Выігрывай з VodkaBet у розыгрышы на 800 USD!
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
2 June 2025
ад
NataKaya
|
153 Адказу
|
3,544 Прагляду
|
16 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Папярэднія пераможцы:
• KalenDuLa
• ribon11
• Nataha406
• dancerludik
Завершаны розыгрыш – (гл. пераможцаў)
– Білет на новы розыгрыш
Я правільна разумею што ў супер гульні ўдзельнічаюць пераможцы, якія занялі толькі 1-е месца – ці могуць яны ўдзельнічаць у разыгрышы? У супер гульні трэба рабіць рэгістрацыю на разыгрыш ці пераможцы аўтаматычна ўдзельнічаюць? Трохі не зразумела, не знайшоў дадковай інфы ў аглядзе разыгрышу. Проста прывяду прыклад…29.10.2025 Атрымаў цудам 1-е месца і вось хацеў даведацца: я прымаю ўдзел у супер гульні ці яна ўжо была і ці трэба рэгіцца. Чэсна, першы раз удзельнічаў, пакуль не зусім разумею канкрэтна пра супер-гульню. УСІМ ДАБРА))
@yaaman8327 наконт супер-гульні, удзельнічаюць толькі тыя, хто заняў любое прызавое месца ў розыгрышы. Хаця б першае, хаця б 4-е. Супер-гульня праходзіць толькі сярод тых, хто выйграў у гэтым месяцы, у супер-розыгрышы таксама трэба купляць білет, без яго ты не зможаш удзельнічаць.
@ludicshine187.Гэта ў розыгрышы ад Латест толькі трэба купляць квіткі. На гарэлку і астатнія розыгрышы квіткі не купляюцца .
А калі скончыцца праверка пераможцаў? Ж было сказана не больш за 2 дні, але ўжо амаль прайшло 3 дні, а іх усё яшчэ правяраюць…
@tatianka84.Зараз гэта не больш за тыдзень займае ,так што дачакайся праверкі і зарахавання сродкаў.Грошы ты ў любым выпадку атрымаеш,калі ў цябе няма парушэння правілаў .
@akop591 я ведаю, што атрымаю ) я роўна тыдзень таму ў гэтым жа розыгрышы выйграла, тады хутка ўсё залічылі… Вось і вырашыла ўдакладніць )
@tatianka84 У вас шчаслівыя граблі, аднак 🤔 Колькі я на праекце, ні разу не выйграў😁
@bugulma83 я такі ж , ні разу ні ў адным розыгрышы не выпадaў , што тут што на тг
Папярэднія пераможцы:
• Ozon_bank777
• crecer
• Tatianka84
• semya75
Завершаны розыгрыш – (гледзець пераможцаў)
– Квіток на новы розыгрыш
@akop591 ну я фармальна сказаў проста
@ingibordadapkuna
Рандом, яшчэ выйграеш, удзельнікаў не так шмат і шанцы ёсць, іншае справа калі б было 1000 удзельнікаў
@kalendula да я шчыра за імі і не гонюся. Усё роўна ўсё будзе ўліта😁
@ingibordadapkuna
на водцы пагуляў, штосьці давала, штосьці не давала, застаўся пры сваіх хаця б, але гуляў гадзіны 2. Але прыемна, калі выводзіш, а не заўсёды замазка, галоўнае не гнацца за мільёнамі
@kalendula у мяне бывае перыяд, што я за імі ганяюся. Спрабую нешта дастаць, але ўвы
@ingibordadapkuna
па чытанню форуму, ды па ўласным досведзе, лепей выводзіць тыя ж 50$, 100$, чым чакаць выйгрыш 1000$. Многія кідаюць скрыны заносаў, дзе нармальныя сумы, але колькі ўнеслі да гэтага – невядома. пакуль я выбіваю бонуску, яна зжырае тую ж суму, што і каштуе, а потым спадзяюся на вяртанне
@kalendula згодзен цалкам.
@ingibordadapkuna
Яно так і бывае, не раз заўважаў, дзесяткі закрутак, асабліва ўсё, што звязана з рыбалкай, але бонусу не ставяць, толькі дразняць
@kalendula ставіць, тока без мужыкоў. Я таксама пастаянна гэтую рыбалку ганяю, туда-сюда.
@ingibordadapkuna
праходка на x3 гэта фантастыка, не ведаю навошта граю ў гэтыя слоты калі ад 500 іксаў гэта цуд будзе, ды і больш за 100
@kalendula я іншы раз гляджу скріны, людзі па 8р у гэтай рыбалцы заносяць, пытанне “Як?”😂
Гэта не тэма для абмеркавання гарэлкі,хопіць засмечваць тэму,абмеркавання ў іншай гілцы,ідзіце туды.
@robingood
правільна, згодзен, але думаю, пару паведамленняў нічога асабліва не пагоршылі.
@ingibordadapkuna
Давай перайдзём у тэму пра гарэлку казіно,
і ўсё ж, калі налічаць прызы за разыгрыш?!?
@tatianka84 адміны на выхадных адпачываюць ўсе яны людзі,в панядзелак будзе хутчэй за ўсё.
@bugulma83 ага ёсць такое,я таксама ніразу не выйграў)
@ingibordadapkuna выйграем усё яшчэ наперадзе,хоць у тг адключылі ботаў,тут больш шанцаў.