Зеўс vs Аід
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
24 July 2024
ад
Milka05
|
332 Адказу
|
104,205 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Толькі купныя бонускі: ёсць шанец словзіць іксы, і то невядома, колькі бонусаў трэба купіць)
Пару гадоў таму, у добрым рэжыме з рукі лавіў х13700, як зараз памятаю. Шкада, такое ўжо не паўторыцца ((
Усяго ОДЗІН раз я атрымаў нядрэнны занос у гэтым слоце. І тое мне выпала 3 шторкі, а яны асабліва не гулялі. Выйграў тады прыблізна 4000x
Самы скамны слот, што я бачыў, столькі бонусаў лавіў, што капец, а трох нават ні разу не бачыў), два былі, як заўсёды, у канцы))
калі гуляе, то будзе выдатны big win
а калі не гуляе, то проста 000
50/50)))
Слот топчык. Хоць і зліў нямала, але толькі што злавіў 5000 ікс
Колькі ні гуляў у гэты слот, больш за 50x не давала
Часта наогул 0-5x
@dragon1e у купных бонусах таксама не выходзіла заносіць у гэтым слоце. толькі стрымэры ў ім заносяць
Ён настолькі рэдка нешта выдае, што на яго можна не марнаваць час
Не ведаю, як вам атрымоўваецца ў ім выйграваць, у мяне ніколі не было заносу, памятаю круціў з балансу 3к рублёў па 8 стаўак, ніводнай бонускі і шторы ніколі не гулялі
@egorfinon аналагічна. нічога ніколі ў ім не заносіў. толькі ў дэма)
@fortunat дарма ты так, можа ого-го як даць, так што час і грошы можна і патраціць)
@lemonad83 я нават х100 у ім ніколі не злавіў
@godweles888 мала гуляў значыць, я шмат разоў у ім лавіў ад 1000ікс.
Слот з высокай дысперсіяй, канешне, калі трохі круціць, то вельмі рэдка нешта нядрэннае ўбачыш
Тут часам трэба вельмі шмат спінаў, каб злавіць што-небудзь ад х1к, але за гэтым у гэты слот і ідуць
Скэмны слот. Раз на 10 бонусаў штосьці ды выпадае
@barinof так бывае, што і з 10 бонусак нічога не дропіць, прычым часцей, чым хацелася б, так бывае
@lemonad83 у дэма я лавіў і х5000
@loveohlove Гэта дакладна, у яго ісці толькі з добрым балансам, разлічаным на велізарную колькасць спінаў. Тады можна нешта ўбачыць, ну або, як большасць, лазіць на 100 спінаў – чыста на ўдачу. Я менавіта так (за 50-100 спінаў) пару разоў у ім і лавіў нармальныя выйгрышы проста са спіна, а не ў бонусе.
@reddog123 дарэчы так, многія чамусці спадзяюцца на бонусы, але гэты слот часам лепш аддае звычайным спінам
@reddog123 мінімальны баланс павінен быць на 500+ спінаў
Вельмі валацільны слот, так. Можна ўсё зліць і нават не заўважыш. Але ў той жа час менавіта ў ім я лавіў свае максімальныя іксы.
Відаў купу выйгрышных скрыншотаў з гэтага слота, але колькі сам ні спрабаваў, увесь час дае нейкую шляпу, як з бясплатных бонусаў, так і з купленых.
@annatar а ёсць скрыны заносу максімальнага ікса?
Я пакуль што не магу адказваць на паведамленні, чамусьці.
Так, павінны быць скрыншоты, сюды можна кідваць?