Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 лютага 2025 г.
ад
igor9555
|
2,491 Адказ
|
408,570 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@aleksandr1337133 Згодзен на ўсе 100! Сама ліцэнзія ў асноўным патрэбна для казіно, для магчымасці правядзення фінансавых аперацый з кліентам). А нашага брата, як вядома, могуць “марозіць і кідаць” і з ліцухай, і без, хоць сустракаюцца і нармальныя казіно)
@thee4 ну не толькі для фінансавых аперацый. ліцэнзійныя пастаўшчыкі лайв-рулеткі без ліцэнзіі працаваць не будуць
@godweles888 Ну і “Крен” знімі, з гэтымі лайв-рулеткамі і так ужо моцна яны паднадаелі … Гуляе, як ім трэба)
@thee4 лепш бы вярнулі гульнявыя залы, як да 2008 года было
@godweles888… У гульнявых залах там жа былі слоты, і ў лепшым выпадку электронная рулетка, а мне ўсё адно бліжэй рулетка з дылерам). Хутчэй бы гэта “УСЁ” скончылася!
@thee4 што скончылася? закрыліся лайв-рулеткі з дылерамі?
@godweles888 Ды не прыкідвайся дурнем, намякаю на тое, што адбываецца ўжо пяты год, за гэты кОшмар…
@thee4 я вось у рулетку не гуляў тыдзень, але цяпер вельмі цягне, думаю ўсё ж пад віскар сёння пакатаю, потым адпішуся
@godweles888 … І як, у рулетку фарт быў?
Усё ў “масць” ці як звычайна… Не дала)
@thee4 закінуў сотку, гуляў па дзясятках, спачатку падняў да 140, а потым проста ўжо пад бухлом зліў
@godweles888
пад алкашкай баланс вельмі хутка злятае, без алкашкі кайфу менш, канечне, але сесія даўжэйшая.
Вось нібыта гуляеш у рулетку, а збіраеш камбінацыі як у покер
@rasjkeee
Потым, калі працверазееш, разумееш, які ж ты лох, хоць усюды рызыка, тое, што павінна быць і тое, што ты павінен выйграць, ты выйграеш у любым стане, проста так крыху лягчэй гуляць і весялей
@vrodezdes
Раней дэпіў 100 баксаў і адразу на чырвонае. Дасць, гуляю 200 баксаў на слоты. Не дасць, адразу выходжу і забываю.
@godweles888 Плюс 40 працэнтаў да дэпу, гэта нармальная сума, каб спыніцца@. Але эфект ад “алко” ўзяў сваё… і гэта сумна
@vrodezdes Гэта ў лайв-рулетцы з дылерам такія выкрутасы… І пасля такіх камбінацый 31 19 19 31 19 19 хтосьці будзе казаць пра выпадковае супадзенне))))
@vrodezdes Згодны, калі наканавана выйграць, то выйграеш у любым стане.
Але “тармазіць” алкаголь яшчэ нікому не дапамог… Для гэтага побач патрэбны адданы сябар, які б змог спыніць ад… “катастрофы”!
@thee4
Я калі бачу 2-3 паўторы, адразу закрываю гэтае ліка і бліжэйшыя 5 іншых, што выпадалі, па-любому будзе збіраць фул-хаўс
Вось як бы гэта жудасна ні гучала, сістэма збірае такія камбінацыі, я там пост напісаў, у панядзелак толькі будзе, правер, як мяне зноў выпадковасць пацягнула і я не злавіў 1500$, вось рэальна нейкі закон падласці быў
@thee4
Памятаеш, я казаў пра камбінацыі і калі кратнае 5, заўсёды перакрываю 5,10,15,20,25,30,35.
Вось такі ж выпадак, але пасля 25 мне проста захацелася ўстаць і пайсці памыцца, а потым прыйшоў і, як звычайна, гуляў амаль 2 гадзіны і не прапусціў ніводнай стаўкі
Закон е**анай падласці заўсёды спрацоўвае як трэба
@vrodezdes Такія серыі часта бачыў толькі ў электронных рулетках і тады стапудова перакрываў (19 31 і 16 17), а часам нават проста фіналы “9” і “1”) І калі бачу “такі расклад”, так і хочацца “плюнуць” у тых, хто кажа пра сумленны рандом і сумленнасць казіно)
@vrodezdes Гэта сіся істэрыць, калі ёй трэба з аднаго боку трымаць 2/з за 33 спіны, а з другога ўжо пралічыла твае хады і не хоча бачыць цябе ў пераможцах)
Заўтра абавязкова пагляджу ў тваім блогу пра рулетку і канешне выкажуся па справе. Удачы нам усім і ў жыцці, і ў гульні!
@vrodezdes… Ну так, гэта не закон падласці, а нейкае ашуканства… Я ўяўляю, што тварыЦ@ ў галаве, калі вярнуўся і ўбачыў гэта, гэта поўны п… уперад
@thee4
Я рэальна ахуеў, калі бачу, дзе 500 і шарык круціцца, і думаю, блін, толькі не туды, і што ты думаеш, вядома ж, лёгка менавіта туды і выпадзе, гэта з улікам таго, што да гэтага там увогуле не было ніякіх множнікаў, 100 спінаў проста на сваёй чуйцы граў і разумеў, што вось-вось павінна прарваць. Гэта дакладна такое ж дэжавю, як і нядаўна, таксама граў даволі доўга, і мне ў момант стукнула пайсці надзець шкарпэткі, і ў гэты момант у ліку выпала 300x, а стаўка была 9$, я тады быў у замазцы на 2400$, і тады вось такая фігня магла мяне выручыць. Вось такое зноў адчуў, тут гульня заўсёды супраць цябе, я ўжо казаў, што для мяне ўсе гульні – гэта калі ты зліваеш адзін дэп, другі, на трэцім заходзе як можаш вернеш сваё, а калі не, то поўная труба. А так, каб зайсці і адразу бац выйграць, гэта вельмі вялікая рэдкасць
@thee4
Яшчэ калі шэраг ідзе, напрыклад, 5,6, можна шукаць 4 або 7, і так абсалютна на любых лічбах, вось нібыта і лагічна, але ў патрэбны момант ты, вядома, не паставіш як трэба шмат на лік, там 20-30$ , бо 5-10 такіх колаў і ў цябе мінус косар зялёных