Вавада і ашуканскія спосабы пазбавіць вас грошай
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
27 сакавіка 2024 г.
ад
Iamrule1
|
86 Адказаў
|
5,374 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры дзень!
Разумеем вашы эмоцыі і, паверце, мы з нашага боку заўсёды імкнёмся ў дэталях разабрацца ў кожнай сітуацыі і дапамагчы гульцам. Давайце разбяром дадзеную сітуацыю крыху больш падрабязна. Вы пакінулі скаргу, што не атрымалі вяртанне па адмененай выйгрышнай стаўцы, указалі канкрэтны часовы перыяд і суму патэнцыйнага выйгрышу. Мы зрабілі запыты правайдеру, правялі праверку ўказанага вамі перыяду. Сапраўды, на гэта спатрэбіцца больш часу, і нам самім вельмі хацелася б, каб гульнявыя працэсы ажыццяўляліся хутчэй, аднак гэта атрымліваецца не заўсёды.
І за гэта яшчэ раз прыносім вам прабачэнні. Разумеючы, наколькі трывожным бывае чаканне адказу (і магчымага выйгрышу), мы налічылі вам бонус у памеры 10к рублёў х3 х10. Вынік праверкі паказаў, што за ўказаны час былі 2 адменныя стаўкі: патэнцыйны выйгрыш з адной склаў 9000 RUB, з другой быў прайгрыш у 1 060,20 RUB. Адпаведна, патэнцыйны выйгрыш з двух раўндаў – 7 940 RUB. Гэта сума і была вам налічана. Адпаведна, па вашым зыходным пытанні мы далі адказ і налічылі вам кампэнсацыю.
Пасля чаго вы заявілі, што хацелі б атрымаць кампенсацыю за ўсе адмененыя стаўкі за ўвесь перыяд гульні (з 2022 года). Для гэтага, зразумела, патрэбна таксама праверка ставак разам з правайдэрам. Але з улікам таго часу, якое вы запытваеце (за амаль 2 гады), гэта зрабіць тэхнічна немагчыма. Больш таго, гэта не адпавядае вашаму зыходнаму запыту ў скарзе.
Мы шчыра спадзяемся на ўзаемаразуменне.
Асабліва мне “спадабалася фраза”——” Тэх. падтрымка вавады просіць звярнуцца ў тэх. падтрымку Evolution для ўдакладнення інфармацыі, а тэх. падтрымка Evolution просіць звярнуцца да тэх. падтрымкі вавады (інфармацыя на скрыншоце) указваючы, што ўся інфармацыя па акаўнце ўтрымліваецца ў іх. “””””” Ну не падлюкі жа?!а?што скажаце гульнявыя людзі?!цынічны і падлы адказ ад нелюдзей, якія з нараджэння не маюць ні Чэсці, ні Сумленні, ды ўвогуле нічога!!!!!!!!
У эвалюшэн абалванам далей пісаць можа не трэба)бязсэнсоўна)))калі яны нашых пенсіянераў старых выганяюць(выселяюць) з краіны)))і з іх уласных дамоў, хто ўсё жыццё там пражыў, толькі таму, што яны рускія, то сам разумееш))))хто там будзе разбірацца ў тваім пытанні на 80 долараў нявыплаты і хай нават і на 3 тысячы долараў, як ты ўказаў у скарзе па суме адмены ставак!!!!)Ім рускaмоўнага “кінуць” за шчасце цяпер!
Як і Вавадзе любога гульца!
Цынічна нахабна і падла!(вось жа негоднікі!!!!!што мне яшчэ сказаць!Гісторыя паўтараецца,усё як у мяне і ў многіх іншых сумленных гульцоў з адным акаўнтам і якія граюць сумленна і сумленныя ва ўсім!У міне он лайн гемблінг-бізнесе практычна няма прыстойных хама сапіенс, хто кроплю сумлення ад маці з нараджэння атрымаў і захоўваў!Гэта факт!
Скажы, што напішаш адразу ў Спортлото!)))Гэта надзейней у нашай краіне!)))))))))))Яшчэ ў адміністрацыю планеты Марс і Юпітэр!Там таксама ёсць жыццё(ці дакладна было), як нядаўна пацвердзілі, мабыць, у НАСА))))
І што Вавада СКАМММММ мы ўжо пачынаем разумець усе разам! Чакайце ў бліжэйшыя дні, як і абяцаў, пачну іх тушыць па ўсіх форумах сваімі публікацыямі і, разумеецца, у асноўным з нашага боку і пачну!! Чакаю дадаткова некалькі відэа і інфы ад яшчэ некалькіх гульцоў, хто пацярпеў ад недалюдзей з Вавады і пачну свае публікацыі! Разам усім нашым ру Форумам і ру Гульнявым Супольствам, хто, вядома, будзе зацікаўлены і не апынецца ў баку! Разбяром усё па косцічках па іх АД І ДА і зробім выснову ўсяму нашаму ру супольніцтву! Даўно трэба было гэта зрабіць! Рэсурс нумар Адзін у топ-лісце ў нас і да яго не павінна быць зусім ніякіх пытанняў ніколі ў прынцыпе! Тым больш такіх!
АСОБНАЯ Прашэнне ўсіх, каго Вавада яшчэ “кінула” падобным чынам або іншым і ў каго ёсць праўфы(даказы!!), пісаць мне ў асабістае!Будзем збіраць усю інфармацыю па іх дбайна! Я свае невялікія відэа па “негульні” ў іх і агляд па іх з каментарамі ад сябе ўжо падрыхтаваў! Чакаю дапаўненняў і пачынаем!
Гульнявы рэсурс(НЕ ПРАЕКТ І НЕ КАЗІНО, як аказалася )Ну проста НЕ МАЕ ПРАВА ЗАЙМАЦЬ ПЕРШЫ РАДОК У НАШЫМ ТОП-лісце ды яшчэ і Першае Месца!!!! сапраўды сапраўднага і сумленнага ва ўсіх адносінах адзінага Форуму, прысвечанага гульні ў он-лайн (за што асобная падзяка нашай Адміністрацыі і Бацькам заснавальнікам Латеста! за ўсё і за тое, што даюць магчымасць ру гульнявым выказваць тут усё як ёсць і публікаваць усё як ёсць без цэнзуры і беспределу ў адрозненне ад розных там ……тыпу таксама форумаў))) якія называюць сябе))))) ) пры падобным стаўленні да гульцоў, па. ……..ком і цынічным, Вавада ну проста не павінна знаходзіцца не тое што на першым месцы, а ўвогуле ў спісе топ-форума, лічу!! Ўсе са мной згаджаюцца! Гульнявыя ру людзі?!
Ты відаць дрэнна з тэмай азнаёміўся. Паставіў – не пашанцавала, гэта адно. Паставіў, выйграў, а выйгрыш не аддаюць – гэта іншае. Прад’яўляю менавіта таму казіно, якое за гэта павінна адказаць, урэгуляваць сітуацыю.
Скарыстаўшыся выпадкам, я прапаную азнаёміцца з аналагічным выпадам Шэйвінга (брыцья), гэта значыць элементарнага махлярства! Гэтая сітуацыя была ў мяне таксама ў лайве ў рулетцы са студыі ад Evolution у падонка і махляра TTRа ў яго ttr казіно. Я тады на амаль 300 тысяч рублёў “патрапіў”. У нумер 29 стаўку ставіў двойчы запар і двойчы мне стаўку адменілі замест выплаты! У нумар па тым курсе я ставіў па 10 еўра нават крыху больш, гэта значыць 600 рублёў у нумер 29, а агульная стаўка за спін была 4500 р. і два разы запар адмова!
Рэкамендую для разумення азнаёміцца тым, хто не ў курсе, пра што чалавек увогуле гаворыць!
🔗
таму Вавада не першапраходцы Шэйваньне стаўкі)) гэта старажытнейшы і любімы спосаб сліць асабліва смачнага гульца! У першую чаргу ру-моўнага і думаючага, зразумела))) у каго няма правоў і каго ніхто не абароніць у адрозненне ад еўрапейскага гульца! І тое, што ёсць латест і тут “пасецца” абнаглелы да канца ад бязвіннасці прадстаўнік Вавады і ўся іх шайка ў яго асобе – гэта несумненнае шчасце для любога ру гульца, якога падобным чынам “кінула” Вавада! Ёсць шанец хаця б нешта сумесна зрабіць! Дык і агалоска будзе максімальная! І яна патрэбна несумненна! Думаю, крыху пачакаўшы, мы ўбачым у тэме яшчэ некалькі пацярпелых ад Вавады нашых ру гульцоў і даведаемся яшчэ многа новага пра нашага нумар адзін ру “казіно” з спісу топ-ліста нашага форума!
Праблема ад ігравога правайдэра, а не ад казіно канкрэтна. Вось у чым суть. А скарга ідзе на ваваду, а не на эвалюшн, які стабільна і паўсюль глючыць.
Вы ў карані не Праўы, сябар!Проста хнойны эвалюшэн не пры чым!У іх афігеннае струменевае відэа і ім няма сэнсу рваць сувязь!Яны на роялці ад казіно жывуць і гэтага хапае хто не ведае!Уся гульня гульца завязаная на дамашняе казіно, куды гулец дэпнуў грошы і яно ….казіно як пасярэднік паміж провам, то бок эвалюшэнам у дадзеным выпадку і гульцом!
але судзячы па тым Уважаны, што вы(ты)толькі здэс..яяя з’явіўся ў тэме і профіль новы і мы вас не ведалі і не ведаем і Вы проста ў гэтую тэму ўвайшлі ,я маю на ўвазе вельмі моцна што пішуць нам зараз з адмінкі самай вавады?!так так ?!хлопцы?!28-га сакавіка ў вас рэга ў нас на форуме з гэтай тыквы і адразу ў гэтую тэму зайшлі напісаць!))))))і вы зноў тут у тэме гэтай!
Вавада са свайго боку павінна вырашыць праблемы з кампенсацыяй за падобныя стаўкі.
Нуў…пачнём з таго, што я першым паведамленнем напісаў, што я на форуме быў у “read only”, без рэгістрацыі. Калі мяне не ведаюць, не значыць што я прадстаўнік вавады ці яшчэ каго. Лагічная ланцужок не з’язджаецца. Замяніце ў тэме слова вавада любым іншым нармальным казіно, сутнасць не змянілася б. Далей. Тэма была на галоўнай, вось і адказаў. Потым мяне тэгнуць, атрымліваю нотыфікацыю => адразу адказваю. Усё лагічна.
А па сабжу. Ифополем валодаю, на эвалюшэн рэгулярна і ўсюды бачу скаргі, праблемы, зависанні і іншае. Не залежыць ад казіно. Хоць вавада, хоць роялы, хоць пошы. Адсюль ужо можна логічна зрабіць вывад, што прычына ў самім эвалюшэне. Проста раздражняюць пастаянныя абвінавачванні любых казіно на роўным месцы.
Дзякуй Вам, што зайшлі і абазначылі што і як і сваю пазіцыю і ўвогуле за сябе таксама сказалі! Паважаю! Ну а Вашу пункт гледжання і пазіцыю паважаю! Гэта ваша думка і вашы думкі і пазіцыя і яно ваша!
Мая ж кропка гледжання не мяняецца і я яе не зменю! У дадзеным выпадку назіраем Шэйвінг і Вавада тупа пагаліла салодкага гульца, які па дробязях але рэгулярна пачаў чапаць іх касу, што вельмі ім не спадабалася і было прынята рашэнне яго трохі пашэйвіць! Яго зварот на форум відавочна не разглядала, верагодна, менеджэр фінансавага аддзела – таму і ўзнікла трохі непрыемная для іх сітуацыя! Але нічога – я дадам ім праблем таксама трохі ўжо сваімі публікацыямі і скаргамі паўсюль з відэа па іх і сваёй негуляй менавіта з учорашняга, і яшчэ чакаю скрыншотаў відэа ад іншых пацярпелых гульцоў! Увогуле планую шчыльна па Вавадзе папрацаваць!
У гэтай жа сітуацыі на 100% упэўнены, што гульца і нашага форумчаніна “кінула” непасрэдна Вавада разрывам ставак паміж правайдэрам і гульцом, што вядзе да вяртання ставак гульцу, што ім і зрабілі – не выплаціўшы выйгрыш пры выпадзенні выйгрышнага нумара і выніку!
Трансляцыя самога Эволюшен тут пры справе, у прынцыпе, не вінаватая, і я на гэта маю дакладныя і важкія довады і гатовы, калі што, абмеркаваць іх з Вамі не ў гэтай тэме, а ў іншай ці ў прыватных паведамленнях! З павагай!
Эвалюшн куды цябе накіроўвае для вырашэння праблемы? З кога попыт павінен быць у гэтым выпадку?
Эволюшн можа і на*уй паслаць, ты ж не пойдзеш?) Каз суцэльна пракладка паміж гульцом і правайдэрам. Калі каз не атрымлівае дадзеных ад правайдэра, альбо атрымлівае “адмененыя стаўкі”, якія адбыліся па віне самога правайдэра і не атрымлівае грошай, скажы ка, з чаго каз абавязаны са свайго кішэня ўвогуле нешта кампенсаваць? Многія казіно і так ідуць насустрач гульцам. Эволюшн такі сабе “кадр”, заўсёды “я, не я, хата з краю”. Звычайны бізнес.
Можа паслаць на*уй? Ты ўпэўнены?
Казіно само падпісалася на гэта. Выконвай свае абавязкі перад гульцом.
Гэта была вобразная фраза. Што не трэба заўсёды ісьці туды, куды шлюць, а трохі пакопацца ў прычынах і вінаватых) Табе і так усё ж пайшлі насустрач. Па запыце звярнуліся да правайдэра, атрымалі адказ, далі кампенсацыю. Усе праблемы, калі яны адэкватныя – вырашальныя.
Адэкватным я лічу поўную кампенсацыю за адмененыя стаўкі з-за іх тэхнічных праблем, у выніку якіх я губляю грошы. Ты мне прапануеш падарыць грошы і дараваць, так ці што?)))
але наконт адэкватнасці прагледзьце, калі ласка, вось гэта і вось гэта ўважліва, калі вы ў нашай тэме кіпіце і надзвычай педантна да ўсяго ставіцеся! А потым я з задавальненнем паслухаю вашу фразу пра адэкватнасць?! добра?!
🔗
🔗
ну і ўвогуле мае скаргі ў маім профілі і я думаю Вы зменіце сваё бачанне гэтай сітуацыі і ўвогуле ўсяго ў цэлым
Не ведаю, кожнаму сваё. Але лепш гуляць адначасова ў некалькі казіно і менавіта за тым сталом, менавіта ў таго правайдэра, і калі «абвес/абсчёт», то адразу рабіць патрэбныя скрыны выпаўшых нумароў у гэтых казіно… І падаваць скаргу, папярэдне пагаварыўшы з падтрымкай.
Толькі так і ніяк інакш! Таксама як і верыфікаваць загадзя перад гульнёй! І так! Таксама як прадохаўляцца пры каханні з незнаёмай жанчынай))) няхай нават і бязумна прыгожай і маладой! Для нас, для гульцоў, дастойная ўстанова – падобная да дастойнай жанчыны! І гэта так!
Спадзяюся, прывёў прадметна жыццёвы прыклад і мадэратар любязна прапусціць маю фразу! За што павага нашай Наце!
А цяпер за кампенсацыю, яна павінна быць такой, шоб “казіно” не павадна было дурзіць гульца(оў) у далейшым! А вярнуць тупа стаўкі пры выйгрышным раўндзе(ці нават сам выйгрыш) і тое не адразу… А пасля таго, як “паднялася хваля” на форуме і гульцу замест таго каб атрымліваць задавальненне ад гульні пачаў даказваць сваю праўду. Прыводзячы скрыншоты выпаўшых нумароў з гэтага ж стала, але розных казіно(за той жа дзень і той жа часовы гульнявы інтэрвал) аднаго і таго ж правайдэра.
А чаму б проста не даць гульцу лог гульні з усімі адменамі, каб не было танцаў з бубнам? Для чаго хаваюць гэтую інфармацыю? м?
Эволющн – дно данское, асабліва іх рулеткі. У онлайн столькі іншых правайдэраў, але ўсе цягнуцца да гэтага скаму.
Не гуляў у vavada, таксама і ў pun ap, самі казіно не спадабаліся, але ў іншых у Evolution даўно не гуляю, толькі жывыя сталы. А наконт адмены ставак час ад часу ўсюды адмяняюць, і часта прайгрышныя.
Да ўжж… Эволюшен паглынае іншыя праекты з перспектывай на манаполію ў анлайн-казіно, а давер да іх паступова знікае(кажу за сябе)… Гэта раней адмянялі «выйгрышныя» стаўкі , а цяпер дзейнічаюць не настолькі прамалінейна і цынічна…. 😎
Мабыць таму ў анлайне аддаю сваю перавагу намаляваным рулеткам з КЧ! Вядома ж там ёсць свае нюансы, гэта і зразумела, але не адмяняюць стаўкі і не “абкідваюць”. 😎
)))))ну ….як сказаць)))калі з sha 256 блокчэйнам, то так! Падтрымліваю. а калі са старым “добрым” хэшам на md 5)))той сам разумееш)))))
Толькі дзе з з блокчэйн-чэснасцю ёсць руля)))шчааа?! Паспрабуй знайсьці!
Трохі пазней апублікую пару відэа! Як звычайна! Адна з іх з намаляваным скрыптам ад Вавада! Стол віп руль намаляваны, усё як ты любіш! Выпалае зэро, якое ніколі нідзе больш не з’яўлялася! Толькі ў Вавада))) ігравым сайце нумар 11 у спісе нашага форума))) Зашоў пратэстава(Скам) і ))) правільна прайграў!