Вашы пакупкі на выйграныя грошы ў казіно
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
16 жніўня 2019 г.
ад
GoldKing
|
418 Адказаў
|
16,770 Праглядаў
|
20 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Самыя вялікія набыцці – гэта радасць ад гульні, перамог і, вядома ж, хоць і невялікая, але плюсавая “дельта” 😉
Усяго і не ўспомніш! Калі вывожу бабкі, мінімум на 60% ад выведзенага трачу на куплю рэчаў. Астатняе на жыццё. І можа быць працэнтаў 5-10 на далейшую гульню.
На шчасце, мае самыя вялікія заносы ў 1-2 касары баксаў атрымліваюцца з дэпазітаў да 10 баксаў.
Аказваецца, не так ужо ўсё дрэнна ў лудаманоў )) казіно гэта як банк – мы туды грошы на захоўванне перакладаем. А потым забіраем свае. І ідзём траціць. )))
ммм а як жа тады самагубцы сярод лудаманоў?
усё ж гэта хвароба на ўзроўні наркаманіі
З гэтым ніхто не спрачаецца . Алкаголь , іграманія , наркаманія . Гэта хвароба і мы ўсе Хто тут хворыя . Проста хто-то гэта прызнае , а хто-то будзе казаць што не гэта не так ён не хворы . А я скажу хворы хворы . Прызнайцеся ў гэтым сабе не кожны можа )))
у нас нават была скарга ад сваякоў самагубцы ў тым годзе, кстаты
скарга на казіно ці вас у чымсьці абвінавацілі ?
Вось такія справы, на форуме з’явіліся самазабойцы… Хаця б нік назвалі..
на казіно канеш хацелі грошы вярнуць задэпаваныя
І як, атрымалася?
не. на жаль але грошы-то былі прайграныя добраахвотна і з вывадам там таму без варыянтаў
Некаторых гульня захоплівае цалкам, нехта разглядае яе як хобі… Мы ж філатэлістаў, нумізматаў, бібліафілаў не прычэсваем да хворых людзей – гэта іх захапленне. Тут, па‑мяне, галоўнае ў іншым: наколькі чалавек сам сябе закрывае ў асобнай нішы, напрыклад як фанатыкі, алка‑, нарка‑, ігразалежныя людзі…
Тут, на мой погляд, крыху іначэй) яны, можна сказаць, нешта ўкладаюць, у выпадку неабходнасці ў таго ж нумізмата будзе выхлоп з яго хобі)))
Так рэлігійныя фанатыкі таксама ўкладаюць грошы, ювелірку, кватэры і ад родных адмаўляюцца.., каб атрымаць абяцаную ім, скажам, свабоду.., А калі ім “пацясціла” і яны нечакана для Гуру празрэлі, то ўбачаць што кароль то голы. І ўсё, у што яны верылі, спадзяваліся, усё гэта аказалася голымі понтамі… А ў канцы ў іх проста адабралі частку іх жыцця і радасць быцця…
Праст..кі лічацца ?))
Калі так то я ў адзін дзень, дакладней у двух адразу ўзяў) было прыкольна. А так выйгрышы былі , у дадзены момант толькі шмоткі, тэл і г.д.
У большасці заліта
Мабыць давядзецца ўсё-ткі пагадзіцца))))
А атрымліваецца так, што ты прымаеш той факт, што гэта ўсё ж хвароба))))))
Я пра гэты пост))))
Прырода здаровых людзей такіх не радзіла.
А ў гэтым канкрэтным выпадку гаварыў пра тых, хто «ўзняўся над сабой» ў сэнсе гульні, але, відаць, такімі не з’яўляецца. Таму і захінаўся ў свой выдуманы светак і тыпу жыве там, пражыгаючы жыццё, выгаранне знутры і гуляючы. Спачатку гуляе на свае, потым на грошы сваякоў, потым на тое, што ўзяў у «іншых», але з часам ужо не ў стане вярнуць. Так і катяцца па скатерці, змяніць жыццё не хочуць, для іх гэта стала зонай «камфорту». Вось пра такіх лудаманаў, алкаголікаў і наркашаў казаў… Іх усіх можна смела аднесці да фанатыкаў, бо не ведаюць, што робяць.
Але ёсць і іншыя ў плане гульні: гэта навічкі, якім спачатку шанцуе, дыспліцынаванныя гульцы, якія ў стане спыніцца, і «прафі», якія зарабляюць на жыццё гульнёй. Таму ўсіх пералічаных, навічкоў і …, хворымі не лічу. 😎
Напэўна не варта выхопліваць з гутаркі з іншым чалавекам адну частку і разглядаць яе асобна…
Гавару пра гэты пост
МАБЫЦЬ?!!!!! Гэта вельмі абурна з майго боку. Прашу вялікадушна прабачыць гэтую няведаючую асобу!
А тым не менш Ваш пост цалкам самадастатковы і я не лічу, што вырвала яго з кантэксту!
Што тычыцца гутаркі з іншым чалавекам – Вы трохі не там вырашылі весці гутарку! Для гутаркі з якім-небудзь чалавекам прадугледжаны ЛС, калі ж Вы вырашылі прыхінуць гэтую магчымасць і весці гутарку на публіку, дык чаго ж Вы чакалі?!
Дзіўных людзей сустракаеш у інтэрнэце . Хто гэта стараецца быць занадта культурным і разумным, а на самой справе ў жыцці, то ёсць у рэале размаўляюць з з хуа хуа на хуа хуа. Паважаная, гэта не пра вас пішу, вы вельмі сімпатычная асоба па фатаграфіі на аватарцы, думаю вы ва ўсім майстар і дасягнулі поспеху ва ўсім. Хацелася б пачуць ад вас, як спраўна канкрэтна па тэме, вы, думаю, гульняр у плюсе, такой сімпатычнай фізіяноміяй вам перамога і ўдача павінны суправаджаць ва ўсім. Адно дакладна мяркую, што ў вас сярод мужчын ёсць поспех – муж і нават некалькі каханцаў 🙂. Ўсіх вам дабротаў, частых выйгрышаў і быць прасцей.
Нас шмат і кожны з нас лічыць па-рознаму… Хтосьці празрыста намякае, што мы тут усе хворыя… Хтосьці маўчыць, у мяне іншая думка… На форуме розныя людзі, прабачце за паўтор… Тут ёсць “навічкі”, ёсць “дысцыплінаваныя гульцы”, ёсць “фартоўныя”, магчыма і “прафі”, а ёсць і “лудзікі”, Але не ўсе яны хворыя людзі, гэта і зразумела. )
Паважаны, я прыму выгляд, што паміж радкоў не уловіла і дробку сарказму, калечнасці і хамства! Самі ж у курсе якіх людзей можна сустрэць у інтэрнэце!
Сапраўды, калі задумцца і прааналізаваць мой гульнявы вопыт, можна сказаць, што я пашанцавала чалавек……..Але, мой азарт мяжуе з вар’яцтвам і ў сувязі з гэтым я мінусавая гульцоўка! Я хайролер. Напрыклад учора з прамо goldfishki, мой занос склаў каля 30000, алеоо ……….. азарт, вар’яцтва, хайролер. Зато статус памяняла 😌
Прыгожая, ніякага сарказму і язвi з боку мяне. Я пішу тое, што бачу, вы вельмі культурная і ўмеючая камунікаваць асоба. У інтэрнэце сапраўды рэдка сустрэнеш такіх суразмоўцаў. У асноўным тролі і хамы, якіх я называю інтэрнэт-карыятыдамі, мне яны печань запарылі ў свой час. Вы нават казіно для гульні і суправаджэння вашага вольнага часу абралі адпаведнае, якое з 2002 года дзеліцца з намі вольным часам і ўваходзіць у спіс казіно, што належаць да арганізацыі ECOGRA. Я ў Голдфішцы праводжу час з 2011 года і вельмі задаволены гэтай забаўляльнай арганізацыяй – трохі ў плюсе ў гэтым казіно, ні разу мяне не падводзілі і выйгрышы заўсёды строга па рэгламенту выплачвалі. Ўсіх вам даброт і больш шчасця ў гульні. У Голдфішцы статус трэба падтрымліваць дэпоzітамі, а інакш ачкі згараюць. Увогуле, жадаю вам поспехаў у гульні і адсутнасці праблем!
Пасля апошняга заносу нарэшце сабраў сабе выдатны кампутар, не тое каб прама суперскі, але камплектуючы падабраў выдатныя. Чакаю пасылак да канца месяца – сфатаграфую ўсё, што прыйшло, і выложу ў тэму.
Агульная сума: 57326 + манітор 16540 + клавіятура 1190 = 75056
ПРАЦЭСАР: AMD RYZEN 5 2600
ВІДЭАКАРТА: 1650 SUPER
МАТЧЫНСКАЯ ПЛАТА: ASRock B450M Pro4-F
АПЕРАТЫЎНАЯ ПАМЯЦЬ: SAMSUNG DDR4 16gb
ЖОРСТКІ ДЫСК: WESTERN DIGITAL BLUE 1TB
SSD 240gb: SILICON POWER M55
КАРПУС: CL 250
БЛОК СІЛКАВАННЯ: РС600
ВЕНТЫЛЯТАРЫ ДЛЯ КАРПУСА: DEEPCOOL RF120
КУЛЕР ДЛЯ ПРАЦЭСАРА: DEEPCOOL GAMMAXX GTE V2