Вавада і ашуканскія спосабы пазбавіць вас грошай
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
27 March 2024
ад
Iamrule1
|
86 Адказаў
|
4,567 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дэталёвы разгляд з прадстаўніком Вавада тут:🔗
Жах проста які куды бегчы …
Скарга ў Curacao толькі застаецца.)
Разбіральніцтва ў працэсе, інфармацыя дадаецца і будзе карысная для кожнага хто патрапіць у падобную сітуацыю.
Вельмі дрэнна, што ніхто так і не скарыстаўся маёй парадай – Пісаць усё ад і да на відэа і гуляць выключна з ПК або ноўта! А вавада…) гэта наша добрая скрыптовая скам-нізка! Амаль родныя!)))) як родныя! Гэтаму варта было чакаць! Калі сама скаміна плейфортуна мяне столькі раз “кінула” ў лайве…….. то ад вавады-бавады гэтага варта было чакаць
Шкада аўтара скаргі, але так. 100 з 100 што эволюшен з недружалюбнай да нас краіны))) стане на бок гульнявога сайта))) вавада! вось убачыце! Таксама як тады, калі плейфортуна падмяніла мне відэа ў лайв рулетцы!
ну а стары любімы і даўнейшы)))) гэта як прафесія, пагадзіцеся )) хахахаха та самая……. спосаб зарабляння анлайн кккаа дакладней сайтаў тыпу вавады і пф парваць сувязь паміж гульцом і провам усё яшчэ ў дзеянні! Гэта яшчэ называецца на нашым гульнявым слэнгу – Шэйвіць! То БЫТЬ ШЭЙВІНГ! То бок Брыць )) стаўкі гульца! І як бачыце дае свае плады дагэтуль! Калі што, провайдэр “прикроет” швэдска-латвійскі! І ўсё справы)))
Якая скарга і на каго?!увесь свет супраць нас))))))))))))
Не трэба кагосьці шкадаваць, мы ж самі ўпішаемся ў гэты блудняк.. Трэба дзейнічаць: просты каментар, яшчэ адзін чалавек, які разумее сітуацыю, больш інфармацыі ў адкрыты доступ.. Усё гэта паўплывае на іх прыбытак і рэпутацыю, з гэтым прыйдзецца нешта рабіць.
Бясполезна, мелі,маюць і далей будуць мець.так яны самі і кажуць
Застаецца толькі адно, гуляць на невялікія сумы без дадатковых дэпазітаў і не шкадаваць, што цябе кінулі на буйную суму, ды і толькі на свае! Калі, вядома, не прыняць кардынальнае рашэнне “увязацца ў гульню”)
Не чакаў такой нахабнасці ад іх пасля слоў пра ўзаемаразуменне. Некарэктныя адказы і мэтанакіраванае ухіленне ад адказу. Разбор працягваецца, чакаю вынік.
Прывітання! Чаму відэа не пісьмiлі пры вялікай гульні то?! У канцы канцоў колькі ўжо нашых братоў кідалі! Я б’юся па гэтай тэме ўжо які год і воз і нявін там, але нешта ўжо ўдалося злёгку падсунуць! Але вельмі важна! Каб гульцы разумелі, што трэба весці гульню выключна з ПК або ноўта і непасрэдна пад запіс на відэа! Іначай любую рэсурс могуць шэйвануць у адрас любога гульца! Калі паглядзіце, то я як мінімум 6-10 праектаў адначасова трымаю ў ўкладках))! І 3-4 пастаянна адкрытыя адначасова, калі катаю, і таму ёсць магчымасць адразу параўноўваць вынік на канкрэтным стале ў ліве па ўсіх выбраных казіно адначасова! А гэта ўжо сур’ёзныя і грунтоўныя доказы!! Толькі так мне ўдалося запісаць падмену майго відэа ад плейнефортуны, калі яны тупа падмянілі мне вынік на свой уласны скрыпт відэа, нарэзаны фрагмент! І нават то! Вынік па скарзе таксама быў на карысць так звангага казіно! І, вядома, пров эволюшен стаў на іх бок, каб самому не падстаўляцца! Увогуле як бы там ні было, настойліва рэкамендую запісваць на відэа ўсе свае дзеянні ад і да! І так! Толькі настольны ПК або ноўт! Ну планшэт, але з відэазапісам экрана праз праграму, усталяваную!
Дзе можна азнаёміцца з гэтым справай? Скарга вырашалася пры ўдзеле ліцэнзіятара? То бок на сталоў аднаго і таго ж дылера былі розныя вынікі?
і так! калі будзеш мець жаданне менавіта ў так званы лайв ад нацыстаў з Рыгі катаць, то хаця б гуляй у яго ў битстарзе, редстарзе, групе рояллаў ва ўсіх і ў джое. Там гарантавана праверана, што менавіта не шэйвануты стаўкі ў так званым лайве! А лепш злятаць у Сочы або Мінск, калі менавіта ў рулетку і карты хочацца пагуляць! Дэшэўней абыдзецца! Сур’ёзна гуляць можна толькі так! УСЁ АСТАТНЯЕ НЕ ТРЫМАЕ КРЫТЫКІ! З Вавадай усё! гэта СКАМІНА 100%. Я, дарэчы, сёння ўжо праверыў на пэўную суму, чаго яны (не) вартыя! Мёртвае ўсё і зусім нічога не іграе!
Менавіта! у ўсіх адзін нумар ад правайдэра быў то бок 11 а ў PlayFortuna 6 быў прапісаны, пакуль яны не напісалі нацыстам з Evolution і тыя не зачынілі стол па ўсім! казіно свету адначасова тут жа!
На другім відэа ўсё гэта відаць жа! і статы я адкрыў ва ўсіх казіно тут жа! У паспеў якімсьці цудам проста! І што?! Да нічога!
🔗
спасылку на відэа асобна капіруеш і ўстаўляеш у пустое акно. калі клікаць не перайдзе адсюль на ютуб!
youtu.be/EB1ygNe6ISE
Відэа другое па 4 ем казіно са статыстыкай, усюды нумар 11 прапісаны ў PlayFortuna нумар 6, пасля чаго дадзены стол быў зачынены ўсюды і я не паспеў паказаць статыстыку з Vavada і RedStarz з Everum.
youtu.be/WweHVcXSXsk
і ўсё бясслаўна!
6 лістоў у Кюрасаа адначасова і поўная агалоска па ўсім свеце! Дзе толькі можна публікаваў!
ну і мае папярэднія скаргі паглядзі
🔗
таму Vavada прад’яўляць бяссмыслена зусім!)) Яны амаль ледзь выжываюць у адрозненне ад скамін пф таму проста )))”прабач” іх) Яны ўжо зразумелі сваю памылку!) хахаха Яны на табе і на мне тым болей гэтага не ўжывуць))) больш Ніколі! Яны проста будуць гэты варыянт на іншых адпрацоўваць далей! Лепшы варыянт заблакаваць ак на 3 гады і па году падаўжаць)) пастаянна(пакуль усё ў свеце адновіцца, скончыцца русафобія і будзе магчымасць у судзе Кюрасаа і ў юрысдыкцыі іх задушыць(калі яны, вядома, яшчэ будуць працаваць у чым я моцна сумняваюся) пф дакладна будзе і я таму ак не выдаляю там. у агульным толькі чакаць!
VAVADA ГЭТА СКАМ! Я гэта і так магу даказаць цяпер! Відэа сёння назапісаў дастаткова! танная скаміна паўскрыптавая! да яшчэ і амаль без гульцоў у адрозненне ад PlayFortuna гнілой!
Што тут сказаць, мне з цяжкасцю верыцца, што ў гэтай тэхнічнай памылцы ёсць віна правайдара, гэта “фанар”. Правайдар вядзе трансляцыю ва ўсе казіно адначасова, і ў іншых казіно шэраг выпаўшых нумароў адзін, а ў ПФ скажа́ны на карысць казіно. Як такое можа быць?! Адказ адназначны, гэта казіно мутзіць на сваю руку! І тут відавочна, што не гулец гуляе ў казіно (у “намаляваную” рулетку), а казіно “грае” гульца, “епсель – мопсель”. 😣
ІМЕННА БРАТ!Мяне тупа паіграўi на некалькі мультов за 5 гадоў і я адказна прызнаю, што гэта так і ёсьць!Так што……..практычна згарнуў усе гэтыя ігрышчы.Што-небудзь дзе-небудзь з зусім нічога, калі ўдалося зачапіцца – з таго і спрабую, як і іншыя цяпер круціцца.А зноў на граблі наступаць гэтыя…Хіба што мой дурны досвед камусьці спатрэбіцца!Але не!Ніхто нават і слухаць не хоча і тупа працягваюць карміць усё гэта стада он лайн махляроў і воз і цяпер там)))а я ўсё!Усё ўжо ўсвядомлена даўно!А гуляць сур’ёзна ў он лайн тым больш ўсё!Жалезабетонна скончана!
Не ну ты не маеш рацыі, ёсць тыя, хто ўсё разумее… А іншыя, бо яшчэ не прайгралі свой лям, яны дагэтуль упэўнены, што яны асаблівыя і з імі такое не здарыцца, ну ну… Ну не хочуць яны вучыцца на чужым досведзе, няхай вучыцца на сваім. 😎
Пра ваваду – гэта ўжо даўно заўважана, жэр і ніякай аддачы. Увогуле ніякай. У мяне Кент гуляе значна лепш, адтуль хоць нейкія высновы ёсць. А вавада – гэта дно, як яны сталі тыповым казіно, я не разумею. Як не гуляў пнг, так і не гуляе, відаць яны зноў рта рэгулююць. Былі часы, калі іх спіймалі на ртп у пнг і яны трохі бабла аддалі гульцам, а зараз вавада – гэта дно.
Ну не ведаю, мне здаецца каму як, мне нават у риобеце везе .
Шанц – гэта часовая з’ява, табе ці не ведаць, што для “рулевых” у адрозненне ад слотавікоў, фарт не стаіць на першым месцы…. Галоўнае, каб казіно гуляла сумленна, асабіста я так думаю.
Я гуляў у 5ці розных казіно і ў кожным з іх хоць раз быў у плюсе, акрамя вавады. За 2 гады нават намёку не было на выхад у плюс, гэта проста шрэдэр для грошай.
Скарга зачынена з пазнакай “Вырашана”.Кампэнсацыю выдалі за адну стаўку са скаргі. Па ўсіх астатніх неаплочаных адмененых, падобных стаўках кампэнсацыю не выплацілі. Тэх. падтрымка вавады просіць звярнуцца ў тэх. падтрымку Evolution для ўдакладнення інфармацыі, а тэх. падтрымка Evolution просіць звярнуцца да тэх. падтрымкі вавады (інфармацыя на скрыншоце) указваючы, што ўся інфармацыя па рахунку ўтрымліваецца ў іх. Пасля тэх. падтрымка вавады свядома патрабуе скрыншот адмененай стаўкі, прытрымліваючыся сваіх правілаў, ведаючы, што ў гульца не адлюстроўваецца ў логу гульні такая інфармацыя і разумеючы, што гэтую інфармацыю для скрыншота яму ніхто не прадаставіць. Гэты працэс – факт махлярства.
Тэх. падтрымка вавады
Ох вось гэтыя параноідальныя выкрыкі) Усё скам, дзе няма плюсаў. Каз гэта ж даільная карова, бяры, ды становіся мільянерам. Канкрэтна ў гэтым выпадку праблемы менавіта з Evolution. А з Evolution у ўсіх казах стабільна вылазяць праблемы і пытанні, але абвінавачваць і паліць г**ном трэба толькі тое, дзе “не ў плюсе”. Вавада максімальна звычайны і просты каз. Звычайны рандом, як і ў любым нармальным казе. Пару гадоў ні разу не бачыў кэшбэку. “Не гуляе” казік таму што, напэўна. Ні разу не было праблем з выплатамі, ні разу не чаў на больш за 10 хвілін. Скаміць казік відавочна. Праблемы з саппортам можна і трэба ў мінусы казу засцалець, усё астатняе ўвогуле міма касы, імха. То, што ў “кагоcь” слот не гуляе, увогуле не паказчык, усёй воля рандома, не больш. Калі людзі заносяць з першых спінаў, чога то не ноюць, што RTP жа 97%, як гэта ў плюсе можна быць.
Наколькі мне вядома, гульцу непазрэдна звяртацца да вытворцы (па праблемных пытаннях, звязаных з гульнёй) нельга, толькі ў анлайн-казіно або да органа, які выдаваў ліцэнзію гэтаму казіно….😉