Жанчына з Вірджыніі выграла два вялікія латарэйныя прызы за два тыдні ў адной гульні
1 лістапада 2023 г.
ад
thee4
|
12 Адказаў
|
375 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
31 кастрычніка (UPI) – Жанчына з Вірджыніі выйграла джэкпот у памеры 912 936 долараў у анлайн-лотэі ўсяго праз тыдзень пасля таго, як выйграла 50 000 долараў у той жа гульні.
Джэніфер Мінтон расказала прадстаўнікам лотэрыі штату Вірджынія, што выкарыстоўвала свой тэлефон, каб гуляць у анлайн-гульню Safari Quest, седзячы каля касы, калі заўважыла, што джэкпот абнуляўся.
«(Слова выдалена сістэмай), нехта толькі што ўдарыў. Ім так пашанцавала», – успамінала свае думкі Мінтон.
Праз некалькі імгненняў Мінтон зразумела, што яна стала шчаслівай уладальніцай джэкпота ў памеры 912 936 долараў.
«Я ў шоку», – сказала пераможца. «Я ў недауменні!»
Мінтон сказала, што яе шок пагоршыўся тым фактам, што ўсяго тыдзень таму яна выйграла 50 000 долараў, гуляючы ў тую ж гульню.
Слова выдалена сістэмай ,як жа гэта крута быць такім(ай ) шчаслівым чалавекам !))))
Успомніў чаму-то фільм Джон Картэр) яго там звалі Джэк або Джон з Вірджыніі) як чую слова Вірджынія, успамінаю гэты фільм ля)
я таксама ў Шоку!”Гэта фарт!Што тут яшчэ скажаш!
З такім чэкам потым паляўна дадому ісьці) Напэўна смешна выглядае, калі чалавек з такой бандурай ідзе дадому)
Навошта з такой “шчасцем” ісці пешшу. для гэтага ёсць таксі, самалёты, параходы, а на “худы канец” – паветраныя шары)
Чарвівы погляд усюды бывае)
Вось толькі цікава колькі ёй застанецца пасля выплаты ўсіх падаткаў😁
+- 25% аднімай
У дадатак да федэральных і штатных падаткаў у многіх гарадах, акругах і муніцыпалітэтах ЗША спаганяецца мясцовы падатак на прыбытак. Гэта можа моцна вагавацца ў залежнасці ад месцазнаходжання, але ва ўсіх выпадках ён будзе прымяняцца зверху любых іншых падаткаў на прыбытак. Напрыклад, у Нью‑Ёрку прымяняецца мясцовы падатак у памеры 3,876% у дадатак да максімальнай стаўкі падатку штата ў 8,82% і найвышэйшай федэральнай стаўкі ў 37%.
Ну,ёсцьжа!Як так атрымліваецца?
І такое бывае, але далёка не ў ўсіх… Магчыма, гэта звычайны “фарт”, а можа нават пакупка білета ў свой брыльянтавы дзень)