Зеўс vs Аід
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
24 July 2024
ад
Milka05
|
332 Адказу
|
104,130 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
бывае вось так увогуле не дае
бывае вось так уручную злавіў
і вось яшчэ –
@ky4ma1981 хоп, я колькі не круціў, ні разу рукамі не лавіў
@ky4ma1981.Хацелася б такі па 500 рублёў словіць)і ўсіх мужыкоў)
@akop591
Колькі трэба гуляць, каб па такой стаўцы лавіць і каб гуляла?
@krisbraun залежыць ад рандома, людзям і 5 штор у спіне ставіць, як RTP згуляе, бывае слот зусім мёртвы, бывае за сэсію мне давала Х5000, Х3000, Х12000, Х1891, Х6000 – дзве з іх былі купныя, астатнія ўсе ўручную лавіў, ну і ў спіне па 3-4 шторы я ўжо не лічу колькі разоў было, звычайна проста 1000 спінаў ставіш на хуткі фаст пракрут, калі за 1000 спінаў – 5-6 бонусак у аідзе чырвоным выпадае, то ўжо крута, бывае за 1000 спінаў – 0 бонусак, але тут вельмі, так бы мовіць, павінна пашанцуваць)
@ky4ma1981
Кручуу ў Зевса, менш валацільны, але бонускі – што ёсць, што няма, выпадае і я хутка скіпаю.
@krisbraun мяне ўчора 7 бонусак далі 0, больш 1 шторы не ставіла
@lynoleym1
Там палёны скрыпт, ну як так можа атрымлівацца, што зусім нічога, 4 бонускі выбіваў і 1 штору і амаль у канцы.
@ky4ma1981
Не ўяўляю як ловяць такія іксовкі, уявіць па стаўцы ўсяго 100 рублёў або 200, ужо пра казіно можна забыць!
Ніколі не любіў гэты слот, але вырашыў паспрабаваць.
Круціў пад гарэлку.
З аднаго акка – з пачатку бонуска на больш чым 2500х
З другога акка – 1000* з капейкамі таксама з пачатку.
З трэцяга акка – больш за 1500 спінаў па розных стаўках (паніжэнне/павышэнне). Не даваў ні ў асноўнай гульні нічога, ні ў бонуснай, ні на зевсе, ні на хжйдесе.
З чацвёртага акка – у першым бонусе даў дзве шыны, адну на х50 і адну на х4. Згуляў адзін спін
Дала амаль х900.
Якось так.
Для сябе зрабіў выснову: калі ён хоча даць, то дае адразу, з першых бонусаў, калі не хоча, то патрэбны ВЕЛЬМІ ВЕЛЬМІ ВЕЛЬМІ вялікі запас ставак або пераходзіць на пакупкі.
Асабіста ў мяне ўсе 3 заносы былі на зевсе, таму ў хэйдеса не асабліва веру.
Слухаў гісторыю, што ў адным казіно (маўчу ў якім), чэл зрабіў деп 5000 і паставіў стаўку 1000р у спін. У спіне дало 5 штор і максімалку. Хз, праўда гэта ці не. Такое пакуль убачыць не ўдалося 🙂
@max777a777
Ўверсе таксама чалавек пісаў пра 5 штор, на слоце 5 барабанаў, ніколі не бачыў, каб усе 5 закрывала, гэта выходзіць адразу максвін і напляваць, якія іксовкі, толькі так можна растлумачыць
@krisbraun 5 штор не заўсёды максвін, залежыць ад іксаў.
@ky4ma1981
Яны ўвогуле існуюць, 5 барабанаў, 5 штор, а сыгроўкі на якіх сімвалах то будуць?ці я дурны
@krisbraun так існуюць і без бонускі і ў бонуске 5 штор, на ютубе поўна відэа можаш паглядзець)
@ky4ma1981
Ды, ты правы, ёсць, заўсёды думаў, а што
яны за сімвалы тады могуць памнажаць,
@krisbraun штора – гэта вілд, ён як асобны сімвал – лічы, што гэта топавы Аід або Зеўс – цана такая ж.
@ky4ma1981
Але злавіць такую паляну немагчыма, мне дакладна))
Я лавіў у тэдбэце, у звычайнай бонуске, злоўленай з рукі, 4 шторы, дала ікс 4500.Шторы былі гавно максімальная ікс 7.Играў па мін бэту 10 цэнтаў.
я калі ўпершыню гэты слот убачыў і то ў відэа дзесьці вырашыў заляцець на бум , купіў бонус 3а 16 за 4500 ужо не памятаю і адразу ён мне даў 23 к
@ky4ma1981.Я 5 штор ні разу не лавіў, максімум 3 лавіў – два ў сярэдзіне і адзін у апошнім
@akop591 я 4 часта лавіў, максімальна з 3 штор лавіў Х10 000 у спіне
Гэта былі мае выйгрышы калісьці ў Зевсе .зараз проста 0
@milka05 Так усё вяртаеш назад. І нават у некалькі разоў больш вернеш.
Класіка…