Жанчына звольнілася з працы пасля таго, як выйграла джэкпот у латарэі
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
2 красавіка 2024 г.
ад
thee4
|
11 Адказаў
|
510 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Па дадзеных латарэі Кентукі, Рэшон Толівер была на запраўцы ў раёне Хопкінсвілля, калі яна купіла пяць скрэтч-білетаў Wild Cash Multiplier коштам 5 долараў.
Толівер пацарапала свае білеты, калі ішла дадому. Калі яна саскрабла апошні білет, у другой гульні яна выявіла тры сімвалы «7». Пры прадстаўніках латарэі заявілі, што, адгадаўшы тры аднолькавыя сімвалы ў адной гульні, гульцы выйграюць прыз, указаны ў гэтай гульні. Толівер выявіла галоўны прыз гульні ў памеры 90 000 долараў.
“Я закрычала! Я ніколі раней не крычала так гучна”, – сказала яна.
Толівер паведаміла прадстаўнікам латарэі, што яе сын і хлапец былі ў іншай пакоі і не ведалі, што адбываецца.
«Яны казалі: «Што адбываецца? Ты ў парадку?» – сказала яна. «Я сказала ім, што мне трэба супакоіцца. Я на хвіліну страцілася».
4 сакавіка Толівер атрымала 64 800 долараў.
Яна сказала прадстаўнікам латарэі, што хацела кінуць працу, і выйгрыш у латарэі дазволіў ёй гэта зрабіць.
«Я была незадаволеная сваёй працай, і Бог мне дапамог», – сказала Толівер. «Мне было дрэнна, калі я сыходзіла, але я шчаслівая, што магу пакінуць сваю працу».
Запраўка атрымае $900 за продаж выйгрышнага білета.
Я не зразумеў, гэта жанчына ці як)))64800$ нармальныя бабкі! Усяго дабра і фарту!
Думаў тут відос будзе , як яна клавіятурай біе былога начальніка па твары , выціскае вочы пальцамі і адразае яйкі , пасля смажыць бензіновай запальнічкай і неспешна жуе іх .. А тут банальшчына, сёння звольнілася …заўтра зноў уладкавацца)
А хто іх там зразумеў у гэтай “згніваючай” Амерыцы) Сам некалькі раз перачытваў і здзіўляўся іх гендарнай талерантнасці). То пішуць тыпу гэта яна і адразу што ён…😎
А потым босс прыйдзе ў сябе … Пачне крычаць ..рРишон я нічога не бачу , што адбылося , дзе мае ключы ад машыны .., а яна яго пырне 42 разы нажом , адрэжа вушы , зніме скальп і ўсміхаючыся адасобіць галаву ( яны ж невядома хто гэтыя бязпалыя, тупыя , крыважадныя пендосы) а па мне так .. відаць жа, што ногці зроблены.. бёдра шырокае і твар жаночы …а сына яна з трупа былой каханкі дастала ( да таго , як стала дзяўчынкай ) .. самае простае тлумачэнне – перакладчык крыволапы , але мы ж простых рашэнняў не шукаем)
нармальны ход і правільны ўчынак))))Хто скажа,што паступіў бы не так само ў 95 % выпадкаў пры такой вось невялікай “падачы” і не скарыстацца шансам змяніць і сваё жыццё і іншую працу таксама знайсці,скарыстаўшыся выпадкам.
Праў хоць тэкст уручную, а то перакладчык сваім жыццём жыве і незразумела, герой мужчына ці жанчына) На фота ж жанчына, але ў тэксце ніжэй ён(а) “сказаў”)
І такое бывае), 😉
“А хто іх там зразумець у гэтай “загніваюшчай” Амерыцы) Сам некалькі разоў перачытваў і здзіўляўся іх гендэрнай талерантнасці). То пішуць быццам гэта яна і тут жа што ён…😎 “😎
на самой справе сума не такая ўжо, як цяпер кажуць, змяніць жыццё
вельмі моцна 64800$ жыццё не зьменяць…
Хм, не такая ўжо і вялікая сума, калі жыганіць можна спусціць за месяц
Упэўнены, што ў кожнага гульца ёсць «свая намінальная сума», якая дазваляе адчуць сябе, хоць бы на час, вольным і шчаслівым. І мне здаецца, што на гэты этап часу для яе гэтая сума апынулася менавіта той самай(як ад радасці ззяюць яе вочы). 🥰