10 еўра і 20 фрыспінаў ад drvegas
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 студзеня 2017 г.
ад
miracle
|
12 Адказаў
|
1,207 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
🔗
Расія ў пралёце
😁 /Ну вось..а я толькі хацеў ім ксіву адпраўляць…. І нават пакатацца няма чаго((
ну Украіна таксама
Вы не можаце ўвайсці ў сістэму або зарэгістравацца, таму што вы звяртаецеся да сайта з месца, дзе азартныя гульні могуць быць незаконнымі
як ты атрымаў калі мы з адной краіны і мне таксама пры адкрыцці сайта напісалі каб я ішоў за дровамі, у маім краі іх шмат
у цябе сайт не адкрываецца або што?? у мяне ўсё адкрываецца нармальна! можа ў цябе впн уключаны?
тое ж самае толькі на забугорнай мове
Атрымаў. Дакументы праверылі за пару хвілін пасля звароту ў чат! Зліта таксама хутка. Бонус старэнькі, зарэгістраваўся, не пацвердзілі камуналку, сказалі маўляў давай толькі па-англійску. Ну я на ўсё гэта забіў. Цяпер пад тымі ж данымі прынялі, дарэчы, тую ж плацяжку за камуналку (змяніў дату).
Не ведаю, як бачыш, я атрымаў без праблем. Паглядзі айпі (якую краіну паказвае) мб VPN уключаны іншых варыянтаў няма
Казіно прымае гульцоў СНД з наступных краін: Арменія, Беларусь, Грузія, Казахстан, то бок цябе Miracle 🙂 , Малдова, Таджыкістан, Туркменістан, Узбекістан.
Калі будзеш у Грузіі, вазьмеш гэты бонус =)))
У Грузіі я буду гуляць ў казіно горада Батуми – іх там многа Грузінскі Лас -Вегас 🙂