Зеўс vs Аід
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
24 July 2024
ад
Milka05
|
332 Адказу
|
104,415 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@ky4ma1981 Чатыры шторы, зноў жа якія множнікі і якія сімвалы на 5 барабане!
@amernmes.4 не разу не лавіў, хацелася б па 100р і каб множанне было х100, па-першае )
@amernmes.Так я ўсё разумею ну слот вельмі цяжкі ) можаш лавіць прыкладна 5 разоў бонус і ўсё пустое )
@ky4ma1981 больш за трох ніколі не ставіла, а так – шмат што залежыць ад іх размяшчэння і ад x-памнажэння кожнай шторкі.
@pokerface
Калі ў звычайнай гульні на свае сродкі таксама лавіў толькі 3, калі на фрыспіны гуляў і 4 выпадала, але з адыгрышам тоўстым))
@vrodezdes гэта класіка )) “закон падласці” добра калі хаця б выпадзе пры непасрэдным адыгрышы ўжо бонуса, фрыспінаў, а не так як у цябе пры адкрутках іх.
@vrodezdes як на бонусныя гуляеш дае норм навальвае дай бог кожнаму , гуляеш на свае злівы адны
@pokerface
Відаць не толькі ў мяне гэты закон падласці))
@oktan
Так, дзівіць, як такое можа быць, відаць усё падстроена або як новае казіно і бонусы сыплюць куды не зайшоў, як толькі адыгрыш на свае – усё, прашчавай деп))
@pokerface.Канечне лепш першыя тры каб былі )я таксама больш за трох ніколі не лавіў )
@vrodezdes.Гэта азначае, што імі ўсімі кіруюць)Вось хоць забі мяне – я не веру ў RTP .
@akop591
Ніколі і не верыў, бонусы гуляюць па адной схеме, сапраўдны баланс па-іншаму))
@oktan Гэта так, а нам працягваюць “свістэць” пра ГСЧ, напэўна казіно закупіла некалькі варыянтаў слота(з рознымі РТП) – на бонусы УКЛ адзін, на реал другі)
@thee4 Тут у краме ёсць тавар на сетцы Криптобосса ва ўсіх іх казіно – 75 фрыспінаў (можна ўзяць толькі 1 раз) у The Dog House Megaways, так там стаўка на рублі – то 19,60 то ці 19,40 цяпер ужо дакладна не памятаю. Такой стаўкі на рэальныя ў іх няма, ды і ўвогуле ў гэтым слоце і ў Прагмаце ўвогуле ні ў адным казіно такой крывой стаўкі не бачыў. А на бонусныя фрыспіны – калі ласка. І як гэта разумець, адкуль у казіно такая стаўка ў гэтым слоце намалявалася?! Яўна, ці слот фэйкавы, ці па дамоўленасці з провай падключаецца на бонусныя фрыспіны спецыяльны, выдзелены слот.
@milka05 валатыльнасць у гэтым слоце прыкладна як у доа …
@reddog123 Вось-вось, бывае ўсё выглядае настолькі відавочна, што аж… Ну або пры адыгрышы бона казік дае якісь канкрэтна жручы слот, а потым глядзяць, як гуляе, і рэгулююць аддачу)
Зрабіў учора 300 ставак на Хадэсе, потым 300 на Зэўса, ні адной бонускі не было))
@krisbraun гэта норма, па 1к спінаў часам без бонусаў.
@krisbraun Так, гэты слот чыста на шчасце круціць! У мяне ў ім было 2-3 выйгрышы больш x1000 і ўсе тры з першых спінаў (ад 10 да 30) і не ў бонусе. Колькі потым ні спрабаваў яго круціць у розных казіно – адно жор.
@krisbraun гэта нармальна – я на джэтоне месяц яго долблю час ад часу, ні разу бонуска не падавала. А купля прыкладна дзесяці штук, ні адна не акупілася, вось і ўсё🤣
@lemonad83
круціў па 16 рублёў пусто, потым па 32, злавіў 2 бонускі 1 штора і проста 0.
@vrodezdes Стандартная тэма ў гэтым слоце.
каб былі окупы і насыпала, трэба стаць стрымерам
@fiesta01
мелкімі стаўкамі ў гэтым слоце сыпе сотні кускаў. тут на 100$ ужо шчасця, але няма.
@kalendula не толькі мелстримам у мяне ў ТГ куча стрымероў ! ўсе такія курзадом, фамосы толькі і пастуюць! занос то максы, то яшчэ што-небудзь. То шторы ім па 3 і 4 штукі
@fiesta01
ай, блин, гэтым стрымерам падкрутка ёсць, ужо задалі – гуляюць па капейках нічога, а ім па-вялікім – заносы.