Вавада і ашуканскія спосабы пазбавіць вас грошай

Абмеркаванні сумніўных казіно | 27 сакавіка 2024 г. ад | 86 Адказаў | 5,379 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 312
Публікацыі
31 983
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 11 красавіка 2024 г.
)))))ну ….як сказаць)))калі з sha 256 блокчэйнам, то так! Падтрымліваю. а калі са старым “добрым” хэшем на md 5)))той сам разумееш))))) Толькі дзе з блокчейн-шчырасцю ёсць рулі)))шчаа?! Паспрабуй знайсьці!

Іншы б пярэчыў, але толькі не я)…. Мне нравiЦа “руль”, дзе ёсць холастыя спіны і магчымасць згенераваць выпадковыя нумары наперад(да 99 спінаў), а яшчэ калі ёсць пасляспіновыя зрушэнні. Ёсць стол з павышанай выплатай, калі за прамую стаўку і трапленне ў нумар, налічэнне ідзе не 35/1(як звычайна), а 36/1(гл. скрын ніжэй).

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 312
Публікацыі
31 983
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 11 красавіка 2024 г.
Трохі пазней апублікую пару відэа!Як звычайна!Адно з іх з намаляваным скрыптам ад Вавады!Стол віп руль намаляваны,усё як ты любіш!Выпалае зэро,якое ніколі нідзе больш не з’яўлялася!Толькі ў Вавадзе)))гульнявым сайце нумар 11 са спісу нашага форуму)))Зашоў пратэставаў (скам) і )))правільна прайграў!

Калі шчыра, то не чакаў ад Вавады такой “ўрэзкі, падмены” (выпалага нумару), але ўсё цячэ і ўсё  змяняецца. Шкада, што не ў лепшы бок… 😎

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
20
Публікацыі
73
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 сак 2024 г.
thee4, 11 красавіка 2024 г.
Калі па-чэснаму, то не чакаў ад Вавады такой “ўрэзкі, падмены” (выпаўшага нумара), але ўсё цячэ і ўсё мяняецца. Печальна што не ў лепшы бок… 😎

Як гэта казіно ўвогуле патрапіла ў топ 1 гэтага сайта? Прасоўваюць паўсюль і ўсюды.. Людзі, натуральна, паддаюцца, ніхто не застрахаваны ад навязлівай рэкламы.. Па мне, так яны самі сабе тут забяспечылі топ, не зусім сумленнымі шляхамі, мякка кажучы. 🤬

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 312
Публікацыі
31 983
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Iamrule1, 11 красавіка 2024 г.
Як гэтае казіно ўвогуле трапіла ў топ 1 гэтага сайта? Яго прасоўваюць паўсюль і ўсюды.. Людзі, натуральна, вядуцца, ніхто не застрахаваны ад надакучлівай рэкламы.. Па мне, так гэта яны самі сабе топ тут забяспечылі, не зусім сумленнымі шляхамі, мякка кажучы. 🤬

Тут сайт дэмакратычны гульнявы і ніякае казіно не піарыць, рэйтынг выставляецца па водгуках нашых гульцоў. Проста ў Вавады раней такіх “бокаў” не назіралася, Усё было прадметна “роўна”. А тое, што цяпер здарылася, аж сам у “шоку”😎

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
50
Публікацыі
368
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18 мая 2016 г.

Гэтае пытанне трэба шырэй асвятліць, што калі непрынятыя стаўкі сыгралі, то аплаціць казіно павінна !
Не ведаю ці вінавата казіно , але риобет напрыклад не вяртае непрынятыя стаўкі якія сыгралі .

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 312
Публікацыі
31 983
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

І мне стала, ну вельмі цікава пачуць прычыну адмены выйгрышнай стаўкі толькі з “першай крыніцы” – ад правайдэра?! Як такое можа адбывацца, што адменяць менавіта патэнцыйна “выйгрышную” стаўку, не прайгрышную а выйгрышную, ЯК?!

PS. Адказ тыпу тэхнічны збой сістэмы не хочацца чуць, бо яго ўжо “бачыў і чуў” шмат разоў ад тэхпадтрымкі казіно)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 312
Публікацыі
31 983
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
thee4, 13 красавіка 2024 г.
І мне стала, ну вельмі цікава пачуць прычыну адмены выйгрышнай стаўкі толькі з “першавынніку” – ад правайдэра?! Як такое можа адбывацца, што адменяюць менавіта патэнцыйна “выйгрышную” стаўку, не прайгрышную а выйгрышную, ЯК?! PS. Адказ тыпу тэхнічны збой сістэмы не хочацца чуць, бо яго ў [...]

І яшчэ, каб “не размазваць кашу па стале”, заўсёды… ЗАЎСЁДЫ трэба рабіць відэазапіс сваёй гульні, прычым ад пачатку і да канца… А ў сучасных рэаліях гэта можа быць адзіным рабочым аргументам для таварышаў па цэху. Казіно амаль заўсёды можа на прамыя пытанні гульца даваць ухыльныя адказы, часам нават “лёвыя” (тыпу не тую стаўку правяралі або не так зразумелі і яшчэ шмат чаго…). І чым больш выйгрыш, тым даўжэй будуць наводзіць “ценю на плётку”, пакуль гульца не “выклююць ім мазгі”.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
thee4, 13 красавіка 2024 г.
І яшчэ, каб “не размазваць кашу па стале”, заўсёды… УСЕГДА трэба рабіць відэазапіс сваёй гульні, прычым ад і да… А ў сучасных рэаліях гэта можа быць адзіным “упэўненым” аргументам для таварышаў па цэху. Казіно амаль заўсёды на прамыя пытанні гульца можа даваць ухіляльныя адказы, часам нават “л [...]

Трошкі пазней размяшчу, як і абяцаў, відос з зэро, якое ніколі не выдавалася. бо адначасова з відэа скончу скаргу апублікаваць у нас па гэтай жа тэме, таму трэба яшчэ кавалак з відэа выразаць для камфортнага прагляду. Відэа па просьбах відэа слухачоў))) зразумела на ютуб загружу !)))

а пакуль, забягаючы наперад, публікую адказ на пошту ад прадстаўніка Вавады)))

Пытанне вам, гульнявыя і рулетачнікі і проста форумчане і гульцы?! Як?! Як можна пісаць тое, што піша гэта… вось гэта вось… цуд, якое піша наступнае

))))))……………- Уважліва азнаёміліся з вашым відэа, і на ім з таго часу,
які вы згадваеце, выйгрышная стаўка была на 34, затым шарык
перакачався на 0,
-………..

Вы толькі падумайце, гульнявыя! Я іграў у намаляваны скрыпт! СКРЫПТ! НАМАЛЯВАНЫ! Дзе нічога не можа нідзе перакаціцца ў прынцыпе! Там ГСЧ “кіруе” і вынік загадзя ўжо прапіса́ны! Затым і прапаноўваецца сыграць у так званую сумленную рулетку))) ха-ха-ха, у якую ў анлайне гуляюць тысячы людзей па ўсім свеце! І нам пішуць, што тут нешта кудысьці перакаціваецца, але паколькі стаўкі не прыняты, то катіцца далей і г.д. і т.п.! Ну не ЖАХ! А?! Але гэты вось))))))))) прадстаўнік …… мне сорамна нават вымаўляць)))) ГЭТА СЛОВА! яно меле вось гэта вось… што вы чытаеце! і ГЭТА ВОСЬ…. гэты вось сайт у нас на першым месцы!))))))))))))

Гэта проста Жах!

стата з бістарза для праверкі!

Зэро не выдавалася Ніколі!

ну і з Вавады (зэро кудысьці знікла)))) Усё як заўсёды!

пасля 34 еха Зэро не выдавалася і не перакачвалася))) нават выпадкова)))))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
20
Публікацыі
73
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 сак 2024 г.
Manut, 13 красавіка 2024 г.
Гэтае пытанне трэба шырэй асвятліць: калі непрынятыя стаўкі сыгралі, то казіно абавязана аплаціць! Не ведаю, ці вінавата казіно, але риобет, напрыклад, не вяртае непрынятыя стаўкі, якія сыгралі.

У правілах і ўмовах казіно VAVADA ёсць пункт:

21.1. Кампанія прадпрынясе ўсе неабходныя крокі для выпраўлення ў кароткія тэрміны любых збоі сістэмы або памылак, якія адбыліся падчас гульні (збой у нармальнай працы логікі гульні). Мы не нясём адказнасці за якія-небудзь збоі ў праграмным і абсталяванні інфармацыйных тэхналогій, выкліканыя абсталяваннем, якое выкарыстоўваеце вы або іншыя гульцы для доступу да Вэб-сайта, а таксама памылкі пастаўшчыкоў паслуг Інтэрнэту.

Калі збой або памылка выпраўлена, то выйгрышныя грошы павінны быць на балансе, таму што збой або памылка (на іх баку) адмянілі стаўку. Кампанія прадпрынясе ўсе неабходныя крокі для выпраўлення… Гэта значыць без удзелу гульца або з ім. Па адмененых выйгрышных стаўках гадавой даўніны са мной ніхто не звязваўся і грошы на баланс не залічвалі. Неабходныя крокі для вырашэння такіх памылак – трэба залічыць стаўку гульца, зайсці ў лог гульца (уся інфармацыя знаходзіцца ў казіно па словах тэхпадтрымкі Evolution, ёсць скрыншоты) і калі стаўка выйгрышная, выплаціць кампенсацыю сумай патэнцыйнага выйгрышу. Атрымліваецца, казіно парушае пункт у правілах і ўмовах.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
343
Публікацыі
2 272
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29 ліс 2015 г.

Паўтару!!! Тут справа не ў тым, што пару гульцоў кіднулі!!! І казіно гэта прызнае!!!! Трэба глядзець нашмат шырэй, што хто‑то запусціў маштабны лохатрон!!! Вы ж разумееце, гэта пару гульцоў тупа кінулі, што іх наібалі, А колькі ўвогуле кінулі?????????? 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 312
Публікацыі
31 983
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 13 красавіка 2024 г.
Хутка пазней выкладу, як і абяцаў, відэа з зеро, ))))))……………- Уважліва азнаёміліся з вашым відэа, і на ім з таго часу, якое вы ўспамінаеце, выйгрышная стаўка была на 34, затым шарык перакаціўся на 0, -………..

Сорры, але так і не зразумеў “тэму” за нумар “34” і “0”? А таксама, для чаго трэба было выкладаць тры апошнія скрыны(яны амаль аднолькавыя, акрамя балансу). Так што чакаем відэа і калі ёсць – то з розных казіно з аднаго і таго ж стала. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
thee4, 4 красавіка 2024 г.
Наколькі мне вядома, гулец не можа наўпрост звяртацца да вытворцы (пра праблемныя пытанні, звязаныя з гульнёй), толькі ў анлайн-казіно або ў орган, які выдаў ліцэнзію гэтаму казіно….😉

Вось менавіта!Падтрымліваю!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 312
Публікацыі
31 983
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Ведаеце, Павел, думаю, што ўсё, што хацелася сказаць пра гульню, ужо сказана.., а як быць далей, няхай вырашаюць самі гульцы! Да таго ж, усё больш схіляюся да думкі, што не варта насільна раскрываць уласнае разуменне… 😎

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
thee4, 24 красавіка 2024 г.
Ведаеце, Павел, думаю, што ўсё, што хацелася сказаць пра гульню ўжо сказана.., а як быць далей, хай вырашаюць самі гульцы! Да таго ж, усё больш схільны да таго, што не варта насільна разглашваць уласнае разуменне… 😎

Чаму на Вы?!Друг мой?!Ці гэта не ты пішаш?!)Не твой стыль напісання……..

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 312
Публікацыі
31 983
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 24 красавіка 2024 г.
Чаму на Вы?!Дружа мой?!Ці гэта не ты пішаш?!)Не твой стыль напісання……..

Проста ўспомніўся стары добры фільм.., “Ведаеце, Юрый…”) Складаецца такое ўражанне, што мы змагаемся з ветранымі млынамі, ну а далей ты зразумеў😉

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
505
Публікацыі
887
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 вер 2016 г.

Не магу зразумець сэнс турніраў у vavada, пастаянна ўдзельнічаю і знаходжуся на дзесяткі тысяч і больш месцах, набіраючы па 5-20 ачкоў, калі ў першага месца можа быць 200000. Спіны даюць па мінімальнай стаўцы, нават калі рабіць дзве дакупкі і лавіць кожны раз максімальныя памнажэнні па x 20000, напрыклад, што зусім нерэальна, то не атрымліваецца набраць такую колькасць ачкоў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 312
Публікацыі
31 983
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
crecer, 24 красавіка 2024 г.
Не магу зразумець сэнс турніраў у vavada, пастаянна ўдзельнічаю і знаходжуся на дзесяткі тысячым і больш месцах, набіраючы па 5-20 ачкоў, калі ў першага месца можа быць 200000. Спіны даюць па мінімальнай стаўцы, нават калі рабіць дзве докупкі і лавіць кожны раз максімальныя памнажэнні па x 20 [...]

У правільным пытанні хаваецца  і адказ) 

Не магу зразумець сэнс турніраў у vavada, пастаянна ўдзельнічаю і знаходжуся на дзесяткі тысячых месцах, набіраючы па 5-20 ачкоў, калі ў першага месца можа быць 200000…. не атрымліваецца набраць такую колькасць ачкоў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 633
Публікацыі
4 735
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.

Ох, гэтая вавадка, у мяне і без вяртання ставак і г.д. усё з ёй ок – па паўгода, а то і больш штомесячныя кэшбэкі, самае жручае ў мяне казіно… рэкорд па дэпазітах без вывадаў топ 1 топ 2 і топ 3 забірае вавадка.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
236
Публікацыі
552
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
16 лют 2015 г.

Прачытaў тэму, стала цікава, зайшоў, зарэгістраваўся на ваваде, зрабіў пару дэпазітаў штук 5, хацелася зрабіць мінімальны вывад, нават прайшоў верыфікацыю, але да вываду так і не дабраўся, іх проста купа нейкая, ну альбо я зноў не ў той час…

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
ykpon4er, 24 красавіка 2024 г.
 Прачтаў тэму, стала цікава, зайшоў, зарэгістраваўся на ваваде, зрабіў пару депаў штук 5, хацелася мінімальны вывад зрабіць, нават вэрыфікацыю прайшоў, але да вываду так і не дайшоў, праўда нейкая, ну або я не ў той час зноў…

вельмі дзіўна якось, што ты прайшоў вэрыфікацыю)))калі яны яе ў прынцыпе не хочуць рабіць!а пішуць усім і заўсёды,што калі яна і спатрэбіцца,то калі яны самі вырашуць і тады запросяць дакі гульца!а так усе гуляюць без вэрыфа)))

Толькі з пацверджаннем плацяжкі хіба)))

маю ўсе пруфы ад і да  з сэсіямі і вядома з  маім патрабаваннем аб Верыфікацыі перад гульнёй))усё ёсць.Мяне тактычна адмовілі!ТАК КАК ЖЕ ТЫ ПРОШЕЛ ВЕРИФИКАЦИЮ ПОЗВОЛЬ ПОИНТЕРЕСОВАТЬСЯ?!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 633
Публікацыі
4 735
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.

мяне таксама акк не верыфікавалі калі хацеў, толькі калі на ДР падарунак пачаў з іх цягнуць попросілі верификацию і тд, хоць потым зразумеў што дарма ведь за год заліваў было 350к рублёў, а далі цэлых 1к з вейджерам х5 😀

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
236
Публікацыі
552
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
16 лют 2015 г.

Да мне таксама не верыфікавалі, я з пін-апам пераблытаўся

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 633
Публікацыі
4 735
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.
crecer, 24 красавіка 2024 г.
Не магу зразумець сэнс турніраў у vavada, пастаянна ўдзельнічаю і знаходжуся на дзясятках тысяч і болей месцах, набіраючы па 5-20 ачкоў, калі ў першага месца можа быць 200000. Спіны даюць па мінімальнай стаўцы, нават калі рабіць дзве докупкі і лавіць кожны раз максімальныя памнажэнні па x20000 [...]

за шмат гадоў выграваў 1 раз 100$, нейкім цудам слот у турніры даў х2к і я патрапіў у прызавыя, дарэчы турнір быў срэбны, калі б быў бронзавы – 100% я б нават у топ не патрапіў. Пры гэтым, дарэчы, сябру вельмі шанцуе на гэтыя турніры, ён ледзь не адбівае свае прайгрышы з іх дапамогай….адно радуе, што цяпер турніры ў асноўным на 100 спінаў, зрабіў спіны і пафіг што там, раней жа даводзілася круціць, сядзець вельмі доўга і спрабаваць у топы ўлезці.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
505
Публікацыі
887
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 вер 2016 г.
oopsant, 3 мая 2024 г.
за шмат гадоў выйграў 1 раз 100$ , нейкім цудам слот у турніры даў х2к  і я патрапіў у прызавыя, кстаті турнір быў срэбра, быў бы бронза 100% я б нават у топ не ўлез. Пры гэтым кстаті сябру вельмі шанцуе на гэтыя турніры, ён амаль што свае прайгрышы з іх дапамогай акупляе….адно радуе што зараз [...]

Значыць там нейкі асаблівы сэнс ёсць у падліку ачкоў, трэба лавіць x тысячу і тады магчыма патрапіш у прызавыя, ну гэта яшчэ нармальна, хоць ёсць якая-небудзь магчымасць патрапіць у прызы. А то вось апошні раз, у мяне 2 ачкі, у першага месца больш 100000, і самае цікавае, што дакупак усяго дзве, такімі тэмпамі і 100 дакупак не хопіць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
94
Публікацыі
88
Падпісчыкі