VIP-менеджэры JetTon
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
16 May, 13:38
ад
Vrodezdes
|
141 Адказ
|
1,909 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
наколькі логіка менеджара зразумелая, піша, а давай мы з табой созвонімся, навошта?
твой вынік працы роўны 0, пра што мне з табой гаварыць? Такія цікавыя, калі ты ў перапісцы не можаш нічога даведацца, вырашыць, што ў званку я пачую, як твае справы або што ты ела? ну такі бред, ужо не ведаюць што пісаць, або адказ яна вялікі прафесіянал сваёй справы, ды якой справы, вас набіраюць на аддаленцы, які нафіг прафесіянал, калі нават слоты не ведаеш, цырк
вось пасля таго моманту, калі ў мяне забралі ўсё і я прайграў немалую суму, я бачу, наколькі VIP-узровень гэта не VIP, гэта пустышка з нейкай сабачкай у дадатак
@kalendula у мяне так было, перастаў дэпаць нейкі час і больш не пісала
@kalendula абсалютна салідарны з табой
@mikrotik123
не, няхай яшчэ і абузера мне прыпішуць, усю ветку скаргамі закідаю гэтай памыйкі
Ужо выразна вырашыў, адыгрыш толькі ў 888 і выхад, пайшлі яны нах**р, так нахабна жэрці, ну гэта тонаўскае хрючево яшчэ з тапалак выйшла, у іх і свой токен ёсць, у гэтую парашу дакладна ні капейкі не закідаць
Трымаць цану, ну сваёй жа пакупцы, больш ніхто нічога не купляе, гэта і зразумела
@kalendula яшчэ бывае – яны самі мяняюць VIP-менеджара.
@godweles888
у іх адмазкі, пры змене нічога не зменіцца, я пішу, у мяне няма нічога, бонусаў таксама няма, што ты ёсць, што цябе не будзе, адзін вынік
@godweles888
піша, не, ты што, ты мне можаш шмат пытанняў задаць, па гульні, куды зайсці і калі дэп не дойдзе і г.д.
@kalendula ну-у-у, калі з’яўляюцца праблемы, ён пачынае знікаць і даваць бязглуздыя адказы, так што лепш адразу пісаць у падтрымку.. я адтуль даведаўся, што трэба прайсці вериф, а VIP-менеджэр проста мяне ігнаруе
@mikrotik123
Сёння паўдня зносін, я так і не разумею, я ёй пісаў ці яна мне
усё настолькі глупа і нейкія аднолькавыя адказы, тут ужо ў самога галава баліць
@mikrotik123 тады які толк ад такіх менеджараў?
Віп на Jet Ton вельмі цікавая штука, адзіная карысць ад яго гэта вейджар х1, і стабільны кэшбэк 10 працэнтаў, усё астатняе ні пра што, менеджары гэта наогул балючая тэма
Мне мая паўгода фарміруе бонус, хоць я кожны дзень гуляю… кажуць, актыўнасць нізкая…. можа, раздаюць тым, хто шмат прайграў ? VIP-менеджар мне па факце не патрэбны…
@dokerpaul1909 яшчэ як плюс хацеў бы адзначыць 10% на дэп, вось калі робіш дэпазіт на FS з мясцовага магазіна, то вельмі нават прыдаецца.
@egorka_kochergin шмат, мала, не мае значэння, усё роўна скажуць, што актыўнасці няма. Мне мая толькі адзін раз дала 10$, потым якосьці я ў яе спытала, сказала, што для мяне нічога няма, як будзе, абавязкова паведаміць
@anutka89 аналагічна, пастаянна адказвае, што фарміруецца, і яна адразу паведаміць, як сфарміруецца, але на гэтым усё і заканчваецца. Або маленькая актыўнасць, хоць праз дзень, а то і кожны дзень дэпаў.
Дарэчы, у гэты раз за неактыўнасць далі 20$ замест 10$, здзіўлены:)
@saaha88 я раблю дэпазіт раз на тыдзень пад увесь Пак і па сутнасці ў мяне актыўнасці няма)) але ўсё роўна мне пусто😅
@anutka89 я ні разу не атрымліваў бонус за неактыўнасць
@godweles888 калі яшчэ не было VIP, бонусаў было больш, напрыклад ФС па 0.20
Зноў менеджар ак у тэлеграме выдаліў))
@saaha88 як мая мне сказала, таксама быў момант, што яна выдаліла, маўляў, на яе паскардзіліся, што яна махлярка
@anutka89 У мяне некалькі разоў яна знікала, акаўнт выдалялі..
@saaha88
у іх логіка наадварот, калі няма дэпаў, яны падкінуць, а калі граеш, то мала актыўнасці
@anutka89
вось і я пераходжу ў такі рэжым, адгуляў і вывёў, там дзе падман на ўсім і нічога не гуляе, цуду не здарыцца, калі раней хадзіў па слотах з надзеяй на бонуску, то ўжо лепш у 888 адгуляў і забыў