VulcanPrestige спісанне балансу
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
11 лютага 2019 г.
ад
Judge
|
3 Адказу
|
1,895 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гулец падала скаргу на казіно, якога няма ў лістынгу.
Казіно вулкан прэстыж – махляры!! я гуляў у гэтым казіно, укладваў на дэпазіт грошы з карты, і калі на адной карце грошы скончыліся ўклаў з другой, карты брата. апошні раз уводзячы 5000 рублёў мне ўдалося падняць свой дэпазіт да дзесяці і я паставіў іх на выснову. доўга іх не выводзілі і я сеў пагуляць ізноў, падняўшы дэпазіт да 30000 рублёў і, вядома, зноў паставіў іх на выснову і тут пачалося. мяне папрасілі прыслаць фота картак, з якіх налічваліся грошы, для верыфікацыі, тады як я паказаў ім, на якую карту варта вывесці выйгрыш. трое сутак мне не выводзілі грашовыя сродкі, і я быў вымушаны выслать ім і фота карткі і пасведчання….а таксама фота пасведчання брата і яго карты. праз трое сутак мной быў атрыманы наступны адказ-”
Здравствуйте, vovchik-veteran!
Згодна з Умовамі і правіламі нашага казіно, Адміністрацыя сайта мае права весці кантроль ўсіх транзакцый і логаў па сваім меркаванні і ў любы момант часу. Калі пры разглядзе сітуацыі будзе выяўлены факт нячэснай гульні і злоўжывання гульцом бонусамі, Адміністрацыя мае права ануляваць дзеянне бонуса для такога гульца.
На жаль, пры праверцы Вашай заяўкі, было выяўлена, што Вы нячесна гулялі, у сувязі з чым Ваш баланс будзе абнулены.
Любыя спробы атрымаць нячесную перавагу строга забараняюцца незалежна ад таго, абмовлены такія метады ў правілах асобна ці не. Любая дзейнасць, накіраваная на атрыманне нячэснай перавагі, нават калі яна не выглядае парушэннем правілаў пры іх строгім тлумачэнні з прычыны недасканаласці правілаў або праграмнага забеспячэння, таксама з’яўляецца забароненай.
Дзякуй за разуменне.
—
З павагай,
Аддзел плацяжоў VulcanPrestige” цяпер на маім балансе нуль, яны мне нават мае грошы не вярнулі. прашу разбірацца, на мае звароты яны маўчаць
а мне яны пастаянна званяць і да гэтага часу ,пастаянна дорыць падарункі на якія нічога не выйграваю і пастаянна даюць бонусы з дэпамі толькі я ў іх на грошы не гуляю і яшчэ тэлефануюць з максімуму вулкана думаю гэта адна і тая ж кантора.зараз іх паставіў у чорны спіс у сваім тэлефоне,надоелі тэлефанаваць і ўгаворваць мяне ў іх пагуляць……
Зараз ім ліст адправіў на пошту пра гэту скаргу,цікава што адкажуць)
Напісаў ім ліст, распавёўшы ім пра тое, што на іх ёсць скарга, атрымаў ад іх такі адказ)
Судзіце самі…….а галоўнае – менеджэр забывае, як кліента завуць; гэта ўжо пра што кажа! ды ад кліентаў ім патрэбныя толькі грошы і пафігу, як яго клічуць – Аляксандр ці Пятро, ці Аляксей як ёсць!