Выйгрышы ў латарэях Royal Partners з квіткоў па 1000 рублёў

Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак | 10 ліпеня 2023 г. ад | 13 Адказаў | 938 Праглядаў | 0 Рэакцый
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
337
Публікацыі
1 690
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
1 лют 2017 г.

Такое пытанне да гульцоў.

У кожным з пералічаных казіно тыпу (Fresh, Jet, Sol, Rox, Izzi, Legzo, Volna, Starda) за кожны дэпазіт у 1000 рублей выдаецца латарэйны білет, дзе сярод гульцоў кожны месяц праходзіць рандомны розыгрыш. Па ўмовах акцыі можна выйграць як грашовыя прызы, так і бясплатныя кручэнні.

Мне цікава, хто-небудзь хоць раз выйграваў у гэтых латарэйных білетах? Просьба не блытаць з іншымі рознымі конкурсамі з гонкамі ў слоты і г.д. Цікавяць менавіта іх розыгрышы з латарэйнымі білетамі, якія яны выдаюць за дэпазіт. Напэўна на форуме вельмі шмат людзей гуляе ў гэтыя казіно, і калі хто выйгрываў – будзьце ласкавы падзяліцца гэтым поспехам.

Сам асабіста ніколі не выйграваў, хоць білетаў атрымліваў вельмі многа. 🤷‍♂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
506
Публікацыі
2 382
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 кра 2016 г.

таксама ні разу не выйграваў, каля года шчыльна гуляў у гэтай сетцы

складаецца ўражанне, што тут могуць выйграць толькі тыя людзі, якія выйграюць Tesla і пуцёўкі на Мальдывы

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.

такая ж фігня, на нулі, яшчэ помню да роялаў у доже раздавалі гэтыя лоткі пад дэпы, таксама ні разу не затасківаў, хаця з 14-га года ў іх гуляў… шляпа ўсё гэта…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
402
Публікацыі
3 593
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
8 жні 2015 г.
extratip, 10 ліпеня 2023 г.
Такое пытанне да гульцоў.  У кожным з пералічаных казіно, такіх як  (Fresh, Jet, Sol, Rox, Izzi, Legzo, Volna, Starda)  за кожны дэпазіт у 1000 рублёў выдаецца латарэйны квіток, дзе сярод гульцоў кожны месяц праходзіць выпадковы розыгрыш. Па ўмовах акцыі можна выйграць як грашовыя прызы, та [...]

Успакойся – ніхто тут не выйграваў вялікіх сум – дэпаў x10 на айфон набяруць – і падораць чортавае яблыка – а x9 забяруць сабе  – нічога новага – проста бізнес)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
202
Публікацыі
497
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
10 сту 2022 г.

Таксама ні разу нічога не выйграў, хаця шчыльна гуляю ва ўсіх іх казіно.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 919
Публікацыі
8 113
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

А вельмі шмат білетаў – гэта колькі? Ведаю проста людзей, якія шмат дэпаяць, атрымлівалі па 1-2k білетаў і не выйгрывалі ў латарэі ў гэтай. У стрымера Васьков сябар выйграваў у джэце з гэтых білетаў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
185
Публікацыі
945
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 сту 2023 г.

Білеты хуеты ўжо даўно ўсё з імі ясна… гоняеце з пустога ў пустое…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
183
Публікацыі
492
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17 сак 2019 г.

Вельмі шмат гуляў у Роксе, з яго адкрыцця, калі іншых казіно гэтай сеткі і блізка не было. Набіваў па 100-300 білетаў, максімум што атрымоўвалася выйграць гэта прыкладна 40-50 фрыспінаў.

Гэта было ў пачатку пару разоў, потым усё ні разу.

Таксама была тэма на адным форуме, дзе адзін хлапец пачаў гуляць у Роксе з моманту адкрыцця і набіваў ачкі ў турніры. Так перад заканчэннем турніру, з’явіліся нейкія лявыя гульцы, якія набілі ачкоў і зсунулі яго з 1 месца, забраўшы прыстойны прыз. Пасты з разборкамі былі вялікія з пруфамі і г.д.

А яшчэ ўспомніў, што сам пару разоў займаў добрыя месцы ў турнірах, выпадкова гуляючы ў турнірныя слоты.

Увогуле шахраі канечныя.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 711
Публікацыі
10 586
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.

Ужо больш за 5 гадоў шчыльна гуляю ў Фрэш і Роксе, ніколі нічога не атрымліваў за дэпазіты. Таксама ва ўсіх казіно сеткі дастаткова шмат дэпазітаў, але, на жаль. Хаця ведаю некаторых, хто атрымліваў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 525
Публікацыі
6 481
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16 ліп 2018 г.

Тое самае за ўвесь час гульні  ў усёй сетцы за дэпазіты ні разу не выйграваў у латарэю .

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
506
Публікацыі
2 382
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 кра 2016 г.

самае смешнае, што з усіх аратароў можа хто-небудзь і выйграваў, напрыклад, фрыспіны, проста не прыходзіў ліст на пошту

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
337
Публікацыі
1 690
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
1 лют 2017 г.
babay29, 11 ліпеня 2023 г.
самое смешное, что из всех ораторов может кто-то и выигрывал допустим фриспины, просто не приходило письмо на почту

Так, вось гэта цалкам магчыма, яшчэ і з заканчэннем тэрміну дзеяння, напрыклад што спіны даступныя на працягу 48 гадзін. Я думаю, калі такое было, то яны не паведамляюць на пашту.

У мяне падобная сітуацыя была ў казіно Bons, я менавіта па такой жа акцыі, дзе выдаюць латарэйныя білеты за дэп, выйграў прыкладна 9800 рублёў бонусных з вагерам 1 або 3 – дакладна ўжо не памятаю. Так вось сэнс у тым, што калі б я зусім выпадкова не зайшоў у акаунт праз пару дзён пасля таго, як яны правялі гэты розыгрыш, то таксама б не ведаў пра приз і ён бы ў мяне згарыў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 525
Публікацыі
6 481
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16 ліп 2018 г.

Сітуацыя была з фрэшом: гісторыю бонусаў гляджу – прасрочаныя фрыспіны за павышэнне ўзроўню. Звяртаюся ў чат, мне пачынае першы аператар даказваць, што “зямля мае форму чамадана” – маўляў, я іх актываваў і адкруціў, але не адыграў. Далей я ўжо ўключаю прынцып, бо я не дрэвяны, як яны некаторыя, і бачу інфармацыю, ведаю, як выглядае актываваны, не адыграны бонус і як згарэлы, пратэрмінаваны бонус. Падключаецца менеджар, перапішаемся – той пацвярджае маю правату: маўляў, бонус згарэў па тэрмінах, я яго не актываваў, не скарыстаўся ім. Я кажу: а што вам было так складана адправіць ліст-папярэджанне пра павышэнне ўзроўню і пра тое, што на рахунку былі налічаныя фрыспіны? Ну не глядзеў я, не манітораў свае ўзроўні і за іх прагрэсам..

І тут пачалося: “мы вам адпраўлялі ліст” – уводжу ў пошуку ў пошце тэрміны, падганяю дату пад налічэнні фрыспінаў – няма, хоць трупай, тры лісты ў гэты перыяд: апавяшчэнні аб верыфікацыі, выводзе сродкаў і адно з акцыяй, і ён таксама пачынае мне даказваць. Я шчыра не разумею такіх людзей: мне верыць ім на слова або сваім вачам..

(І так загадзя ведаю, што як адказалі яны мне ў чаце пасля майго першага звароту і просьбы аб аднаўленні бонуса – быў адмову, спасылаліся нібыта на тое, што гэта тэхнічна немагчыма. Кажу: ок, не абавязкова гэты бонус, можна аналагічны ў іншым слоце, але з тымі ж умовамі – таксама адмовілі, зноў спасылаючыся на тую ж прычыну. Ну як ё маё, вы ж якось і мне неаднаразова і іншым гульцам персанальныя бонусы, фрыспіны без дэпазіту налічваеце, выдаеце на рахунак? Чаму так само нельга гэтага зрабіць? Адказу не атрымаў.)

Скідваю скрын ліста з іхнімі трыма лістамі, дзе, натуральна, няма ліста аб налічэнні фрыспінаў за ўзровень – яны ўсё роўна стаяць на сваім, як упартая бар….не, мы вам высылалі. Я ім пруфы, скрыншоты – яны мне паветра…

Ок, добра, кажу, адшыце мне скрын, дзе вы мне адправілі ліст з апавяшчэннем? Троху падумаўшы, падумалі, і ўскора адказалі: мы, кажуць, не захоўваем базу лістоў…

Пасля гэтага яшчэ пара непрыемных момантаў з іхняй сеткай – казіно Рокс, Джэт – я зразумеў, зрабіў высновы, што мне з імі не па дарозе: такое стаўленне мала прыемнае, нялояльнае, некампетэнтныя супрацоўнікі + асноўнае – іх нахабнае хлуснём зрабіла сваю справу, развітаўся з імі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...