10 € без дэпазіту
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
26 чэрвеня 2017 г.
ад
proffi12
|
34 Адказу
|
1,941 Прагляд
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У тым і справа, што ў Расіі няма ні IBAN, ні SWIFT
Чаму ты так у гэтым упэўнены? У гэтай казяцы 20 слотаў і ўсе толькі ад Pragmatic, як‑то я не ўпэўнены ў іх плацежаздольнасці.
SWIFT у Расіі ёсць – не выдумляй.
у тым і справа, што ў расіі толькі SWIFT, а IBAN-а зусім няма
Я не ўпэўнены, што SWIFT можа пракаціць! Вось можа ў тэме хто знойдзецца, хто выводзіў адсюль. Я ж напісаў: хто дапаможа – раздзелім суму напалову)))
Ну я выводзіў на банкаўскі рахунак па SWIFT-кодзе з іншых казіно і з бездепамі таксама. без дэпазіту. Тэж адбіў, як бы бонус – рахунак дадаў, але заказаць не магу. у падтрымку трэба пісаць, удакладняць. дэпазіт ім рабіць страшна.
Видимо депозит там обязательная функция)))
Бонус аўтаматам ляпяць пры дэпазіце.
Дэпазіт: Грашовы дэпазіт: €20.00 Бонус: €40.00 Вы атрымаеце: €60.00
І гэта таксама я заўважыў, вось і страшна туды дэпазіт рабіць. Акрамя таго, што 20 слотаў ад Прагматыкі, так яшчэ і ляпляць 200% бонус)))
Усё гэта шляпа, кароцці. не варта ўвагі.
(Бонус). Крэдыты, дададзеныя на рахунак у казіно, для якога не патрабуецца дэпазіт, павінны быць прайграны як мінімум 40 разоў да таго, як будзе разгледжаны запыт на вывад.
Паколькі НІЯКОЙ пакупкі не патрабуецца, і вяртаныя выйграшы могуць быць значнымі, агульны выйгрыш па ўсіх бонусах без дэпазіту абмежаваны максімальнай сумай 100 еўра. Калі гульняр выйграе больш за 100 еўра, лішак будзе выдалены з рахунку гульца. Выйгрышы будуць пераведзены на рахунак казіно гульца ў выглядзе бонусных крэдытаў у дадатак да бонусу першага дэпазіту. Перадача выйгрышаў, створаных з выкарыстаннем бонуса без дэпазіту, будзе выканана толькі ў тым выпадку, калі гульняр зробіць першы дэпазіт не менш за 50 еўра. Патрабуюцца мінімальныя (бонусныя) стаўкі.
Бонус, атрыманы праз прома-код, для якога не патрабуецца пакупка НЕ, бонус павінен быць прайграны як мінімум 40 разоў, і як мінімум 100 ставак павінны быць размешчаны да таго, як будзе разгледжаны запыт на вывад. Агульны выйгрыш па ўсіх бонусах прома-кодаў складае максімум 100 еўра. Калі гульняр выйграе больш за 100 еўра, лішак будзе выдалены з рахунку гульца перад выкананнем запыту на вывад. Запыт на вывад будзе разгледжаны толькі ў тым выпадку, калі гульняр робіць першы дэпазіт не менш за 50 еўра. Мінімальныя пачатковыя патрабаванні да бонуснай стаўкі і мінімальныя патрабаванні да дэпазітаў.