Вярнуўся ў гульню
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
21 кастрычніка 2025 г.
ад
Valerich
|
590 Адказаў
|
9,228 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@Valerich Легендарны гулец – легендарны камбэк.
@Valerich покерок у асноўным покер катаеш ці слоты таксама паграеш?Па скрыншотах у покеры нядрэнна затасківаеш,добры гулец атрымліваешся)
@robingood
Ці трапіў на добрую раздачу па вялікай стаўцы, у цябе на гэты сайт заходзіць, правяраў?
@robingood У асноўным у покер.
@vrodezdes NoLimit і HackSaw
@vrodezdes заходзіць але пароль піша не правільны, хацеў памяняць пароль, паведамлення не прыходзяць на пошту(
@Valerich красава, я таксама пачынаў з покера, усю сваю лудаманскую жыццё) гуляю норм, але не хапае вытрымкі) сядзець па 7-8 гадзін надоедае ў турніках, і алл-ін раблю з АК або з AQ і так праёбываў) а так удачы, красавчык.
@robingood
іншы раз у покер пераязджаюць з двума тузакамі, каралямі і выставляюцца нібы 9 і 7 або J 10 дабіраюць або пары або прамую.
@kalendula абідна яшчэ тое,калі сядзіш з АК і табе пераязджаюць з 5,6)бывала і такое.
@Valerich Эх… Ледзь не злавіў годмод.
І Дуэль прыказаў доўга жыць.
@Valerich
Праз КВН усё працуе.
Ну што. Вывеў усе бабкі і вырашыў зрабіць дома касметычны рамонт.
Спецаў наняў.
На карце да зарплаты засталося 2500 руб.
Добрая была прыгода.
@Valerich маладзец, крэдыты закрыў + рамонт кватэры, добры месяц атрымаўся, вітаю.
галоўнае гуляць на бабкі,якіх не шкада прасраць.
Дарэчы, цікавае і даўно забытае пачуццё будзе – атрымаць зарплату і нікому нічога не аддаваць.
@robingood
калі ты коліш або ва-банк супраць 1 гульца з такімі картамі – гэта апраўданы рызыка. але супраць 3-4 гульцоў, калі ўсе коляць, далёка не перавага нават с тузамі сядзець.
@kalendula згодзен, але гэта быў 1-1 і так прайграць крыўдна)
Учора быў цікавы дзень у покеры. 6 ІТМ з 6 загружаных турніраў. 2 перадфіналкі.
Пацан да поспеху ішоў – не пашанцавала.
@Valerich на якім месцы спыніўся?
таксама браў перапынак ад праектаў,но доўга ўладкавацца не змог.
@Valerich спадзяюся, твой плюс не часовы. Хаця б хто-небудзь будзе ў плюсе на гэтай платформе
@svetlana_anat Перастаў гуляць у казю.
@robingood 11 и 15. Баин адбіў і нават нядрэнна плюсануў. Але ўсё роўна “нечэсна” )))) Трэба мінімум ТОП-3.
@Valerich згодзен, спыніўся на 11-м месцы, крыўдна заўсёды хочацца хоць бы топ 3-ку, але ўсё наперадзе яшчэ будзе. Топ 1 удачы.
Я распавёў кіраўніцтву, што крэдыты пагасіў і цяпер мяне праца не трымае.
Яны так груба пачалі намякаць, каб я не сыходзіў. )))