Юрый Хованскі стаў амбасадарам Dragon Money

Абмеркаванне стрымераў казіно | 11 студзеня 2023 г. ад | 36 Адказаў | 3,863 Прагляду | 1 Рэакцыя
Ранг
11
Рэпутацыя
668
Публікацыі
1 994
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
3 жні 2024 г.

А сам Хованскі крайне сумны стрэмер казіно, глядзеў пару разоў. Ну сапраўды нічога цікавага. Чэл проста сядзіць да моманту, калі адкруціць вагер на фікс і проста выводзіць. Рулетак, конкурсаў там таксама няма, ну гэта Хованыч, ён да грошай скупы) і ён гэтага не хавае

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 525
Публікацыі
6 481
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16 ліп 2018 г.

Ну і зразумела, не гулец, не лудык жа таму як на заводзе атарабаніў змену і пайшоў)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 306
Публікацыі
31 966
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
pokerface, 13 сакавіка 2025 г.
Ясна ж – не гулец, не лудык жа, таму як на заводзе адрабіў зьмену і пайшоў)

Ну а што вы хочаце ад  быўшага памочніка дэпутата Дзяржаўнай думы… Можа потым успомніць класіку – “Месье, жа не манж па сіс жур…”)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
0
Публікацыі
353
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
29 сне 2024 г.
pokerface, 13 сакавіка 2025 г.
І гэта нягледзячы на вынік стрэму, гульні нават калі ён злівае ўсё роўна праводзіць конкурсы, розыгрышы падчас стрэму і пасля ў тг, у дыскордзе за гэта і паважаю яго, хоць сам усяго пару разоў за ўсю гісторыю розыгрыша ад яго выйграваў у тг і ў дыскордзе ( на стрэмe не выйграваў, ды і там рэ [...]

Буквальна ўчора ён праіграў 2кк і 2кк, у яго на стрэме выйграў падпісчык за адгаданае слова. Добры шоўмэн, але назіраючы, як ён сябе паводзіць і курыць цыгарэты адну за адной, магу зрабіць выснову – на рэчывах. Не асуджаю, але і не заахвочваю.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 633
Публікацыі
4 735
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.
idobrnsk123, 25 сакавіка 2025 г.
Буквальна ўчора ён прайграў 2кк і 2кк у яго на стриме выйграў падпісчык за адгаданае слова. Добры шоу-мен, але назіраючы, як ён сябе паводзіць і паліць цыгарэты адну за адной магу зрабіць выснову – на рэчывах. Не асуджаю, але і не заахвочваю.

Я так разумею, ты пра Данлудана – бо менавіта ў яго ўчора выйгралі 2кк пра слова і г.д.

Я не ведаю, адкуль ты зрабіў такую выснову, калі шчыра.

Паліць адну за адной, скача і б’е па клавіятуры і г.д. – гэта ВЯЛІКІ не прыкмета таго, што чалавек на рэчывах, ты, відаць, ніколі нармальна не лудзіў, так?

Скажу так: тыя, хто паліць і пры гэтым лудзіць і моцна нервуюць – там, дай божа, за 5 гадзін 3-4 пачкі не зляцяць! Я не палію, але карыстаюся снюсам, і менавіта ў лудцы я пастаянна пад ім (калі што, гэта нібы жавальны тытунь, не нарктык…)

Усе, хто у лудцы – ім рэчывы і не патрэбны, там такі азарт ідзе, што некурны можа закурыць, а неп’ючы – запіць!

Што датычыць Данлудана, я ні разу не заўважаў нечаканай паводзінаў, так, ён трохі перагрывае месцамі – але гэта шоу, і зусім не рэчывы.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
4
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 кас 2024 г.
Misha55, 28 лютага 2025 г.
Так можна было сцвярджаць, калі алгарытмы YouTube працавалі інакш (2017-2020 гады).  Тады казіно кідала ў раздзел гульняў (танкі, майнкрафт і г.д.). Гэта значыць казіно было разам з гульнямі. Анлайны былі вялікія і ў казіно сапраўды маглі патрапіць “залётныя”. Пасля прыкладна з 2020 года [...]

Не ведаю, у мяне на тэлевізары іншы акаунт YouTube, з яго нічога такога не глядзеў быццам, але пастаянна трапляюцца ў шортсах нейкія нашы якіясьці алкашы ці індусы, якія малча круцяць слоты 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
0
Публікацыі
353
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
29 сне 2024 г.
oopsant, 25 сакавіка 2025 г.
Я так разумею, ты пра данлудана – таму што менавіта ў яго ўчора выйгралі 2кк пра слова і г.д. Я не ведаю, адкуль ты зрабіў такі выснова, калі што. Курыць адну за адной, скача і б’е па клаве і г.д. – гэта ВЯРНА не прыкмета таго, што чалавек на рэчывах, ты відаць ніколі нармальна не лудзіў [...]

Магчыма вы і правы

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
172
Публікацыі
240
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
16 кас 2024 г.

Куды толькі ён не ўлез “амбасадарам”,клоўн таксама

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
8
Публікацыі
16
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
21 мая 2025 г.

Ды ён прадажная скура, ён гэтага і не хавае, што маму прадасць за бабкі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
10
Публікацыі
52
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 чэр 2025 г.

Пузаты пачаў казіч стрыміць?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
29
Публікацыі
24
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11 вер 2025 г.

Шкада, што прайшла яго эпоха(
Ад стендапаў, дысаў на дзясяткі мільёнаў праглядаў і здымкаў у фільмах Кузьмы да стрымаў на маленькі онлайн па казіно.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...