Пераезды вас і вамі
Свет покера
|
23 ліпеня 2016 г.
ад
AydarKaribullin
|
601 Адказ
|
58,333 Прагляду
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А тут што скажаш. Калі ў цябе, акрамя таго, што магчыма быў нават стрыт-флэш! Пра астатнія камбінацыі проста маўчу. На розум прыходзіць толькі адно :
…..
…..
…..
таварыш зблефаваў мне, падарыў сваю галаву)
Нармальна так на фіналцы супраць фіша прэфлоп АІ “з’ездзіў” ) гэтыя тузы каштавалі мне 200$ з улікам двух кароткіх і пэйджампаў, злая гульня гэты ваш покер
Дарэчы два разы запар раздалі нядрэнных тузаў, варта было пачуць падвох 😁
…..
…..
…..
…..
…..
пс проста выдатны
прэфлоп олінь
па сутнасці гэта працяг толькі
па тэрне цягнуў на ал-ін
…..
…..
Чаму здзіўляешся?😁 Людзі неадэкват… да іх даходзіць… Больш мяне дзівіць, што masplay і ident увогуле не ўмеюць гуляць ад слова зусім але рэгаюцца🤭
Актыўныя ўдзельнікі форуму, правіламі не забаронена. Няхай капаюцца. Вядома, ёсць нюанс – што верагоднасць іх праходжання ў itm мізэрна нізкая, асабліва для ident, і таму іх фішкі атрымае той, хто ўмее. Але калі не шукаць за кожным вуглом змову пра чыпдампінг, дык чаму б ім не пагуляць. Патрэсці, так бы мовіць, для задавальнення, а раптам …. 😁
пакараў AA ў фрыхе на PM![]()
…..
…..
Флэш Рояль чорны проста прыгожа
Дазвольце спытаць мілы (пытанне без наезду))), а дзе тут пераезд? Вождзь пля !!! Гэтую карцінку проста неабходна, прычым неадкладна, у тэму выйгрышныя скрыншоты заліваць. Рояль усё ж такі, тым больш чорны 😉
Ну чаму ж не пераезд? Вельмі нават пераезд. Слава пераехаў стрыт-флэш-роялем… 😎
ну пераезд мною жа
Яўна маецца на ўвазе што тэма пра тое як пераязджалі, а не як сам пераязджаеш.