Зручныя плацежныя сістэмы для гульняў у анлайн-казіно, покер
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
13 кастрычніка 2015 г.
ад
PavelFredooc
|
19 Адказаў
|
1,019 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Калі вы вырашылі сыграць у онлайн-казіно, покер або іншыя гульні на грошы, то для пачаткоўцаў паўстае пытанне, як унесці грошы і атрымаць выйгрыш з казіно.
Skrill, яндэкс, Neteller віза, ківі)))
Адзін кашалёк – дзікія працэнты
Мастер Кард – у 70% казіно і покер-румах не прымаюць. а калі прымаюць то не выводзяць.
Я Яндэкса, ВэбМані, Ківі, Манеты можа што забыў у замежных казіно ўвогуле дэпанаваць нельга.
Зе Бест гэта Віза, Скрилл.
так для цябе тут увогуле няма папаўненняў)віза ў многіх без праблем,проста верцефіцыруй!а яндекс і г.д…шмат нашых годных працуюць з імі,x com і т.п
Годныя ;В можа быць
проста на колькі я памятаю,Украіне шмат дзе дыханне перакрылі,гэта не сарказм,проста я нават з таго ж слотсер,вывеў на карту без праблем,а далей пайшла пісьміна,што не выводзяць,депаць канешне ж я туды не стаў,але бездеп вывелі.У нас таксама,у Беларусі дастаткова праблем з кэшэм,патрабуюць усюды вертыфікацыю,аднак,магу абыйсці іх,пусть трохі пацярплю,але ўсё ж,заўсёды іх атрымаю
Ды заўсёды можна абысці, калі хочацца.)) Ёсць куча абменнікаў, у крайнім выпадку праз прыватных мянялаў можна абналічыць. Гэта стрэмна, канечне, на некаторых форумах ёсць цэлыя тэмы па абмену, там па водгуках можна выбраць чалавека.
скрилл для Укр..не вельмі (па меншай меры мне) любы абмен гэта- …ніхто проста так мяняць не будзе))5%-10% ..у лепшым выпадку .
Вывесці не спрабаваў ?) Дык і ў абменніках можна абмяняць, праўда там курс 18-19 грн за бакс)
любы абменнік ..будзе патрабаваць дакі і г.д))да нават фатаграфіі вашага ката))..і яшчэ не факт ..што не патрапіш на кідала.
Якія дакументы?) Прывітанне, канфетка! у Вебмани вышэй за 30 і ўсё І выводзь са Скрылла на ВМ. Вмз на ВМЗ.
Акк WebMoney імянны (з дакументамі ) ..Skrill (з дакументамі ) інакш нават пераклад паміж Skrill-амі не дазволяць зрабіць ..будзе памылку кідаць..
А што перашкаджае зрабіць усё гэта? пытанне вырашальнае
Вебмани, на маю думку, гэта самая надзейная інтэрнэт-сістэма плацяжоў, часам яе праца пакідае жадаць лепшага. Большасць онлайн-казіно супрацоўнічаюць менавіта з вебмани, у адрозненне ад іншых кашалькоў.
скрылл…не пытанне,не праблема нават з дакументамі,таму што ўсё можна зрабіць анлайн і бясплатна,а вебмані,я маю на ўвазе Беларусь,так ну яго н…во перш за ўсё,мне, каб з’ездзіць у Мінск і назад,плюс харчаванне і т.п.,я буду прыводзіць прыклад у баксах,патрэбна каля 15 баксаў,гэта толькі дарога,і яшчэ сам атэстат,паводле майго зараз каля 30.І сэнс у вебмані….
Я калі разводзіў людзей са схемамі па зарабку атэстат і Прывітанне, канфетка! мне вельмі дапамагалі ў гэтым ;D
У Украіне ўсё на шмат лягчэй з ВМ і скрыллам.
з Skrill’ам зусім праблем няма,усё рэальнае і карта прывязана…
Так, дарэчы, ва Украіне, па-моему, ніяк нельга вывесці, толькі рабіць анлайн-плацяжы і ўсё. Гэта хтосьці павінен грошы скінуць на карту, а не самому папоўніць + на Скрилле, колькі я ведаю, грошы могуць згарыць, калі іх доўга не здымаць. Ніхто не чуў?
Гаворка не пра тое, што трэба пацвердзіць плацёж, а ён не пацверджаны, а менавіта калі ён ужо пацверджаны..
Доўга – гэта гадоў 5. За пару месяцаў грошы не згараюць.
Чаму гэта нельга вывесці ва Украіне? Можна.