Змяненне RTP у слотах

Абмеркаванне анлайн-казіно | 8 сакавіка 2024 г. ад | 7 Адказаў | 468 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.

Бачыў гэтую тэму ўжо даўно ў Криптобоса і яго лінейцы і чота сёння задумалася. Калі яны могуць свабодна падняць РТП у любой гульні (магчыма, толькі ў правайдэра бгейминг), ці не могуць іншыя казіно з такой жа лёгкасцю ў любы момант змяніць РТП, умоўна, на 10%? На колькі, лёгка гэта ўвогуле правесці? Я не кажу пра скрыптавыя версіі слотаў, я кажу пра слоты рэальных правайдэраў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 942
Публікацыі
8 238
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

Нядаўна даведаўся, што аказваецца бигейминг і белатра могуць ставіць РТП без праблем да 98%. У игрософце таксама можна мяняць, толькі ў яго ўжо ніхто, напэўна, не гуляе. Не ва ўсіх, але могуць мяняць, але ўвогуле хто ведае дакладна? Раней усе думалі, што калі ўстанавілі 96%, то ён паўсюль будзе 96%, а потым стала з’яўляцца вось такая інфа.

Пачынаеш ужо думаць, што калі адныя могуць мяняць, дык і астатнія могуць. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
70
Публікацыі
75
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
29 лют 2024 г.

Ну а ў Вавадзе, памятаеце, таксама была такая гісторыя даўно-даўно. Я ў падрабязнасці не ўдавалася, але там нешта з пнг звязана было, яны ртп у слотах нізкі ўсталявалі (чаму і як не памятаю), але памятаю, што потым усім гульцам кэшбэк прысылалі за слоты гэтага правайдэра з прабачэннямі і вярнулі нармальны ртп. Гэта было не толькі ў Вавадзе, але яна адна прыняла рашэнне гульцам так «шкоду» кампенсаваць)) Таму, па-мойму, нейкі працэнт яны могуць скручваць ва ўсіх слотах.. нейкі дапушчальны, усталяваны, не? 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
Misha55, 8 сакавіка 2024 г.
Нядаўна даведаўся, што аказваецца бигейминг і белатра могуць ставіць РТП без праблем да 98%. У игрософце таксама можна мяняць, толькі ў яго ўжо ніхто, мабыць, не гуляе. Не ва ўсіх, але могуць мяняць, але ўвогуле хто ведае дакладна? Раней усе думалі, што калі ўстанавілі 96%, то ён паўсюль будзе [...]

У некаторых правайдэраў, прыкладам тых жа пнг, прагмат і пушгейминг, наперад ёсць варыянты з розным РТП і казіно ўжо само вырашае, якую версію РТП ім усталяваць у сябе. Але паколькі яны могуць, нягледзячы на ўжо ўсталяваны софт, мяняць РТП і адкрыта пра гэта казаць, узнікае сумнеў у тым, што лічбы, пазначаныя ў апісанні слотаў – гэта проста фармальнасць. А рэальны РТП – гэта тое, што казіно само вырашыла зрабіць. У канчатковым рахунку як праверыць, ці той ртп, што напісаны, на самой справе.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 942
Публікацыі
8 238
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
MercavaIV, 8 сакавіка 2024 г.
На некаторых правайдараў, напрыклад той жа PNG, Pragmatic і Push Gaming, загадзя ёсць варыянты з розным RTP, і казіно ўжо само вырашае, якую версію RTP ім усталёўваць у сябе. Але калі яны могуць, нягледзячы на ўжо ўсталяванае праграмнае забеспячэнне, мяняць RTP і адкрыта пра гэта казаць, гэта [...]

Слухаў, што ў Pragmatic менш за 94% паставіць нельга. Што правайдар дае розныя варыянты RTP – гэта так, але яны ж адразу пішуць, які RTP, указваюць у апісанні слота і ў зыходным кодзе яго можна параўнаць. Падмена RTP падчас самой гульні – ці здзяйсняльная, ніхто не ведае, так што гуляем на свой страх і рызыку, але хочацца верыць у лепшае. Проста казіно на самой справе ашукаць і не трэба, яны і так зарабляюць нядрэнна.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
480
Публікацыі
2 577
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.

Была такая сітуацыя на новым казіно ад роялаў 1-га, суть такая: пры гульні выкідвала з слотаў, а выйгрыш з іх не залічваўся на баланс. перазаход у слот не дапамог. Як у ліцэнзійным софце такое магчыма? Паменялі серверы, адкуль ідзе запыт падчас гульні? І твае выйгрышныя грошы завіслі на іншым серваку? Гэта адбывалася, пры тым, у 3 розных правайдэрах. як па мне гэта вельмі дзіўна. Выйгрышы праз пару дзён вярнулі на баланс, быццам рабілі запыт у правайдэраў. што яшчэ смешна – было 3 розных правайдэра і ўсе 3 вярнулі выйгрышы ў адзін час))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 441
Публікацыі
32 319
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Некалькі гадоў “назад” была інфа пра тое, што выставленне РТП у казіно залежала ад ліцэнзіі. Скажам, “Кюрасао” было па барабане, які РТП, а вось “Мальце” – не) 

А потым пачала з’яўляцца інфармацыя, што самі правайдары выпускаюць на продаж версіі слотаў ужо з рознымі РТП.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...