Як не зліць усю заначку за 10 хвілін
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
18 May, 12:47
ад
Anavih200
|
71 Адказ
|
1,079 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@godweles888 Гэта цытата з фільма Rounders.
@valerich нядрэнны фільмак
@godweles888 можна яшчэ ў вёску ўехаць без сувязі, на рыбалку, даўншыфтынг круты рух
@godweles888 не, ну проста бываюць такія моманты, калі чалавек зайшоў, яму на старце пашанцавала, і ён робіць выбар наадварот – не гуляць, лічыць, што болей ніколі не пашанцуе, таксама нармальная тактыка
@anavih200 А вось гэта сапраўды слушны савет.
А яшчэ лепш на ўсё жыццё. Ад усёй гэтай мітусні.
@valerich ага, карысны, калі ты адзін і няма ніякіх абавязкаў! Ну тыпу такіх як пакарміць дзяцей ….
@valerich без інтэрнэту сумна і хочацца катаць
@anavih200 усё толькі ад чалавека залежыць! Выняткова ад яго, што б ні было, якія б прычыны ні былі…
@anavih200 звычайна бывае наадварот, на старце пашанцавала і чалавек уцягнуўся ў надзеі на яшчэ большы выйгрыш
@anavih200 мяне асабіста павышэнне ставак прыцягвае толькі ў якіх-небудзь лайв рулетках ці манетках, калі х невялікі і шансаў шмат. У слоты я заходжу за вялікімі х, таму вельмі рэдка павышаю стаўку, асабліва да якіх-небудзь запредэльных значэнняў, тыпу 10% ад баліка
@steveo часам алко, дарэчы, спрыяе і нядрэнным выйгрышам, не абмяжоўваеш сябе)
@gans2115 Лудоман з цягам часу застанецца адзін.
Хтосьці правільна сказаў, што пачуццё адказнасці за кагосьці можа стаць адной з прычын перастаць гуляць.
@mira918 я вось па п’яне на Усіка хацеў паставіць – але праспаў і потым падумаў – ну яго, сядзеў бы нерваваў за такі каэф 1.05
Колькі бывала – паднімешся з капеек, депа ў руб 500 або 1000 – большага ўжо не раблю, толькі слівы, калі маленькі деп робіш і паднімаешся крыху па крыху. Як было: зрабіў деп 1000, пайшоў у эндорфину, туды-сюда ўжо 3 к, думаеш – вось ужо нешта, але думка купіць бонус з галавы не сыходзіць, пайшоў купіў і ўсё зліў. Я не ведаю, як казіно ўвогуле ўладкавана, робіш маленькі дэп – ёсць прагрэс, зрабіў 5 ці 10 тысяч – усё зліў, як так? І слоты гляджу, стаўкі любяць толькі не больш – па 5 або 10 гуляеш нармальна і іксы дае, як толькі зрабіў больш 50, усё адрубвае.
@oktan я лесенкай даходзіў з 4 долараў да амаль 1000-і, не заходзіла стаўка на відавочнага фаварыта(
@godweles888 ну гэта проста эпік, такога я не бачыў, крута ) з 4 долараў то
@godweles888 ды ну, фіг яго ведае на самой справе, калі ў гармоны капнуцца, то любая залежнасць жа расце праз дофамінавае падмацаванне, якім спосабам табе лягчэй дафамін дастаць, і дзе ён пры гэтым для цябе мацней штырыць, туды і падсаджваешся больш, тут усё індывідуальна, я лічу
@chorko1 сёння аванс, цяжка будзе ўстрымацца, каб не гуляць)
Перакладаць усё ў нал, купіць што-небудзь