Зеўс vs Аід
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
24 July 2024
ад
Milka05
|
332 Адказу
|
104,200 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@kalendula
канешне, ёсць падкрутка, а ўсе крычаць, што гэта механізм і нічога не падкруціш і г.д.
@fiesta01
валатыльнасць і купа іксаў не перакрываюць той момант, што трэба зрабіць невядома колькі спінаў для выйгрышу.
@kalendula ну глядзячы на стрымераў, у іх окупы пастаянныя
@kalendula
Так 100 к іксаў на кану, што ты хацеў, кожны раз бачыць іксовку і занос??
@vrodezdes
не кожны, але хаця б не пустыя бонускі, колькі ні лавіш або нуль або 10х.
@vrodezdes
Што 100 што 200 – нічога не грае, вялікія іксаўкі ў слоце толькі надпіс, сам слот грае рэдка))
Нядаўна у Водцы гэты слот даў без бонуса х1000 па 16 рублёў)
@vrodezdes
@vrodezdes Калі гэты слот выйшаў, то я дакладна памятаю, што ноччу ў аўторак пасля палуночы мне дало тры завесы на 1,2,3 барабанах. Множнікі былі маленькія і на чацвёртым было мала малюнкаў і ўсе яшчэ і ўразнабой. А ўлічваючы, што слот капейкі за адну лінію плаціць, то і іксовка з такімі множнікамі і размяшчэннем сімвалаў будзе дрэнная выплата(
@akop591
лавлю пустыя бонускі , не ведаю які там працэнт пустых выбітых з гульні, напэўна 90%
@reddog123
Ого, вось гэта рэальна цікавае пытанне, напачатку скам і відавочна не хаваюць калі нават стаўку не могуць падправіць))
@kalendula
Лепш купляць, глядзеў стрымера( не мелстроя) толькі пакупныя гулялі)
@kalendula.Калі не дае па 16 трэба павялічваць стаўку на 24 )і т.д )
@akop591 Ага і мець бясконцы банк!
@akop591
шмат не разгуляешся без добрага дэпазіту, а гэты слот любіць жэрць як не ў сябе.
@kalendula.Ну ведаеш сёння ў розных казіно круціў гэты слот і бонус дало 4 руля аж смешна)
@kalendula.Я цалкам згодзен з табой)Ну ў мяне ў водцы заставалася 3-4 тысячы і з іх як пачаў сипот)я ні ў адным закладзе так не лавіў )шкада што не пры бонусе )
@akop591
бывае калі слот гуляе не рэальна, на бонусныя калі граў шторы па некалькі штук у спіне.
Нядаўна гэтыя старычкі выдалі мне 1200х
Гэты слот хоць каму-небудзь нармальна выдае, акрамя стрымераў? Колькі ні круціў, ці то не такі ўжо вялікі плюс атрымліваецца, ці то амаль да 0 злівае
@nikita71
Канечне дае, усім, каму не лянота, акрамя цябе, мяне і яшчэ пары соцень такіх жа))
@nikita71.Раз 2-3 я заносіў у гэтым слоце ) па мне лепш гуляць у Шургур Руш чым у Зеўсе
А ў зевсе 250 які макс ікс?
Толькі што з рукі злавіў – Х14290 )
@pirer644 Х25 000
Я зусім не разумею гэты слот, як толькі ён выйшаў, гэта больш за год таму ці два, так вось у ім лавілі заносы ўсе мае знаёмыя якія гуляюць, адзін умудрыўся выйграць у ваваде 1.5кк у ім, колькі я ні спрабаваў… і купляў танныя, і лавіў з рук, ні разу я ў ім не бачыў нават х 700-1000 проста ў мяне заўсёды або няма вілдаў, або падае адзін з вялікім іксам і без сыгровак, цалкам расчараваўся, нават нядаўна спрабаваў яго ў розных казах, безвынікова…