10 фрыспінаў у Гонзо
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
16 December 2015
ад
air212
|
11 Адказаў
|
1,179 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
10 бясплатных кручэнняў на “Gonzo Квест” у WinTingo
Бонус: атрымаеце 10 бясплатных кручэнняў на папулярны слот “Gonzo Квест” – дэпазіт не патрэбны! Гэта эксклюзіўная прапанова таксама даступная на мабільным прыладзе, так што вы можаце гуляць у руху!
Як атрымаць:
1) Стварыць новы ўліковы запіс гульца ў WinTingo, выкарыстоўваючы нашу спасылку
http://offers.wintingo.com/wt_gonzosquest_offer
2) Актываваць бонус-код G10Q пры рэгістрацыі (мабільна актываваць код G10QM).
3) Адкрыйце слот Quest гонзо і гуляйце свае бясплатныя кручэнні.
4) Вагер Х30
5) Макс кэш невядомы
Прапанова дзейнічае для новых гульцоў, якія зарэгіструюцца, выкарыстоўваючы нашу спасылку. Прапанова сканчаецца 14 сакавіка 2016 года
Краіны: Абмежаваныя краіны ўключаюць Злучаныя Штаты, Францыю, Італію, Данію, Бельгію, Кайманавы астравы, Японію, Польшчу, Саудаўскую Аравію, Турэччыну, Ізраіль. Дадатковы бонус: 100% да 500 на першы дэпазіт + 20% грошай на ўсе будучыя дэпазіты! Актываваць бонус код “G100Q”, калі будзеце рабіць дэпазіт.
Налічылі 1$….вядома зліта((( Ну жадаю астатнім удачы 😏
Фігня ,адыгрываць толькі там жа на Гонзо можна! у астатнія не дае зайсці )))
Dead or Alive і Avalon2, калі не памыляюся, таксама можна “зайсці” ))
дала 2.5 потым споймала бонуску ў бонуске яшчэ 14. на рахунку 15 еўра. шча сяджу адыграю. хызы сок ужо адкруціў. каля 10 еўра. У Avalon і ў DoA не дае зайсці. Піша: зрабіце дэпазіт.
Хызы як з сапортам звязацца.
залілі ўсе 15 еўра ў гонзо (Слова выдалена сістэмай). Гэта па-ходу бонус на дэпазіт. я хз як з сапортам звязацца.
Калі ўжо зліў )) я прайшоўся па слотах так і знайшоў ! Дзе адмыць можна было… 😐
памыляешся…нядзе не дае адыгрываць, акрамя як у Gonzo.
таму гэты бон лічу трындэцкім)))
Я не памыляюся ніколі, 🙂 што датычыць гэтага бону ўключна. Мне дало зайсці ў гэтыя гульні, таму я прадаставіў данную інфармацыю… яны ў мяне ў асабістым кабінеце віселі як апошнія сыграныя або тыпу таго што-небудзь.
канкрэтна не па тэме напісаў!
Расіі ў забароненых краінах няма, хаця я праляцеў, даюць каму хочуць, як правіла. Дэп. кажуць рабі, я напэўна выключэнне. 😜