Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 лютага 2025 г.
ад
igor9555
|
2,383 Адказу
|
380,442 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@godweles888
У кожнага свая гульня і інтарэсы, мне важны момант з выпадзеннем іксаўкі ў лік і каб у мяне там было пад 10$, вось гэта крута. Але ў выніку амаль 5 кускаў за гэтыя паўтара месяца засталіся ў банку рулеткі, а так усё добра пачыналася
@aleksandr1337133 тут лепей і не скажаш
@godweles888
Магніт, проста магніт, не трэба ні крутых кутоў і нічога, проста магніт, і няхай мне ніхто не расказвае казкі, што такога няма, у мяне стаж гульні не 3 дні, бачыў усё, што можна, але сітуацыі, калі няма нічога, і як шарык падскоквае, і як вось бярэш магніт і цвікі ў траве збіраеш, вось так і тут, шарык наглуха ўлятае ў ячэйку без падскокаў, без нічога)
@godweles888 Не думаю, што ўсе ідуць круціць рулетку, гульцоў у рулетку, думаю, менш, чым у карты (покер, блэк-джэк), а ў слоты тым больш. Упэўнены, што значная колькасць гульцоў выбірае слоты!
@vrodezdes Згодзен і такое часта здараецца, не заўсёды шарык выскоквае з ячэйкі або скача як без стомы…
@thee4 ну 10 гадоў і цяпер гэта таксама крыху рознае , нават калі ўлічыць, што на рулетцы, якая не круціцца, дылер зможа кідаць шарык куды трэба, то з цяперашняй нясталай хуткасцю ротара і падскокваючымі шарыкамі закінуць куды трэба нерэальна… дылер жа не суперкамп’ютар, які пралічвае хуткасць кідка з улікам рознай хуткасці ротара)
@aleksandr1337133 Згодзен часткова, якая была рулетка 10 гадоў таму і цяпер гэта, як кажуць у нас у Адэсе, – дзве вялікія розніцы).
Цяпер у большасці выпадкаў дылеру такое ўменне ў анлайн-казіно(казіно) не патрэбна, усё гэта зробіць ШІ. Хоць думаю, дзе гуляюць па-крупнаму, там усё застаецца па-старому, без гэтых “лівых падкручванняў”.)
А