Юрый Хованскі стаў амбасадарам Dragon Money
Абмеркаванне стрымераў казіно
|
11 студзеня 2023 г.
ад
PavelFredooc
|
36 Адказаў
|
3,863 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А сам Хованскі крайне сумны стрэмер казіно, глядзеў пару разоў. Ну сапраўды нічога цікавага. Чэл проста сядзіць да моманту, калі адкруціць вагер на фікс і проста выводзіць. Рулетак, конкурсаў там таксама няма, ну гэта Хованыч, ён да грошай скупы) і ён гэтага не хавае
Ну і зразумела, не гулец, не лудык жа таму як на заводзе атарабаніў змену і пайшоў)
Ну а што вы хочаце ад быўшага памочніка дэпутата Дзяржаўнай думы… Можа потым успомніць класіку – “Месье, жа не манж па сіс жур…”)
Буквальна ўчора ён праіграў 2кк і 2кк, у яго на стрэме выйграў падпісчык за адгаданае слова. Добры шоўмэн, але назіраючы, як ён сябе паводзіць і курыць цыгарэты адну за адной, магу зрабіць выснову – на рэчывах. Не асуджаю, але і не заахвочваю.
Я так разумею, ты пра Данлудана – бо менавіта ў яго ўчора выйгралі 2кк пра слова і г.д.
Я не ведаю, адкуль ты зрабіў такую выснову, калі шчыра.
Паліць адну за адной, скача і б’е па клавіятуры і г.д. – гэта ВЯЛІКІ не прыкмета таго, што чалавек на рэчывах, ты, відаць, ніколі нармальна не лудзіў, так?
Скажу так: тыя, хто паліць і пры гэтым лудзіць і моцна нервуюць – там, дай божа, за 5 гадзін 3-4 пачкі не зляцяць! Я не палію, але карыстаюся снюсам, і менавіта ў лудцы я пастаянна пад ім (калі што, гэта нібы жавальны тытунь, не нарктык…)
Усе, хто у лудцы – ім рэчывы і не патрэбны, там такі азарт ідзе, што некурны можа закурыць, а неп’ючы – запіць!
Што датычыць Данлудана, я ні разу не заўважаў нечаканай паводзінаў, так, ён трохі перагрывае месцамі – але гэта шоу, і зусім не рэчывы.
Не ведаю, у мяне на тэлевізары іншы акаунт YouTube, з яго нічога такога не глядзеў быццам, але пастаянна трапляюцца ў шортсах нейкія нашы якіясьці алкашы ці індусы, якія малча круцяць слоты
Магчыма вы і правы
Куды толькі ён не ўлез “амбасадарам”,клоўн таксама
Ды ён прадажная скура, ён гэтага і не хавае, што маму прадасць за бабкі
Пузаты пачаў казіч стрыміць?
Шкада, што прайшла яго эпоха(
Ад стендапаў, дысаў на дзясяткі мільёнаў праглядаў і здымкаў у фільмах Кузьмы да стрымаў на маленькі онлайн па казіно.