VIP-менеджэры JetTon
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
16 мая 2026 г. у 13:38
ад
Vrodezdes
|
295 Адказаў
|
12,497 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@tanuhka39 так, толькі яшчэ яму акуляры патрэбныя, каб бачыў лепш, і пінка, каб хутчэй ….
@gans2115 Так яму ўжо 10 разоў напісалі: скінь туды пошту, дакументы, а ён усё не бачыць, нейкі баран
У мяне менеджар Барыс – баняць яго кожны тыдзень і даведвацца праз VIP-падтрымку яго новы акаўнт 5 гадзін ! зрабіце ўжо што-небудзь з гэтым або акаўнты аператыўна абнаўляйце ў асабістым кабінеце, а то там вісіць стары, хоць ён ужо даўно заблакаваны…
@aleksandr1337133чаму яго пастаянна блочаць, цікава
@aleksandr1337133 у мяне такая ж ерунда. У апошні раз 3 дні даведваўся новы акк..
@loveohloveМаксімум у мяне яксьці быў 1 дзень
@gryund мая сёння напісала са свайго новага Telegram-канала і кажа зноў сказаць ёй свой ID. гэта не махляры?
Самая агідная звалка! Ніводнае казіно так не дынаміла з ДН!!!
@godweles888
Праз падтрымку Жэттона можна праверыць, гэта іх прадстаўнік ці не
@godweles888 лепш пераправяраць, у мяне так пасля выдаленых іх акаўнтаў у тг, калі пішу, то нібыта ўпершыню бачаць і просяць ID, хоць, як па мне, дык яны самі павінны былі б шукаць нас)
@loveohlove ужо не першы раз такое ў мяне. ужо напружвае гэта. Яшчэ нейкі махляр можа быць
@godweles888 спытай у чаце ў мадэраў
Мне, напэўна, вельмі пашанцавала з VIP-менеджаркай, Алена, проста фея, заўсёды адказвае, пару разоў перазвоньваліся, дапамагала з крыптай)
@diana267 “дапамагала з крыптай” калі б яна яшчэ і крыптай дапамагала, увогуле б цаны не было))
@diana267, у мяне таксама Алена, звычайная, не ведаю, асабліва няма чаго сказаць
@diana267 цікава, у чым менавіта дапамагала з крыптай?
@diana267 а ў мяне Валерыя, так сабе, калі шчыра
@anutka89 напэўна, увогуле разабрацца з крыптай, як папаўняць і выводзіць
@diana267 пашанцавала-пашанцавала, я сам усю гэтую тэму вывучаў, але і я не віп пакуль))