10+10 еўра за рэгістрацыю ў новым казіно (зноў Партугалія :) )
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
9 верасня 2018 г.
ад
Malhablado
|
75 Адказаў
|
4,057 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не… У іх і пісьмы па-партугальску і арыгінальная версія сайта па-партугальску. Вельмі падобна на Estorilsol.
вось іх рэкламка, пакуль яны яшчэ не сталі афіцыйна шматмоўнымі (не лічачы англійскую)
https://apostasonlineportugal.pt/betsupremacy-portugal/
Ну ў гэтай рэкламе больш падаецца, што яны арыентаваліся ў тым ліку на партугальскі рынак, але першапачаткова сайт быў на англійскай і іспанскай, таму іх партугальскасць пад пытаннем.
Увогуле мне хоць з Грэнландыі 🙂 Спачатку больш за ўсё сляды пра іх вяло на партугальскія рэсурсы… І, улічваючы рухавік, схему працы сайта і, галоўнае, умовы, яны вельмі падобныя на Эсторилсол, які дакладна партугальскі.
На мастер бет падобная, дакладней адзін у адзін, толькі там мне адразу 10 далі, а тут цішыня ўжо паў дня
тут таксама ўжо больш за 12 гадзін прайшло і пуста
у іх платформа аднолькавая-бетконстракт,з іхнім тупейшым чатам
дадуць. яны таксама выходныя любяць )
так, але гэта не значыць, што ўсе яны замешаныя 😁 рухавік сайта для букаў проста аднолькавы. хтосьці зрабіў і прадае ))
Тэж зарэгістраваўся чакаю)))
паспрабаваў з Украіны так выдало памылку, тыпу ідзіце лесам)
Прасіў іх налічыць бонус у казіно-яны налічылі дзесятку на стаўкі.Дзякуй канешне,але стаўкі гэта не маё
Аналагічна)
і мне на стаўкі налічваў, таксама няма жадання гэтыя каэфы па 1.7+ выбіраць
такая ж фігня, на каго ставіць, сябры?
лепш пастаў на футбол. папярэдне пачакай у інтэрнэце прагнозы і пастаў… яшчэ на КХЛ можаш паставіць, там пакуль усё нібыта прадказальна
Рэбзя, не дрыжым. Граем ))
Ніякіх рестрыктаў няма. Я дапытаў саппорт, чаму СНД у іх у забароненых. Яны кажуць мы страбалдзімся 😁
Дзякуй, што зарэгістраваліся ў нас. Пакуль вы прытрымліваецеся нашых правілаў, мы не будзем абмяжоўваць ваш рахунак, мы толькі заблокуем краіну, калі атрымаем афіцыйны ліст ад вашага ўрада
Кароче, літаральна – мы не збіраемся блакіраваць вашы акаўнты, пакуль вы выконваеце правілы. У спіс рестрыктаў мы вас унеслі на ўсялякі пажар, калі раптам мы атрымаем ліст ад вашага ўрада пра забарону гуляць у нас 😁
Так, і усё ж яны партугальцы. У іх лісты прыходзяць ад Servicio Clientes з подпісам па-партугальску
далі бонус на спорт, а як яго і гуляць ніяк зразумець не магу
Для казіно, напэўна, не дадуць.
Учора дасылаў запыт – дашліце бездэп для казіно.. Прайшло ўжо амаль 24 гадзіны. Бонуса няма.
Сёння прыйшло паведамленне, што ўсе даступныя бонусы тут https://www.betsupremacy.ag/#/promos
Іііііі…. Welcome pakage 20 euro. У чым праблема? )) Пішы ў унутраную пошту (ён ёсць у профілі). Так маўляў і так, зарэгістраваўся, суткі прайшлі, дзе бонус? Начысцяць. Толькі па-англійску пішаш, па-руску ў іх толькі старонка, рускамоўных аператараў няма.
Усё пісаў. 5 разоў ужо.
Першым разам адказалі, чакайце, на працягу 24 гадзін нарахуем.
Апошнім разам спыталі, дзе я даведаўся пра бездэп у казіно.
Тыпа ў нас такога бонуса няма, толькі на спорт.
Напісалі: па гэтым пытанні звяртайся на пошту [email protected]
Напісаў, пакуль цішыня.
Вось прыйшоў новы адказ.
Паважаны кліент
Вітаем! Хочам паведаміць, што вы можаце адправіць свой запыт на наступны адрас электроннай пошты: [email protected]
З павагай,
Каманда падтрымкі
Кароч таксама далі 10 еўра на спорт. 😁
Вось табе і паўтор )) Відаць, не чакалі яны такой актыўнасці 😁 Мне налічылі бонус у ЛК і ён па 10 ойра адлюстроўваўся і ў буку і ў казіно. Я актываваў у казіно і ўсё ) Цяпер чакаю другія 10 ойра. Праз тры дні павінны налічыць. Адпішу пасля
Усім прывітанне, такое пытанне: налічылі 10 баксаў, вэйджэр напісана 0х, ці гэта насамрэч праўда?