VIP-менеджэры JetTon
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
16 мая 2026 г. у 13:38
ад
Vrodezdes
|
265 Адказаў
|
9,986 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vrodezdes я бяру толькі раз на тыдзень
У мяне за ўвесь час было 4 мэнэджары ,першая Дыяна была ,самая нармальная ,і бездэпы нармальна давала ,і ўвогуле па зносінах прыемна было ,а потым пачалі мяняць ,зараз Ірына ,бездэпаў увогуле няма,толькі дэпазіты цягне,а па зносінах зусім рабатызаванае ,адны шаблоны і ўсё)Ну кажа, што яна, маўляў, самая крутая мэнэджар ,і напрамую з адміністрацыяй толькі яна мае сувязь)
@serhiibelka
Ірына бландынка з кучай сторыс у акаўнце?
@serhiibelka у мяне менеджара ў Тэлеграме мяняюць ужо разы 3 за 2 месяцы і пастаянна Марыя, менеджар.) апошні раз 3 тыдні таму змяніўся акаўнт у менеджара і штотыднёвы бездэп стаў не 10$, а 20$ не ведаю, звязана гэта ці не
@saaha88 добры ў цябе менеджар )) у майго пастаянна мала актыўнасці )))) зліваю, і няма ))))
@lylia у мяне раней ад 100$ потым ад 60$ потым ад 50 $ чыста па дэпазітах глядзяць і даюць ад той сумы, якую часцей дэпаш
@loud мая таксама кажа, а да гэтага спытала, што такое бездэп))
@saranman Мне пазаўчора таксама так жа адказала, там, відаць, адзін тып сядзіць пад усімі VIP-менеджарамі
@godweles888
Не, у іх проста шаблонныя загадзя падрыхтаваныя адказы, а так я размаўляў з рознымі, галасы дзяўчат таксама розныя, ёсць і тыя, хто пастаянна самі на акаўнтах
@vrodezdes згодны. Але і шаблоны вельмі падобныя)
@saranman пхахахаах, смешнааа
@godweles888
Яны і карыстаюцца імі ў зносінах, так што па-сяброўску гэта павінен быць свой узровень даверу
12 чэрвеня быў 8-ы дзень, як я не рабіла дэпазіт. Да гэтага за неактыў давалі 50$. На гэты раз не далі. А напісалі, што для мяне ёсць бонус пры дэпазіце 50$ – 100% надбаўка. Зразумела, што цяпер адмянілі.
@tanuhka39 на Jeton ад менеджара 100%?🤔
А як Карына? Можна ў яе фрыспінчыкі папрасіць, ёсць сэнс?
@gans2115, ніхто ж, здаецца, па просьбе не раздае фрыспіны на Джэце
Карацей, сёння захацеў задэпіць, напісаў менеджарцы, яна папрасіла 930 долараў для бонуса 10%. Жах))
Так, унясі сёння 50$ і я сфармую для цябе бонус +100% да гэтага папаўнення, з адыгрышам х1.
Да 17.00
@brabrobrob відаць, у цябе былі велізарныя дэпазіты, яны кожны раз завышаюць стаўку, не дэпай пару дзён, у іх хутка ўсё зноў спусціцца
@ingibordadapkuna А як зрабіць дэпазіт 50 долараў і атрымаць 100% X1?
@godweles888 я б таксама хацеў гэта ведаць ))
@ingibordadapkuna і гэта для мяне было нечаканасцю. Але я не стала рабіць дэпазіт пад 100%.
На пошту заходжу, а там вось з reels ліст з 10% на дэп , але фішка ў тым, што там я толькі зарэгістраваўся, дэпаў 0, узровень 0 і даюць 10%
А тут трэба віпам быць для аналагічнага
бонусу🤣🤣
@tanuhka39 а чаму не стала ?
@brabrobrob ну раней жа пісалі, што ёсць лаяльныя нармальныя дзяўчынкі, якія раздаюць бездэпчыкі.