10 фрыспінаў у казіно Das Ist
Форум казіно без дэпазіту
|
5 верасня 2017 г.
ад
Feya_Line
|
16 Адказаў
|
894 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гульні Slotomon Go, Platinum Lightning, Domnitors
Спасылка для рэгістрацыі: Цісні
Прыгатуйцеся адразу *5 дэпa круціць))) а без мін .дэпа вывесці не дадуць..10уе макс кешаўт)) ..і селфі -шмелфі там ніхто не адмяняў…вывад не хуткі ..ёсць некалькі правераных казі на софтвісе (дзе інста вывад)..гэта не пра іх)). *5 дэп круціць …))))))))) адумайцеся бізнэсмэны )) што курыце ..? вышліце? за водгук.
каго куды вышліць?))) або табе вышліць?))) я б паслаў але думаю таможнікі знойдуць))
мін. дэп 20 USD дарэчы.
Та ну, гэта пісец, гаспадары. З-за 10 баксаў так замараціцца….
Глядзіце, якія мы пайшлі. З-за 10 бачынскіх замарочвацца не хочам….
не ну тут яны маюць рацыю што б вывесці 10 трэба дэпнуць 20
Ну сам пасудзі. Увесь мозг вы*бяць і высушаць з докамі. Потым знайдзі яшчэ 20 бакинских на якой ніць з тваіх ПС і депні. А на выхлапе груба кажучы 250 гривен….
калі пашанцуе *5дэпа то ёсць 100ку крутануць у 0 або +))) потым вышлюць сэлфі з хамячком (калі няма хамячка – купі))) потым цябе трошкі ігнаруюць (мож нават локнуць)).. варыянтаў мільён).. Потым чэ там вырашай з саппортам (што за справы чаму не выводзіце))) яны цябе пацягнуць насупраць тэрмсаў)). ..дзеля прыстойнасці папросяць сэлфі з таблічкай ці якуюсь яшчэ (куды напішуць))).. І ўсё гэта задавальненне дзеля чаго?))
А бл**ць. Яшчэ і деп крутануць 5 раз. Сорры, адразу не заўважыў. Так гэта ўвогуле поўнае ашуканства.
Нафіг пра гэтую памыйню ўспомнілі, на ўсіх форумах, якія я ведаю, кінулі людзей з выйгрышам
Пісаў мне на пошту іх “віп-менеджар”, розныя бонусы прапаноўваў, доўга перапісваліся, але як толькі я спытаў, чаму яны ва ўсіх блэклістах, адразу зліўся.
Ты яго там напэўна па поўнай адцягнуў=)
да і спіны па спасылцы не даюць)) увогуле сумнеўная рэкламка атрымалася..)) відаць да продажу рыхтуюцца ..набіваюць цану)) але з такой тыквай)))..
Я таксама як-то зарэгістраваўся там, атрымаў спіны, пакруціў, але не адбіў! Цяпер пастаянна дасылаюць лісты шчасця на пошту, нават у параўнанні з Бетчаном, у які я масу дэпазітаў рабіў, так другія не так заваляюць лістамі. А гэтыя спамеры яшчэ тыя))) Я думаў ва ўсіх казіно на софствиссе можна выводзіць на карту без дэпазіту, але відаць гэта казіно ціха праходзіць бокам 🤠
Гэта казіно зусім ператварылася ў поўнае гг. Не буду туды дэпаць.