Вулкан Vegas, блакіроўка ўліковага запісу па рашэнні адміністрацыі без тлумачэння прычын!!!
17 студзеня 2022 г.
ад
maxmox
|
37 Адказаў
|
4,811 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прадгісторыя, учора паставіў на вывад 11к руб, сёння атрымаў выплату. заходжу ў акаўнт, а ён заблакіраваны, стукаю ў чат, ну і адказ: – проста так вырашыла адміністрацыя і ўсё, хаця пра прычыны я здагадаюся, плюсавы акаўнт, і ўсе депы за 4 гады былі выключна пад боны, але гэта не тыя сумы, якімі я мог бы разарваць гэтае завядзенне, проста КРЫНЖ😁
З.Ы.: нават і не ведаю, што яшчэ сказаць, рабіце высновы самі…
ну гэта не навіна… яны ўжо даўно пачалі блакаваць гульцоў, якія робяць дэпазіты толькі пад бонусы
Яны і мяне заблакавалі без тлумачэння прычыны год таму, толькі з балансам на рахунку. Яны ўсіх блакуюць каму ўдалося ў іх вывесці . Такое ўжо казіно ў іх , скаргі на гэтае казіно зусім не працуюць.
была інфа раней што гульцоў з Расіі будуць па нямногу блочыць пасля забароны рэгістрацыі з Расіі, не залежна плюсавы ты гульцоў ці мінусавы(
Шмат якіх гульцоў блакуюць, асабліва плюсавыя аккі і чутна не толькі ў дэпазітах выключна пад бонусы – сам амаль толькі пад бонусы дэпачу, але лёс блакіроўкі пакуль абыходзіць, бо ў мінусе.
“Дабрае” зручнае правіла – блакаваць тых, хто ў + .
Дзе гэта была інфа і самае цікавае чаму па-немногу?
То бок астатнія гульцы як на бочцы парахоў – у любы момант чакай блакавання і самае цікавае, што заўважыў: блакуюць, калі гульцы падаюць на вывад даволі вялікія сумы..
адзінае, што засмучае, што такіх тоўстых бонусаў на дэп больш не будзе…
аналаг ёсць у гэтага казіно(адна платформа)))
Ім ру-рынок не выгадны. пераключыліся на басурман…
Spin City ?😁
яшчэ летам, шчыра не памятаю на якім-небудзь замежным форуме
неее,ггбет
пра іх яшчэ ў мінулым годзе пісаў)
преда нідзе няма(( але па-мойму казіно норм і гульцы часта заносяць),хоць ёсць ліміты
бонусныя ўмовы на першыя тры дэпa – дно, не ведаю, што там можа падабацца)
потым прыходзяць нарм прома, але з лімітамі( фс таксама без макс вываду) але часам бываюць прома што з х3
бонус таксама не ліпкі)
Мяне не блакаваць можа таму што гуляю выключна на свой, бонусамі вельмі рэдка карыстаюся. Любое казіно можа забаніваць гульца, калі злоўжываць бонусамі. Нічога з гэтым не зробіш. Шукайце прадстаўніка казіно і за вушы на форум, няхай адказвае. Пішыце скаргу, можа Ленін дастукіцца да менеджара казіно.
а сэнс скаргі які? фінансавых прэтэнзій у мяне няма. Яны таксама спаслацца на пункты правілаў 13.5 і 13.5.1
Не разбаняць, 100 працэнтаў. Мы ўжо праз усё гэта прайшлі.
Галоўнае,што ўсё выплацілі табе, а то што бан далі можа і на лепшае)
Гэта казіно ўваходзіць у арганізацыю eCOGRA, пішы ім. Тэма на форуме ў нас ёсць тут:
🔗
Паглядзі тэму і, калі што, можаш напісаць ім сваю праблему, магчыма дапамогуць, сумняваюся, але спробы не шкодзяць. Поспехаў і ўдачы табе.
Спецыяльна ўчора не паляніўся і вырашыў проста з прычыны цікавасці даведацца па якой прычыне мне не вярнулі грошы пасля блакіроўкі акаўнта. Сразу кажу мне акаўнт яны заблакіравалі каля года таму з балансам на рахунку пасля таго як я адбіў у іх дэпазітны бонус. Сума балансу была чытка ў раёне 4 тысяч рублёў. Менавіта на гэтае казіно я нідзе скаргі не падаваў , так як быў упэўнены , што гэта бяз сэнсу, хоць ведаю, што з дапамогай скаргаў можна часам вырашаць праблемы. Але раз пайшла такая п’янка, то выложу свой учарашні скрын з чата на ўсялякі выпадак , для гісторыі .
Канешне ж не прыемна калі нібы за што заблакавалі акк казіношнікі, но… Но выйгрыш жа вывялі і нібы “папярэдзілі” – далей дэпіць і гуляць у іх не варта і на гэтым “дзякуначка”)
а бонусы дагэтуль працягваюць шлюць, у тэлеге іх выдаліў, але смс і ў вацапе працягваюць, клоўны бл..ць
Ды, блакаванне акаўнта можа ніяк не ўплываць на падпіску прамо. Праз сапорт адпішыся. Тое ж было, і не толькі з Вулканам.
Напішы на замежным lcb. Там ёсць прадстаўнік, ён, вядома, рэдка заходзіць, але калі напішаш, што заблакавалі і канфіскавалі баланс, то павінны адказаць
Яны пазбаўляюцца ад ру гульцоў