Зрыў джэкпот на паўмільёна
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
31 ліпеня 2024 г.
ад
thee4
|
15 Адказаў
|
318 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мясцовы гулец Прэнціс Б, гуляючы ў Ultimate Texas Hold ‘Em, у Caesars Palace у Лас-Вегасе, сарваў джэкпот на суму 517 439 долараў.
Думаў ужо Шакіл О’Ніл занёс у казіку) Трошкі падобны, пакуль не прачытаеш ніжэй яго імя)
Ну ,нарэшце хоць хто-небудзь пал лямчыка падняў ,а то нешта даўно нармальных выйгрышаў не было. Усім дабра і фарту і, вядома ж, сваіх джэкпотаў!!!
Гэта тое, што я разумею – джэкпот, паўмільёна даляраў ЗША)))
Ды і не кажы… У яго такі ж мэтанакіраваны і непахісны погляд, быццам ён выконвае штрафны кідок)
А як накопліваецца джэкпот ?У слотах прыкладна разумею як ,ад зробленых ставак што ці?
Думаю, што джэкпот у настольных гульнях накопліваецца ад зробленых гульцамі дадатковых бонусных ставак…
Мабыць гэта быў джэкпот бэдбіт як у покерных пакоях, прайграў з малодшым стрыт-флэшам старэйшаму
На яго месцы павінен быў быць я, двойчы сарваў джэкпот у казіно, 5 тысяч і 250 беларускіх рублёў, напэўна мой пал ляма яшчэ наперадзе
Я таксама ў egt яксьці сарваў куш аж 2 разы за хвіліны тры))) першы на 1700р па-мойму, а другі рублёў на 600_700))) вось гэта я разумею джэкпоты)))
Найсмяшнейшае, калі ты лавіш джэкпот па стаўцы вышэй, чым сам джэкпот, а ён табе падае менш) Стаўка 1к за спін, а джэк – 700р 😀
Мне ў EGT часта выпадае, але самыя маленькія – якія крыжы і бубны. А вось на іншым форуме чэл пісаў, што яму 2 разы выпала чырва. Вось таксама фарт😊
Гэта так, крыўдна, яшчэ болей крыўдна становіцца калі бонусік купляеш за напрыклад 2к і дае 20 рублёў🤭
Я таксама ,так Хачу!)))
А ты што ў покер граеш, як быццам чуў што ў цябе іншая гульня ў прыярытэце, ну і слоты, вядома)