Вавада і ашуканскія спосабы пазбавіць вас грошай
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
27 сакавіка 2024 г.
ад
Iamrule1
|
86 Адказаў
|
5,379 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Іншы б пярэчыў, але толькі не я)…. Мне нравiЦа “руль”, дзе ёсць холастыя спіны і магчымасць згенераваць выпадковыя нумары наперад(да 99 спінаў), а яшчэ калі ёсць пасляспіновыя зрушэнні. Ёсць стол з павышанай выплатай, калі за прамую стаўку і трапленне ў нумар, налічэнне ідзе не 35/1(як звычайна), а 36/1(гл. скрын ніжэй).
Калі шчыра, то не чакаў ад Вавады такой “ўрэзкі, падмены” (выпалага нумару), але ўсё цячэ і ўсё змяняецца. Шкада, што не ў лепшы бок… 😎
Як гэта казіно ўвогуле патрапіла ў топ 1 гэтага сайта? Прасоўваюць паўсюль і ўсюды.. Людзі, натуральна, паддаюцца, ніхто не застрахаваны ад навязлівай рэкламы.. Па мне, так яны самі сабе тут забяспечылі топ, не зусім сумленнымі шляхамі, мякка кажучы. 🤬
Тут сайт дэмакратычны гульнявы і ніякае казіно не піарыць, рэйтынг выставляецца па водгуках нашых гульцоў. Проста ў Вавады раней такіх “бокаў” не назіралася, Усё было прадметна “роўна”. А тое, што цяпер здарылася, аж сам у “шоку”😎
Гэтае пытанне трэба шырэй асвятліць, што калі непрынятыя стаўкі сыгралі, то аплаціць казіно павінна !
Не ведаю ці вінавата казіно , але риобет напрыклад не вяртае непрынятыя стаўкі якія сыгралі .
І мне стала, ну вельмі цікава пачуць прычыну адмены выйгрышнай стаўкі толькі з “першай крыніцы” – ад правайдэра?! Як такое можа адбывацца, што адменяць менавіта патэнцыйна “выйгрышную” стаўку, не прайгрышную а выйгрышную, ЯК?!
PS. Адказ тыпу тэхнічны збой сістэмы не хочацца чуць, бо яго ўжо “бачыў і чуў” шмат разоў ад тэхпадтрымкі казіно)
І яшчэ, каб “не размазваць кашу па стале”, заўсёды… ЗАЎСЁДЫ трэба рабіць відэазапіс сваёй гульні, прычым ад пачатку і да канца… А ў сучасных рэаліях гэта можа быць адзіным рабочым аргументам для таварышаў па цэху. Казіно амаль заўсёды можа на прамыя пытанні гульца даваць ухыльныя адказы, часам нават “лёвыя” (тыпу не тую стаўку правяралі або не так зразумелі і яшчэ шмат чаго…). І чым больш выйгрыш, тым даўжэй будуць наводзіць “ценю на плётку”, пакуль гульца не “выклююць ім мазгі”.
Трошкі пазней размяшчу, як і абяцаў, відос з зэро, якое ніколі не выдавалася. бо адначасова з відэа скончу скаргу апублікаваць у нас па гэтай жа тэме, таму трэба яшчэ кавалак з відэа выразаць для камфортнага прагляду. Відэа па просьбах відэа слухачоў))) зразумела на ютуб загружу !)))
а пакуль, забягаючы наперад, публікую адказ на пошту ад прадстаўніка Вавады)))
Пытанне вам, гульнявыя і рулетачнікі і проста форумчане і гульцы?! Як?! Як можна пісаць тое, што піша гэта… вось гэта вось… цуд, якое піша наступнае
))))))……………- Уважліва азнаёміліся з вашым відэа, і на ім з таго часу,
які вы згадваеце, выйгрышная стаўка была на 34, затым шарык
перакачався на 0, -………..
Вы толькі падумайце, гульнявыя! Я іграў у намаляваны скрыпт! СКРЫПТ! НАМАЛЯВАНЫ! Дзе нічога не можа нідзе перакаціцца ў прынцыпе! Там ГСЧ “кіруе” і вынік загадзя ўжо прапіса́ны! Затым і прапаноўваецца сыграць у так званую сумленную рулетку))) ха-ха-ха, у якую ў анлайне гуляюць тысячы людзей па ўсім свеце! І нам пішуць, што тут нешта кудысьці перакаціваецца, але паколькі стаўкі не прыняты, то катіцца далей і г.д. і т.п.! Ну не ЖАХ! А?! Але гэты вось))))))))) прадстаўнік …… мне сорамна нават вымаўляць)))) ГЭТА СЛОВА! яно меле вось гэта вось… што вы чытаеце! і ГЭТА ВОСЬ…. гэты вось сайт у нас на першым месцы!))))))))))))
Гэта проста Жах!
стата з бістарза для праверкі!
Зэро не выдавалася Ніколі!
ну і з Вавады (зэро кудысьці знікла)))) Усё як заўсёды!
пасля 34 еха Зэро не выдавалася і не перакачвалася))) нават выпадкова)))))
У правілах і ўмовах казіно VAVADA ёсць пункт:
21.1. Кампанія прадпрынясе ўсе неабходныя крокі для выпраўлення ў кароткія тэрміны любых збоі сістэмы або памылак, якія адбыліся падчас гульні (збой у нармальнай працы логікі гульні). Мы не нясём адказнасці за якія-небудзь збоі ў праграмным і абсталяванні інфармацыйных тэхналогій, выкліканыя абсталяваннем, якое выкарыстоўваеце вы або іншыя гульцы для доступу да Вэб-сайта, а таксама памылкі пастаўшчыкоў паслуг Інтэрнэту.
Калі збой або памылка выпраўлена, то выйгрышныя грошы павінны быць на балансе, таму што збой або памылка (на іх баку) адмянілі стаўку. Кампанія прадпрынясе ўсе неабходныя крокі для выпраўлення… Гэта значыць без удзелу гульца або з ім. Па адмененых выйгрышных стаўках гадавой даўніны са мной ніхто не звязваўся і грошы на баланс не залічвалі. Неабходныя крокі для вырашэння такіх памылак – трэба залічыць стаўку гульца, зайсці ў лог гульца (уся інфармацыя знаходзіцца ў казіно па словах тэхпадтрымкі Evolution, ёсць скрыншоты) і калі стаўка выйгрышная, выплаціць кампенсацыю сумай патэнцыйнага выйгрышу. Атрымліваецца, казіно парушае пункт у правілах і ўмовах.
Паўтару!!! Тут справа не ў тым, што пару гульцоў кіднулі!!! І казіно гэта прызнае!!!! Трэба глядзець нашмат шырэй, што хто‑то запусціў маштабны лохатрон!!! Вы ж разумееце, гэта пару гульцоў тупа кінулі, што іх наібалі, А колькі ўвогуле кінулі??????????
Сорры, але так і не зразумеў “тэму” за нумар “34” і “0”? А таксама, для чаго трэба было выкладаць тры апошнія скрыны(яны амаль аднолькавыя, акрамя балансу). Так што чакаем відэа і калі ёсць – то з розных казіно з аднаго і таго ж стала.
Вось менавіта!Падтрымліваю!
Ведаеце, Павел, думаю, што ўсё, што хацелася сказаць пра гульню, ужо сказана.., а як быць далей, няхай вырашаюць самі гульцы! Да таго ж, усё больш схіляюся да думкі, што не варта насільна раскрываць уласнае разуменне… 😎
Чаму на Вы?!Друг мой?!Ці гэта не ты пішаш?!)Не твой стыль напісання……..
Проста ўспомніўся стары добры фільм.., “Ведаеце, Юрый…”) Складаецца такое ўражанне, што мы змагаемся з ветранымі млынамі, ну а далей ты зразумеў😉
Не магу зразумець сэнс турніраў у vavada, пастаянна ўдзельнічаю і знаходжуся на дзесяткі тысяч і больш месцах, набіраючы па 5-20 ачкоў, калі ў першага месца можа быць 200000. Спіны даюць па мінімальнай стаўцы, нават калі рабіць дзве дакупкі і лавіць кожны раз максімальныя памнажэнні па x 20000, напрыклад, што зусім нерэальна, то не атрымліваецца набраць такую колькасць ачкоў.
У правільным пытанні хаваецца і адказ)
Не магу зразумець сэнс турніраў у vavada, пастаянна ўдзельнічаю і знаходжуся на дзесяткі тысячых месцах, набіраючы па 5-20 ачкоў, калі ў першага месца можа быць 200000…. не атрымліваецца набраць такую колькасць ачкоў.
Ох, гэтая вавадка, у мяне і без вяртання ставак і г.д. усё з ёй ок – па паўгода, а то і больш штомесячныя кэшбэкі, самае жручае ў мяне казіно… рэкорд па дэпазітах без вывадаў топ 1 топ 2 і топ 3 забірае вавадка.
Прачытaў тэму, стала цікава, зайшоў, зарэгістраваўся на ваваде, зрабіў пару дэпазітаў штук 5, хацелася зрабіць мінімальны вывад, нават прайшоў верыфікацыю, але да вываду так і не дабраўся, іх проста купа нейкая, ну альбо я зноў не ў той час…
вельмі дзіўна якось, што ты прайшоў вэрыфікацыю)))калі яны яе ў прынцыпе не хочуць рабіць!а пішуць усім і заўсёды,што калі яна і спатрэбіцца,то калі яны самі вырашуць і тады запросяць дакі гульца!а так усе гуляюць без вэрыфа)))
Толькі з пацверджаннем плацяжкі хіба)))
маю ўсе пруфы ад і да з сэсіямі і вядома з маім патрабаваннем аб Верыфікацыі перад гульнёй))усё ёсць.Мяне тактычна адмовілі!ТАК КАК ЖЕ ТЫ ПРОШЕЛ ВЕРИФИКАЦИЮ ПОЗВОЛЬ ПОИНТЕРЕСОВАТЬСЯ?!
мяне таксама акк не верыфікавалі калі хацеў, толькі калі на ДР падарунак пачаў з іх цягнуць попросілі верификацию і тд, хоць потым зразумеў што дарма ведь за год заліваў было 350к рублёў, а далі цэлых 1к з вейджерам х5 😀
Да мне таксама не верыфікавалі, я з пін-апам пераблытаўся
за шмат гадоў выграваў 1 раз 100$, нейкім цудам слот у турніры даў х2к і я патрапіў у прызавыя, дарэчы турнір быў срэбны, калі б быў бронзавы – 100% я б нават у топ не патрапіў. Пры гэтым, дарэчы, сябру вельмі шанцуе на гэтыя турніры, ён ледзь не адбівае свае прайгрышы з іх дапамогай….адно радуе, што цяпер турніры ў асноўным на 100 спінаў, зрабіў спіны і пафіг што там, раней жа даводзілася круціць, сядзець вельмі доўга і спрабаваць у топы ўлезці.
Значыць там нейкі асаблівы сэнс ёсць у падліку ачкоў, трэба лавіць x тысячу і тады магчыма патрапіш у прызавыя, ну гэта яшчэ нармальна, хоць ёсць якая-небудзь магчымасць патрапіць у прызы. А то вось апошні раз, у мяне 2 ачкі, у першага месца больш 100000, і самае цікавае, што дакупак усяго дзве, такімі тэмпамі і 100 дакупак не хопіць.
Я ўжо даўно заблакавала сваю Ваваду, ніякай аддачы зусім няма