VIP-менеджэры JetTon
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
16 мая 2026 г. у 13:38
ад
Vrodezdes
|
264 Адказу
|
9,929 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@godweles888 ну гэта, відаць, такія разавыя акцыі, трэба пастаянна гуляць і лавіць момант, напэўна так. Напэўна, любы б задэпнуў пад такое:))) Ну калі ў каго толькі грошай няма, той бы не стаў:))
@gans2115 я б дзеля такога, нават пазычыў бы, 100% пад х1 у любым выпадку можна выйсці ў плюс 😂
@tanuhka39 гэта нешта новае, я наогул рэдка раблю дэпы і мне такое прапанаванне нават не паступала, максімум 15%
@ingibordadapkuna таму што сэнсу няма, толькі есць
@loudі мне здаецца бонус за неактыўнасць аўтаматычна налічваецца сістэмай . Менеджар тут не пры чым. …Наколькі памятаю, нядаўна было 6 месяцаў з рэгістрацыі, можа таму бонус быў 20$
..
У мяне тое самае. Ні разу не атрымліваў ад менеджара бонус (бездэп), заўсёды адзін адказ: мала актыўнасці
Навскідку бывала 20 з 30 дзён у месяцы, гуляў, у адказ тады Марыя адказвае. Бонус фармуецца, праяві больш актыўнасці, я сачу за гэтым і адразу, як сфармуецца, напішу табе
(((паўгода фармуецца бездэп 🤣🤣🤣))
калі не гуляеш дзён 5, то адказвае: мала актыўнасці:🤣🤣
Хлопцы, а калі vip, дык на ДР бонус у свайго менеджара прасіць трэба?
@gans2115 так, лепш нагадаць яму пра гэту падзею)
@lemonad83 і пашпарт яшчэ трэба даслаць на пошту
@gans2115
Трэба будзе скінуць фотку дакумента з пацвярджэннем даты нараджэння на пошту службы бяспекі, а потым чакаць адказу ад менеджара
@lylia і лепш гэта зрабіць за пару дзён да дня народзінаў
@godweles888
Мне мая параіла раней, зрабіла за 2 тыдні, але бонус толькі ў дзень нараджэння, але ўсё роўна дзякуй і за сотку, чакала 25-50, судзячы па водгуках
@lylia так, дзякуй вам і ўсім, хто адказалі на маё пытанне! Так і ёсць, менеджарка мне напісала, што так і трэба зрабіць.
Яшчэ раз дзякуй усім!