10 бясплатных спінаў у гульні STARBURST на Optibet
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
12 October 2015
ад
alexlucky89
|
22 Адказу
|
1,613 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
10 БЯСПЛАТНЫХ СПІНАЎ У STARBURST БЕЗ ДЭПОЗІТУ.
Атрымаць 10 бясплатных спінаў у слот-гульні STARBURST проста зарэгістраваўшыся ў Optibet. Даступна для гульцоў з Расійскай Федэрацыі, Украіны, Грузіі, Казахстана.
Умовы 10 бясплатных спінаў без дэпазіту
🔗
Я набіў 2 еўра, потым у запале да 20-кі разагнаўся, у выніку лудануў, канешне =)
5 еўра цэнтаў. КЛАС.
Для тых, хто рэгіўся ў гэтым казіно раней, заходзьце ў гэтыя выходные(16.10.2015 – 18.10.2015) і атрымлівайце яшчэ 10 спінаў у Neon Staxx.
зусім нічога не дало
Акцыя дагэтуль працягваецца..
Мой “выйгрыш” са спінаў))):
100 спінаў на старбарст старым. Дэп не рабіў.
дзякуй атрымаў
11 еўра кінула ,не вельмі
рабіў дэпы-пусто,х зразумець іх лагіку
Як атрымаў, ці докі не прасілі?
да не прасілі,калісьці зарэгістраваўся
Пры пацверджанні пошты адразу выскачыла паведамленне, што дакументы папросяць адназначна. І на пошту прыйшоў пералік дакументаў, якія спатрэбяцца. Зашоў у Старбуртс і са ста спінаў наскідала 12.14 маврыкаў гэта са ста спінаў канешне не густо паспрабую далей праебаць, паглядзім што атрымаецца 🙂.
Рэгнуўся.Далі 100 фрыспінаў.
хлопцы, 400 баксаў ужо, бонус адбіты на 86, што, не выводзяць?
увогуле кантора нармальная
поймаў бонус у лагуне,апошнюю мішэнь не даў х80,потым зліў у спэйс,мёртвей за мёртвага ён проста
чат мёртвы… для першага вываду патрэбен дэп, каб не на ібан выводзіць, лічыш, варта?
з 100 фрыспінаў накінула 10$ цяпер паспрабуем
ніхуя не далі спінаў за рэгу, сапп сказаў чакаць налічаць.
пацвердзі пошту! і потым заходзь на сайце на свой акк і зайдзі адразу ў саму гульню Starburst і там будзе 100 фрыспінаў ( у мяне было так) нічога на самому сайце актываваць не трэба!
11 баксаў са спінаў! пайду спрабаваць)
хто закінуў бон пішы ў прыват, на вывад 350, табе камісія