Зеўс vs Аід
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
24 July 2024
ад
Milka05
|
332 Адказу
|
104,228 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@ky4ma1981 дзякуй, маглі б і больш зрабіць)) жыды😀
@fiesta01 так і ёсць , я сем бонусаў топ, падрад у чырвонае узяў ні адзін не акупіўся ..
@manitu я штук 30 браў, ні адной акупнай падрад, як трапіш, а з рукі максу лавіў
@pirer644 ну гэта зразумела, адно радуе – я ў яго не моцна заліваўся, бесіць гэтыя пастаянныя нулі глядзець ))
Купіў сёння тут бонусік 20 , адкупіліся толькі 2 , вельмі цяжкі слот
Колькі ні гуляла, максімум адзін раз каля 500ікс даў і ўсё. І тое з рукі злавіла бонуску. Пакупкі добра калі акупляюцца)
@bull ну як кажуць марыць не шкодна (каб бонускі акупляліся а не 1-2 х ад стаўкі давалі)
Мяне вось цікавіць, як у людзей атрымліваецца злавіць усе шторы. У мяне то адна, то дзве і не больш. Як у купленай, так і ў злавленай(
@artem2801
Ён гуляе калі ёсць фрыспіны з вэйджэрам, на свой баланс там адзін з тысячы лавіць занос, астатнія аплачваюць))
@vrodezdes
за тое ў стрымероў як не пагляджу, пастаянна ловіць кожны)))А ты лавіў хоць раз?
@artem2801 усе шыторы ў фантокрутаў , я там ужо бонусок 100 топавых купіў . штук 10 акупіліся або амаль астатнія нуль )
@manitu
ты думаеш, падкрутка?
@artem2801
На фрыспіны з вейджэрам, там хаця б мільён можа ўпасці, але х35-40 адкруціць зразумела няма шанцаў)) Слот гуляе зусім не так, як на свой баланс, а кажуць правайдэр усё вырашае, ды ўсё ўжо падкручваецца як хочуць, каму даць, а каму не)) Вунь мелстрой на стэйку што не гуляе – шторы не па 2-3 х, а па 25, 100 і ў шэраг па 3 штукі, карцінка для статка)) А потым гэта статак бяжыць гуляць, а слот к таму ж так не гуляе, што купляеш, што выбіваеш))
Вось таксама прыкол – ён выбівае па 500-2000$ бонуску і шторы падаюць, тут па 0.40-0.6 цэнта і альбо нуль, альбо 20 цэнтаў))
@vrodezdes у першай частцы колькі не лавіў, прычым у розных казах, ні разу нават нічога не бачыў, адзін раз на х 100 штору паставіў якая не гуляла, таксама для мяне гэты слот чорная дзіра, але ведаю хто рэальна там выйграваў, прычым з рукі лавіў, і купляў на павышэнне ў яго гуляў слот, 1.5кк выйграў і вывёў, з вавады прычым, а я ў ім нават х 200 не бачыў, заўсёды бязшторная, або адна якая не гуляе, хз. як гэта працуе…
Адзін раз злавіў х8000… На бонусныя ў жетоне)) ну хаця б вагер лёгка адвярнуў і 2,5к на баланс…
А так ніколі і нічога вартага
@nikolay_
Паве́зла, але тут шанцы вельмі малыя або калі выпадзе, то па дробнай стаўцы))
@md1nosaur
Якраз на бонусныя гуляе як трэба, а на рэальны дэп, іншая дынаміка аддачы ў слота))
Сёння злавіў 3 шторы па 32 рублі , даў усяго х1300
@nikolay_Ды купляюць галоўным чынам як стримеры. Зайшоў купіў штук 5 – няма заноснай гульні, тады на іншы слот. Адзін раз я бачыў х100, але пустышка( Ганьба, а не слот. На куплі ловіць паходу трэба, калі слот нагрэты. Т.е. на мінімалцы круціш, калі дае шторы пачынае, то купляць трэба! Так толькі)
Як у вас хапае цярпення лавіць тут што-небудзь, круціў каля 1к раз , нічога нармальна не выпала …
@aleksandr1337133
гэты слот як мінатар у эндорфіне, каб яго злавіць і тысячы спінаў могуць быць мала.
Мне ў Zeus vs Hades падалі самыя жырныя па икс бонусы, прыкладна 5000 икс і 4000 икс. Шкада, што па мінімалцы, але ў той момант адчуванні былі шалёныя.
@kalendula.Я шмат разоў ставіў 1000 спінаў і два бонусы практычна заўсёды дае )на другім бонусе або баланс верне назад) або можа добра плюсануць )ну разы два лавіў добрыя бонусы і х 5000 т
@vrodezdes.Гэта не толькі ў Джеттоне ва ўсіх установах так я заўважыў вельмі ўжо даўно .
@aleksandr1337133
Рабіла 500 спінаў аўто-гульнёй пры высокай валацільнасці, бонусаў няма, гэтыя зэўсы і дэмані не падаюць)
Па 8 рублёў лавіў ікс 1100 спінам, у бонусках купных і пойманых з рукі добра калі x100, перастаў у яго гуляць