Выйгрышныя скрыншоты. Скрыншоты гульні ў казіно.
Заносы ў казіно
|
13 August 2013
ад
IvanPronin
|
13,946 Адказаў
|
810,130 Праглядаў
|
53 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
не.. видно ў ТТРа на сайце інфу падбіў, там яшчэ камент аўтара заносу ёсць)
так і ёсць)) бачыла ў ттра сёння))
“ах ты, падлы хлус” або як там…”нягадзяй”)) (с) 😁
Махляр 😁
Чытаў пра гэты выйгрыш. 250к узяў у генеральнага з сейфа. Чалавек дыбіл блін.
Усё роўна залье больш ))з такімі дзіркамі ў мазгах ))людзі у плюс не гуляюць))…
Падняў стаўку да 0.25,выхад цікавей..Але небяспечна,бабос сыходзіць як дзеці ў школу,шчасце што бездеп,і яшчэ не дабіты,а то шкада было б калі б на свой кеш гуляў..Але слот загадкавы,часам нармальна насыпае.
можа ўжо хопіць пастіць бомжэзаносы з бяздепаў?
Блін ну табе самому не сорамна такое выкладаць?
Скрыншоты кідаюць, каб было відаць, які слот дае, калі я правільна тэмку зразумеў.. І абмеркаванні, якая розніца – бездэп ці рэал, гэта ж не дэма-гульня.. Занос на 175 баксаў, думаю, не слаба пры стаўцы 0.25 .. Надзяюся, не ўсе такога ж меркавання, што гэта ( бомжэзаносы з бездэпаў?) Я асабіста ў тэмах гляджу, у якія слоты людзі гуляюць, і спрабую сам.. А як інакш.. Гуляю на бездэпы, згодзен, па бедноце, а што рабіць, не ў усіх з рэалам усё гладка. Без абід..
Чаго тут сораміцца.. Пішу праўду, не ўсе багатыя, я гэтага не хаваю.. Гуляю, як і многія, на бездэпы.. Не вельмі разумею, навошта сораміць людзей за гэта… Хіба тут усе толькі на рэал гуляюць..
але гэта бездэпы ніхто ні каго не сораміць. Проста занос гэта баксаў 500 або х100.
па нармальнай стаўцы …
Ну тады ў тэме ўвогуле скрыншотаў будзе мала, бо мала хто/не многія сабе дазваляюць гуляць на крутыя стаўкі.. І ў гэтай тэме я такіх шчасліўчыкаў мала сустракаў.. Ну а наконт прыстыдзіў ці не .. На твой погляд такі водгук гучыць як? Відаць ты напісаў ( Блін ну табе самому не сорамна такое выкладваць? ) Я лічу, што любы выйгрыш – гэта не дрэнна.. Ды і ў тэме абмежаванняў па скрыншотах ніхто не выкідваў.. А я проста падзяліўся.. І ў адрас атрымаў вельмі “пазітыўны водзыў” Дзякуй, падняў настрой на астатні дзень..
Засон, гэта трэба разумець як занос? Што да другога сцвярджэння – не згодзен. Якая розніца, які памер стаўкі? Галоўнае – памнажэнне. Вось у TTR як ён гуляе па 400 долараў за спін. І выйгрыш 24 000. Гэта значыць усяго 60 разоў. І што? Гэта занос? Маё меркаванне – не.
трошкі
х 100.Нармальна.
Сільна, вочы радуе..Часцей бы так..toxa145 Класны скрыншот.. Каб табе часцей так везла, і ўсім астатнім таксама.. 🙂
Дзякуй , Узаемна !!)
Да проста ў апошні час мала прыемных момантаў ад бездэпаў,а тут прыгажосць такая яшчэ і адмыты бездеп..Па болей бы такіх скрінаў рабілі б..Вельмі настрой паднімае..
Невялікая перадгісторыя, адкаціў фрыху на ПД, выпала 72 рублі, на рахунку нічога не было, падумаў: дай-ка 4 спіны ў Іммортал жмякну… ну і вось.
крута
!але гэта справа служыць! віншую
Ну і сабсно х казіно з депа 3500…. я лудзіў у яго тыдзень, падняў 50к потым спусціў да 4к…а потым пачаліся неверагоднасці розныя, полцінак выпаў вось з капель, шмат чаго не заскрыніў, але ў мяне ў пойнтах было толькі парадку 15к рублёў )
Красата! За ўсю гісторыю свайго лудаманства, ні разу 4 кроплі не лавіў, тры і тое мала сыпала!
Прыгажосць прыгожасцю, пасля заносу ў тандерстрыку мяне зусім на башню панесла, потым 200к зліў у брэйк і банк літаральна за гадзіну, потым трохі адыграўся, потым -80 у тэрмінатара )… карацей, у выніку з цяжкасцю вывёў 40к 😐
Пасля такой гульні !! Гэта подзвіг )))
жэсь))у мяне з апошняга дэпa ў ікс(дэпаў тысячу) гуляў у іммортал па 30 заставалася 200р даў бонус а ў ёй усяго толькі 180!!!увогуле не грае акк
м колькі не дэпаў і ў джой па 3 к хоць які б бонус даў,з’еўся за 5 хвілін