Кэт казіно ашуканцы. Не выплачваюць выйгрыш 5 400 000
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
30 студзеня 2025 г.
ад
VALENTINA1949
|
1,829 Адказаў
|
61,994 Прагляду
|
32 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вярніце, выведзіце бабкі, бабулі Валянціне зрабіце прыемнае, карыснае каты ў гонар заўтрашняга свята! Срам і ганьба вам з каты!
Апублікавана: 8 мая 2025 г. #1077
Я не задумваўся наконт сям’і, хоць можа ты і правы… Заўважыў, калі каго-небудзь трэба трохі “прыпыніць” (хаця ён бывае і правы), то нечакана з’яўляецца “індзеец”, які адкрыта ці “зачапляе” яго, ці спрабуе адцягнуць, ствараючы “мутнёву”… І яму, як ні дзіўна, усё зходзіць з рук)
Апублікавана: 8 мая 2025 г. #1078
Што такое сумленне ў котак невядома, таму і сораміць іх асаблівага сэнсу няма, проста кан-чэ-нныя шахраі
У тым і справа, трэба спачатку занесці мільёны, а потым іх вывесці. А для гэтага трэба гуляць у правераных гадамі казіно, а не ў сметніках тыпу сеткі котак.
Апублікавана: 8 мая 2025 г. #1080
Тут ты не прав,какія могуць быць “казіно адвакаты”,калі ў РФ забаронены анлайн казіно,каму і што ты будзеш даказваць? Усе гэтыя шарагі незаконныя
Я тут з табой, пагаджуся, усё гэта ў неафіцыйным фармаце, на жаль.
Шэрыя казіно, шэрыя і адвакаты.
@ewgen99 ну я маю на ўвазе, даказваць у прававым полі краіны ліцэнзіята.
Якіх яшчэ адвакатаў казіно ?
Ты ўвогуле пра што..
Або ты свае паслугі ёй прапаноўваў ? а то тут былі такія.. якія за аплату наперад паслугі прапаноўвалі.
Так можна стварыць скаргу, можна папрасіць стрымераў вырашыць пытанне але пра якія паслугі адвакатаў можа ісці гаворка я не разумею.
ЁН прасіў 2 або 3 ляма за нейкія паслугі, яму адмовілі, пасля яно абурылася, але пры тым яго ніхто не чапаў.
Пасля, як я зразумеў з хроналогіі падзей, у гэтага гора-бізнесмена стрэльнула думка, і ён пайшоў па розных скаргах пісаць людзям, «рашу вашае пытанне за грошы». На што яму заблакавалі асабістыя паведамленні.
З яго сіняга бреду я зразумеў, што ён хацеў праз ШІ напісаць ліст ліцэнзіату і атрымаць за гэтыя непасільныя працы мільярды, але нешта пайшло не па плане.
Пасля ён абураўся на ўвесь форум, што ўсе мы тут нейкія не такія і ліцемеры, просіў блакіроўку і заяўляў, што пакіне форум. Атрымаў блакіроўку, але нейкім чынам застаўся тут на форуме.
Цяпер перад святамі ён, відаць, хряпнуў і перапоўніўся смеласцю.
Так, памятаю такое, калі перачытваў усю ветку “ад і да”. Запомніў гэтага персанажа. Вялікі непрыемны, дзіўны тып на самой справе, адным словам- правакацёр. Зноў вылупіўся навошта тут.
Ды я ўжо па пары паведамленняў зразумеў, што за чалавек.
*Не плаціце, калі не хацела карыстацца паслугамі адвакатаў казіно*
Там альбо дзетка сядзіць, альбо….!
Апублікавана: 9 мая 2025 г. #1087
А гэта ты адвакат??
Апублікавана: 9 мая 2025 г. #1088
Гэта афёра!! І гэта павінна быць пакарана!! Тры лямы за дапамогу)))
Што тут адбываецца????
Апублікавана: 9 мая 2025 г. #1090
Зразумеў, адстаў – напэўна, бывае. Добра, што не з усімі. Ачуняй. А цяпер па тэме, планавалі ўсю сетку ў чорны спіс пасля пераезду. Гэта здарылася?
З СВЯТОМ УСІХ, З ДНЁМ ВЯЛІКАЙ ПЕРАМОГІ!!! 🚩🚩🚩
Вярніце бабкі – бабцы !!! … 🙄🏴☠️
Добры вечар усім удзельнікам форуму! Віншую ўсіх з Днём Вялікай Перамогі!!!
Не, у чорны спіс сетку так і не ўнеслі, час ідзе, яны маўчаць. Вячаслаў просіць чакаць адказу ўласніка, чакаем ужо 2 месяцы пасля рашэння арбітра. Лічу, што даўно пара ўнесці іх сетку ў чорны спіс, калі яны ігнаруюць нават Вячаслава і цягнуць час, падманваючы ўсё больш і больш сумленных гульцоў!
З гэтым я цалкам згодны, бо па ўсёй сетцы скаргаў стала ў разы больш. Яны проста бяруць і знікаюць, не звяртаючы нікому ўвагі.
Каты добрыя
што было не так з відэаверыфікацыяй
Апошнія 5 каментароў ад фэйкавых акаунтаў, зарэгістраваных у адзін дзень і з аднастайнымі, бескарыснымі паведамленнямі. Мадэратары, праверце, калі ласка.
Яны ўжо ў курсе, я ім напісаў і думаю, не толькі я.
Там не 5 каментароў, а 20+ акаунтаў ужо знайшлі) абузілі пойнты.
Апублікавана: 15 мая 2025 г. #1098
… Ну “ім” не спадабалося, што пажылы чалавек не змог назваць слоты, у якія ён гуляў(А дзе напісана такое ў правілах казіно, што гулец ну проста абавязаны запамінаць назвы гульняў? Усё ж робіцца метадам тычкі). Проста кЭтказ не захацеў выплочваць “тлусты” выйгрыш гульцу, вось і УСЁ!
PS. Так што бонусам раю, заўсёды рабіць відэазапіс сваёй гульні, калі гуляеце на грошы, карысная рэч. Заўсёды можна перагледзець і запомніць назвы гульняў).
@oopsant толькі дарма стараліся:))))
Апублікавана: 15 мая 2025 г. #1100
Чаго? Чым гэта яны добрыя? Ты нейкі дзіўны…