Жыхар Мічыгана выграў у Lotto 47 прыз 3,4 мільёна долараў
3 снежня 2023 г.
ад
thee4
|
4 Адказу
|
197 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ЕНТ, штат Мічыган (CBS ДЭТРОЙТ) – 62- гадовы жыхар заходняга Мічыгана скончыў свой дзень, дзесьці выявіўшы, што цяпер ён мільянер пасля таго,
як выйграў джэкпот Lotto 47 на суму 3,4 мільёна долараў. Ён купіў свой выйгрышны білет на сайце латарэі Мічыгана.
«Я заўсёды купляю білеты Lotto 47 онлайн», – сказаў гульцоў. «Аднойчы позна ўвечары я ўвайшоў у свой рахунак і ўбачыў, што чакае 3,4
мільёна долараў. І зразумеў, што, напэўна, выйграў джэкпот Lotto 47. Я быў так узрушаны, што разбудзіў жонку, каб паведаміць ёй гэтую
навіну. Яна была ў шоку і думала, што здарылася нешта дрэннае. Гэта працягвалася да таго часу, пакуль я не паказаў ёй суму прызу, якая чакала
перакладу на мой латарэйны рахунак. Гэта было такое сюррэалістычнае адчуванне, і мы абодва былі ў шоку!»
Шчаслівы чалавек забраў свой прыз і атрымаў яго ў выглядзе ануітэтных выплат прыблізна па 113 000 долараў на працягу наступных 30 гадоў замест
аднамомантнай выплаты прыблізна ў 2,3 мільёна долараў.
На свой выйгрыш ён плануе купіць новую машыну, а астатняе зберагчы.
Жонка – стерва, мужык хацеў падзяліцца радаснай навіной, а яна была ў яросці, пакуль не ўбачыла 3.4кк)
Так, такіх як яна хапае ў лішку і там, і тут. А як толькі пах «бабла» ўчула – адразу стала белай, пухнатай і галава не баліць)
Выдатна!