З днём нараджэння мяне!
Пагаворым пра жыццё
|
6 чэрвеня 2018 г.
ад
ident
|
396 Адказаў
|
17,533 Прагляду
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
З днём нараджэння,усяго найлепшага і здароўя
Рому ад душы з найлепшымі пажаданнямі, здароўя і ўсіх зямных даброт!!! Ну і грандыёзных заносаў!!!
Рома віншую з днём нараджэння !
З др дзядзька)
З Днём нараджэння, мужык! Усяго найлепшага і моцнага здароўя )
PS: А Раман увогуле сюды заходзіць? я яго даўненька тут не заўважаў, раней хоць скріны з заносамі выкладаў пастаянна )
негадыя яго забанілі
Ого, у Саваруса (Ромы) быў дзень нараджэння, а я і не ў курсе😮
Сціплы такі, нават нічога не сказаў.
З прайшоўшым Днём нараджэння цябе😊
Ром, прабач, што з такой затрымкай, ні за што б не прапусціў, але ў сілу абставінаў выпаў з сацыяльна-гульнёвага жыцця. Як кажуць, лепш позна, чым ніколі)
Жадаю здароўя і ўсяго найлепшага. Віншую ад усяго сэрца. Ты выдатны чалавек.
не ўбачыў тэму своечасова, прабач, Ром, з днём варэння цябе і ўсяго-всяго найлепшага і вялікіх перамог табе!!!!!!!!
Дзякуй усім за віншаванні , раней не мог сказаць дзякуй . Быў заблакіраваны .
Вітаю з вяртаннем😉 Даўно чакалі цябе на форуме… 😉
Блок не прыгавор і адмін у нас дэмакрат, ён прыстойны чувак, так што гутары, зямляк тут, я табе яшчэ раз паўтару, што форум адзін з лепшых сярод рускамоўных. Удзівляй нас сваімі поспехамі ў гульні, зноў сардэчна запрашаем на форум. Берагі сябе, блізкіх і навакольных. Поспехаў ва ўсім.
Ды форум самы лепшы, таму што адміны ўсё робяць для людзей, нават канкурэнтаў няма ніякіх……….😃
Тое, што я тут. Дзякуй Спартаку! Ён мяне сюды вярнуў!
Раман, не трэба мне дзякаваць, бо я ведаю, што ты чалавек добры і шляхетны, заслугоўваеш падтрымкі. Я таксама памятаю твае шляхетныя ўчынкі, як ты віншаваў мяне з днём нараджэння праз адміністратара казіно. Захожу ў казіно, а там мяне чакаў бонус у выглядзе падарунка без вэгера – тры косары. Ці ж гэта не заслугоўвае павагі, калі адміністратар казіно мне тэлефануе і кажа: віншую вас са святам, зайдзіце ў казіно, там вас чакаюць падарункавыя крэдыты ад Ромы, якія вы можаце адразу зняць з казіно; ты мне падарыў у дзень нараджэння не грошы, а азарт, рады якога я, магчыма, душу д’яблу аддам. Дзякуй табе, мужык, ты сапраўдны мужык удмурт. Я, у сваю чаргу, хачу падзякаваць нашаму галоўнаму адміністратару Процыну, за разуменне – ён прыстойны чалавек і кожнаму дае шанец на выпраўленне. Рома, спадзяюся, ты ўлічыш гэта і, калі ласка, ніколі не будзем блытаць бізнес з чалавечнасцю. Дарэчы, жыву даўно ў Удмурціі і як толькі цябе ўспамінаю, то ўспамінаю гэты ролік і разумею, што ты сапраўды удмурт і чараўнік :).
Віншуем нашага форумчаніна Андрюху Malhablado з днём нараджэння і жадаем яму здароўя і ўсялякіх нішцякоў!!!
Макс, дзякуй! 🤩
З днём нараджэння @malhablado !
З днём нараджэння!
Ведаў бы яшчэ, хто гэта 😁
Жарт, канеш.
З днём нараджэння цябе, дарагі. Няхай у цябе ўсё будзе па жыцці окей і вельмі класна.
Дзякуй, хлопцы!
🎂З Днём нараджэння 🥂
![]()
Медыя ад удзельнікаЯк сказаў адзін стэндапэр: – мы адзінае пакаленне дарослых “дзяцей”, якія ведаюць адказы на два пытанні: – У чым сіла? – і – Хто жыве на дне акіяна?😁
З днём нараджэння @malhablado здароўя і поспехаў у асабістым жыцці!