Зеўс vs Аід
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
24 July 2024
ад
Milka05
|
332 Адказу
|
104,158 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
500 спінаў пракруціў, усё дарма… здаецца, не мой слот
@fredperry58
Купныя гуляюць лепш, чым старацца злавіць)
@lylia мне толькі ў дэма-версіі гэты слот даў х6000 а так нічога не дае
Вось па 8 рублёў сам лавіў у новай Зевсе )
Не разумею, чаму ўсе любяць гэты слот, за ўвесь час бонусаў 100+ набыў ужо, максімум 1000х злавіў.
@rahat. Ну калі зловіш х 10000, тады падсядзеш на гэты слот )
@akop591 Як добра “даў”, мае віншаванні!
Напэўна, доўга чакаў такі “жырны” выйгрыш ці гэта было ў самым пачатку?
@godweles888 мне нават у гутарцы не дае ён
Наогул ніводнага заносу, ні разу. Скамны слот, як і правайдэр у цэлым!
@lariska78 я таксама не ўяўляю, колькі ў гэты прагмат зараджаць трэба, каб ён выдаў норм
@lariska78
пакупныя бонускі там таксама пустыя, раней стараўся выбіваць заўсёды, няма сэнсу.
Вечна жрёт у мяне гэты слот)
кожны раз заходжу ў яго на так так або не не, у выніку спінаў 50 раблю заўсёды ні бонуса ні чаго = гэты слот трэба доўга крутзіць я спрабаваў першы бонус даў на 350 спіне здаецца сядзячы на дзе-небудзь пасля 800 дыспа яшчэ та, а купляць таксама рызыка яшчэ тая
@thee4. Скорей за ўсё, купляў.
@oktan
мне і раней дае бонус, вось толькі які сэнс, калі бонускі пустыя.
Найбуйнейшыя іксы, якія я лавіў, так і застаюцца 5000 і 6000 у Zeus vs Hades. Апошнім часам, на жаль, паблізу такога няма.
@ildargaliev дзед даволі жадны да бонусаў часцей за ўсё, рад за цябе, як за сябе
@akop591 у розных праектах лавіў да x6500, але толькі па адным разе, больш і часцей не бачыў, проста перастае гуляць, у мяне так, стаўкі былі розныя
Зевсик прыкольны слот, калі на маленькіх стаўках рабіць шмат спінаў, асабліва для адыгрышаў.
@lariska78 Яшчэ ніколі норм заносаў не было. Заўсёды дзівіўся, калі камусьці норм сыпала.
@saranman я хацеў там адкатаць пак 800 спінаў-круціў штук 300-дало баксаў 20-скам
@saranman Гэта агенты пг софту:D інакш не растлумачыш, што ў адных кватэра куплена, іншым зусім нічога
Самы нелюбімы мой слот, увогуле не дае мне, больш за 2к спінаў, пару бонусаў было і тыя пустыя …
Та нармальны слот, мне ён даваў пару разоў так не вельмі.
У апошні час нічога тут злавіць не магу, з якога боку ні падыходзь. І са стаўкай гуляўся, і бонусы спрабаваў, нічога. Мэллстроі нейкія відаць РТП збіваюць))