VulcanPrestige спісанне балансу

Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы | 11 лютага 2019 г. ад | 3 Адказу | 1,895 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
12
Публікацыі
1 592
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
30 вер 2015 г.

Гулец падала скаргу на казіно, якога няма ў лістынгу.

Казіно вулкан прэстыж – махляры!! я гуляў у гэтым казіно, укладваў на дэпазіт грошы з карты, і калі на адной карце грошы скончыліся ўклаў з другой, карты брата. апошні раз уводзячы 5000 рублёў мне ўдалося падняць свой дэпазіт да дзесяці і я паставіў іх на выснову. доўга іх не выводзілі і я сеў пагуляць ізноў, падняўшы дэпазіт да 30000 рублёў і, вядома, зноў паставіў іх на выснову і тут пачалося. мяне папрасілі прыслаць фота картак, з якіх налічваліся грошы, для верыфікацыі, тады як я паказаў ім, на якую карту варта вывесці выйгрыш. трое сутак мне не выводзілі грашовыя сродкі, і я быў вымушаны выслать ім і фота карткі і пасведчання….а таксама фота пасведчання брата і яго карты. праз трое сутак мной быў атрыманы наступны адказ-”

Здравствуйте, vovchik-veteran!

Згодна з Умовамі і правіламі нашага казіно, Адміністрацыя сайта мае права весці кантроль ўсіх транзакцый і логаў па сваім меркаванні і ў любы момант часу. Калі пры разглядзе сітуацыі будзе выяўлены факт нячэснай гульні і злоўжывання гульцом бонусамі, Адміністрацыя мае права ануляваць дзеянне бонуса для такога гульца.

На жаль, пры праверцы Вашай заяўкі, было выяўлена, што Вы нячесна гулялі, у сувязі з чым Ваш баланс будзе абнулены.

Любыя спробы атрымаць нячесную перавагу строга забараняюцца незалежна ад таго, абмовлены такія метады ў правілах асобна ці не. Любая дзейнасць, накіраваная на атрыманне нячэснай перавагі, нават калі яна не выглядае парушэннем правілаў пры іх строгім тлумачэнні з прычыны недасканаласці правілаў або праграмнага забеспячэння, таксама з’яўляецца забароненай.

Дзякуй за разуменне.

З павагай,
Аддзел плацяжоў VulcanPrestige” цяпер на маім балансе нуль, яны мне нават мае грошы не вярнулі. прашу разбірацца, на мае звароты яны маўчаць

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.

а мне яны пастаянна званяць і да гэтага часу ,пастаянна дорыць падарункі на якія нічога не выйграваю і пастаянна даюць бонусы з дэпамі толькі я ў іх на грошы не гуляю і яшчэ тэлефануюць з максімуму вулкана думаю гэта адна і тая ж кантора.зараз іх паставіў у чорны спіс у сваім тэлефоне,надоелі тэлефанаваць і ўгаворваць мяне ў іх пагуляць……

Зараз ім ліст адправіў на пошту пра гэту скаргу,цікава што адкажуць)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.

Напісаў ім ліст, распавёўшы ім пра тое, што на іх ёсць скарга, атрымаў ад іх такі адказ)

Судзіце самі…….а галоўнае – менеджэр забывае, як кліента завуць; гэта ўжо пра што кажа! ды ад кліентаў ім патрэбныя толькі грошы і пафігу, як яго клічуць – Аляксандр ці Пятро, ці Аляксей як ёсць!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...