Жанчына звольнілася з працы пасля таго, як выйграла джэкпот у латарэі

Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты | 2 красавіка 2024 г. ад | 11 Адказаў | 510 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 441
Публікацыі
32 319
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Па дадзеных латарэі Кентукі, Рэшон Толівер была на запраўцы ў раёне Хопкінсвілля, калі яна купіла пяць скрэтч-білетаў Wild Cash Multiplier коштам 5 долараў.

Толівер пацарапала свае білеты, калі ішла дадому. Калі яна саскрабла апошні білет, у другой гульні яна выявіла тры сімвалы «7». Пры прадстаўніках латарэі заявілі, што, адгадаўшы тры аднолькавыя сімвалы ў адной гульні, гульцы выйграюць прыз, указаны ў гэтай гульні. Толівер выявіла галоўны прыз гульні ў памеры 90 000 долараў.

“Я закрычала! Я ніколі раней не крычала так гучна”, – сказала яна.

Толівер паведаміла прадстаўнікам латарэі, што яе сын і хлапец былі ў іншай пакоі і не ведалі, што адбываецца.

«Яны казалі: «Што адбываецца? Ты ў парадку?» – сказала яна. «Я сказала ім, што мне трэба супакоіцца. Я на хвіліну страцілася».

4 сакавіка Толівер атрымала 64 800 долараў.

Яна сказала прадстаўнікам латарэі, што хацела кінуць працу, і выйгрыш у латарэі дазволіў ёй гэта зрабіць.

«Я была незадаволеная сваёй працай, і Бог мне дапамог», – сказала Толівер. «Мне было дрэнна, калі я сыходзіла, але я шчаслівая, што магу пакінуць сваю працу».

Запраўка атрымае $900 за продаж выйгрышнага білета.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
157
Публікацыі
727
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
3 жні 2021 г.
thee4, 2 красавіка 2024 г.
Па дадзеных латарэі Кентукі, Решон Толівер была на аўтазаправачнай станцыі ў раёне Хопкінсвілля, калі яна купіла пяць скрэтч-талонаў Wild Cash Multiplier коштам 5 долараў. Толівер пацарапала свае білеты, калі пайшла дадому. Калі яна саскрэбла апошні талон, у другой гульні яна ўбачыла тры сі [...]

Я не зразумеў, гэта жанчына ці як)))64800$ нармальныя бабкі! Усяго дабра і фарту!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 369
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
1 сак 2015 г.

Думаў тут відос будзе , як яна клавіятурай біе былога начальніка па твары , выціскае вочы пальцамі і адразае яйкі , пасля смажыць бензіновай запальнічкай і неспешна жуе іх .. А тут банальшчына, сёння звольнілася …заўтра зноў уладкавацца)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 441
Публікацыі
32 319
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
koetkinm, 2 красавіка 2024 г.
Я не зразумеў гэта жанчына ці як)))64800$ нормальныя бабкі! Усім дабра і фарту!

А хто іх там зразумеў у гэтай “згніваючай” Амерыцы) Сам некалькі раз перачытваў і здзіўляўся іх гендарнай талерантнасці). То пішуць тыпу гэта яна і адразу што ён…😎 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 369
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
1 сак 2015 г.

А потым босс прыйдзе ў сябе … Пачне крычаць ..рРишон я нічога не бачу , што адбылося , дзе мае ключы ад машыны .., а яна яго пырне 42 разы нажом , адрэжа вушы , зніме скальп і ўсміхаючыся адасобіць галаву ( яны ж невядома хто гэтыя бязпалыя, тупыя , крыважадныя пендосы) а па мне так .. відаць жа, што ногці зроблены.. бёдра шырокае і твар жаночы …а сына яна з трупа былой каханкі дастала ( да таго , як стала дзяўчынкай ) .. самае простае тлумачэнне – перакладчык крыволапы , але мы ж простых рашэнняў не шукаем)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
thee4, 2 красавіка 2024 г.
Па дадзеных латарэі Кентукі, Решон Толивер была на заправачнай станцыі ў раёне Хопкінсвіла, калі яна купіла пяць скрэтч- білетаў Wild Cash Multiplier коштам 5 долараў. Толивер пакарала яе білеты, калі яна пайшла дамоў. Калі яна саскрынула апошні білет, у другой гульні яна выявіла тры сімвал [...]

нармальны ход і правільны ўчынак))))Хто скажа,што паступіў бы не так само ў 95 % выпадкаў пры такой вось невялікай “падачы” і не скарыстацца шансам змяніць і сваё жыццё і іншую працу таксама знайсці,скарыстаўшыся выпадкам.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 942
Публікацыі
8 238
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

Праў хоць тэкст уручную, а то перакладчык сваім жыццём жыве і незразумела, герой мужчына ці жанчына) На фота ж жанчына, але ў тэксце ніжэй ён(а) “сказаў”) 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 441
Публікацыі
32 319
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Misha55, 2 красавіка 2024 г.
Рыхтуй хаця б тэкст уручную, а то перакладчык сваёй жыццём жыве і незразумела, герой мужчына ці жанчына) На фота ж жанчына, але ў тэксце ніжэй ён(а) “сказаў”)

І такое бывае), 😉

А хто іх там зразумець у гэтай “загніваюшчай” Амерыцы) Сам некалькі разоў перачытваў і здзіўляўся іх гендэрнай талерантнасці). То пішуць быццам гэта яна і тут жа што ён…😎 “😎

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
5
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
3 кра 2024 г.
Pavel555, 2 красавіка 2024 г.
нармальны ход і правільны ўчынак))))Хто скажа, што паступіў бы не інакш у 95 % выпадкаў пры такой вось невялікай “падачы” і не скарыстаўся б шанцам змяніць і сваё жыццё і знайсці іншую працу, карыстаючыся выпадкам.

на самой справе сума не такая ўжо, як цяпер кажуць, змяніць жыццё 

вельмі моцна 64800$ жыццё не зьменяць…

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
32
Публікацыі
30
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 кра 2017 г.

Хм, не такая ўжо і вялікая сума, калі жыганіць можна спусціць за месяц

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 441
Публікацыі
32 319
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Упэўнены, што ў кожнага гульца ёсць «свая намінальная сума», якая дазваляе адчуць сябе, хоць бы на час, вольным і шчаслівым. І мне здаецца, што на гэты этап часу для яе гэтая сума апынулася менавіта той самай(як ад радасці ззяюць яе вочы).  🥰

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...