Зеўс vs Аід
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
24 July 2024
ад
Milka05
|
332 Адказу
|
104,415 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@selivan1990.Лепш справа )І трэба рабіць пракрутак 500-1000 каб бонус спалаў)
@amernmes.Нервы патрэбны з гэтым слотам )і пракручваць па 1000 спінаў )
@selivan1990.Ну я вельмі рэдка заходжу ў гэты слот (Калі на балансе тысяч 100 ёсць )
@selivan1990 Злева валацільнасць меншая(Zeus), але па мне розніцы я не адчуў. Трэба па мільёну спінаў зрабіць і там, і там, каб розніцу ўбачыць
@aleksandr1337133 Зліў у гэтым слоце вельмі частае з’явішча, круцячы ўручную. Застаецца ў Pragmatic толькі купляць, гэтак жа як і ў Hacksaw!
@selivan1990.Лепш справа ) І трэба рабіць пракрутак 500-1000, каб бонус злавіць)
@amernmes.Трэба нервы з гэтым слотам ) і круціць па 1000 спіноў )
@selivan1990.Ну я вельмі рэдка заходжу ў гэты слот (Калі на балансе каля 100 тысяч ёсць )
@ky4ma1981.Увогуле ў цябе паказчык топ )
У мяне пастаянна на ручным пракруце выпадаюць шторкі не там, дзе трэба, а калі і выпадаюць, то множнік у асноўным меншы выбірае звычайна(
@amernmes у мяне практычна заўсёды меншы выбірае, хаця нядаўна 100х штору першы раз упаў яшчэ і ў спіну, шкада сыгроўка не парадавала
Калі правую ўручную выбіць, яна ж гарантам адну шторку ставіць?
@selivan1990 не, гэта так не працуе. Можа і ні адной не даць.
@selivan1990 не, так жа як. У чырвонай рандом
@selivan1990
У левай дакладна не выпадзе, толькі пакупныя могуць даць добры ікс)
Блін , у мяне ў аднаго не атрымліваецца рэдагаваць паведамленні ? Пастаянна якія то лагі вылятаюць
@ky4ma1981 нічосі максвін па 8 жорстка)))
selivan1990
@extratip
У мяне папярэдняе паведамленне ў форме і яго нельга выдаліць, застаецца тэг «каму адказваў» перад ім, як цяпер
@extratip у мяне ўсё атрымліваецца. Ты з кампутара ці з тэлефона?
Тут вось гулец @ky4ma1981 (ky4ma1981)перыядычна заносіць у гэтым слоце, але маўчыць, што па колькі. Уручную ці пакупка. Можа ўвогуле нейкі стрымер які-то ў Vavade гуляе. Такія афігенныя заносы, проста космас)Скрын на 4 старонцы
@sett А як рэдагаваць? У мяне няма такой кнопкі!
@extratip у мяне ўсё атрымліваецца. Ты з камп’ютара ці тэлефона?
@amernmes у цябе пад тваім паведамленнем ёсць кнопка з алоўкам, на яе націскаеш і адкрываецца рэдактар (гэта дадаў рэдактар)
@amernmes прама пад тваімі паведамленнямі, дзе кнопкі адказаць падзяліцца злева ад іх рэдактар, можаш напісаць адміну
@krisbraun
Так і ў мяне такая ж фігня трэці дзень, і меню зьлева зьмянілася, а калі ў адной тэме напішаш, то ён потым ўбірае ў сябе ўсе папярэднія паведамленні і выдаліць іх нельга
@extratip
У мяне папярэдняе паведамленне ў форме і яго нельга выдаліць, застаецца тэг каму адказваў раней, як вось зараз
@selivan1990
Мяне адказалі, што можна, з тэлефона складана і выдаляецца не ўсё.
@cashmachine там і па іншых стаўках ёсць ніжэй, я проста верхушку кінуў) і па 48 і па 40) і па 500 яго круціў) толькі бонускі пустыя давалі)
@cashmachine там і па іншых стаўках ёсць ніжэй, я проста верхушку кідаў) і па 48 і па 40) і па 500 яго круціў) толькі бонускі пустыя давалі)
@amernmes Прывітанne, я не стрымер, круціў вельмі доўга гэты слот, Х12000 Х11000 , Х 9000 у розных варыяцыях – гэта злавёныя з рукі бонускі, Х12000 – занос з першай жа бонускі, астатняе шмат пакупак, у сінім і чырвоным аиде і зевсе адпаведна.
@sett А як рэдагаваць? У мяне кнопкі такой няма!
@cashmachine Так, напэўна, трэба ўсё ж такі стаўкі мяняць? Заўважыў, што калі чаргуеш аўта і ўручную, дык слот пачынае працаваць! Але гэта, напэўна, проста ўяўленне разыгралася. Адзін раз круціў і круціў уручную, а потым вырашыў адсці ад кампутара і паставіў нібы на 30 спінаў і адразу бонус приляцеў. Не буду хлусіць – дало больш за тысячу ікс. Чым больш сядзіш і зліваеш, тым большая вяртанне па іксу. То бок слот доўга маўчыць увогуле і жруць, потым можа добра насыпаць)
@ky4ma1981 вельмі крута, у мяне максімум быў 8к іксоў, па-мойму ў ім па 8
@amernmes
Цуды, а не заносы, слот вельмі валацільны і такія іксоўкі.
@krisbraun Магу так сказаць, слот спачатку, калі выйшаў, у мяне крута гуляў – і часта былі і 3 шторы і 4 шторы ў спіне, і ў спіне Х10 000 я лавіў, зараз знайду фотку, кіну, але пасля продажу, як я зразумеў сацыяльных турніраў, Pragmatic Play перайшоў іншым уладальнікам, каму прадали – не ведаю, слот стаў гуляць значна горш, але ў выніку я ўсё роўна злавіў максвін і заносаў у мяне яго было вельмі шмат. Прымацоўваю скрыншот – гэта я злавіў спінам.