Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 лютага 2025 г.
ад
igor9555
|
2,371 Адказ
|
379,917 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@thee4 я часта гуляю паводле твайго апошняга прынцыпу – калі пашанцуе, то радасці не перадаць
@aleksandr1337133 А як доўга такім чынам гуляеш у сесіі? па 2К на роўныя шанцы і плюс 100$ у лік, гэта стыль на адзін заход і ўсё ці…
@thee4 тут трэба мець баланс тысяч 50 баксаў, каб так ставіць
@godweles888 … Мне трапляліся гульцы, якія рабілі толькі адзін “тоўсты” занос, часта ён быў выйгрышны і на гэтым усё).
@thee4 а калі не выйгрышны? тады выхад у акно
@thee4 менавіта, мой стыль больш – ударыў і пайшоў. Рэдка калі раблю адну стаўку, ну сесія кароткая, тыпу ставак 5-10 і на гэтым усё. Шанцаў больш, калі гуляць менш – на дыстанцыі матэматыка ж з’есць, ну ў сэнсе, калі хочаш выйграць шмат, то ставіць трэба шмат, але ўсё роўна трапіцца стаўка, якая прайграе, а то і дзве, і тут ужо не хопіць балансу або ліміту стала, каб перакрыць яе, і будзе фініш)
@godweles888 ну колькі б “шмат” ні было, трэба проста ставіць з розумам з улікам таго, што ты гатовы страціць, каб не выходзіць у акно.
@godweles888 навошта 50к? каб па мартынгейле гуляць? тысяч 12 балансу трэба і цалкам, 2 ставіш – потым 4 потым 6 – так так не не) жартую. але буйныя стаўкі ад 1000$ стаўлю толькі ў адзін удар, далей магу сядзець дробязь ганяць.
@thee4 Ну проста я бачу, што многія, калі тут кажуць пра махлярства ў рулетцы, маюць на ўвазе магніты, вось кут нахілу стала і іншае, то-бок менавіта правайдэра, хаця, як вы і сказалі, “абман” звычайна ідзе з боку казіно. Таму і прапаную прыбраць усё, што ідзе з боку казіно, проста пра рулетку гаварыць)
@thee4 ну аб’ектыўна ж 1) усё, што звязана з фізікай, гэта адхіленні, як я раней пісаў, правайдар са сваім софтам такое выявіць хутчэй, чым мы паспеем зразумець, калі такое і сапраўды будзе, а не проста выпадковасць. Усе астатнія варыянты – гэта чыстая ўдача, аб’ектыўна. Проста калі чалавек глядзіць на гісторыю гульняў, у яго мозг вось так: вось павінна выпасці 8 чорнае, таму што таму або калі чалавек умее “адгадваць”, то таксама лічыць, што павінна выпасці тое, гэта, тое. Але, блін, не павінна. Менавіта на такой “упэўненасці” чалавек можа ў пэўны момант прайграць усё.
Вялікі досвед стварае ілюзію, і мозг працуе на аўтамаце, прапускаючы важныя дэталі, такому чалавеку бывае цяжка прызнаць, што ён не вырашае вынік падзеі, і ён пераацэньвае дакладнасць сваіх ставак.
@aleksandr1337133 слухай, дыхаць нешта цяжка стала. Я хварэў, тут яшчэ былі гэтыя адходнякі ад алкаголю. Я не ведаю, ляжу цяпер, з ложка не ўстаю
@aleksandr1337133 я б не рызыкаваў лупіць па 1000 баксаў за 1 удар
@aleksandr1337133 у мяне сябра ўлез у даўгі на 90 000 баксаў і ўсё ўбухаў у трэйдынг, – выйшаў у акно. але зачапіўся за дрэвы і ўпаў не так моцна. а потым проста змыўся з горада
@godweles888 у мяне ў скрыншотах з выйгрышамі ёсць стаўкі па 2к $ на колер, больш не ведаю, рабіў скрыншоты ці не, звычайна я не вяду запіс, проста гуляю. Проста як факт, што я не проста кажу, а рэальна стаўлю) Ну цяпер у мяне максімальная стаўка 1000$, завязваю з гэтым азартам, увогуле стараюся ставіць цэнты)
@aleksandr1337133 дык ты дзе працуеш? што дазваляеш сабе ганяць па 1000?
@godweles888 1) браць у доўг не на канкрэтную мэту, тыпу купіць нешта, гэта ўжо бздура, у прынцыпе даўгі не вельмі, але калі што, заўсёды можаш зліць тую ж хату або тачку і расплаціцца часткова. 2) А чаго выходзіць-та? Калі ўжо так трэба будзе, то табе дапамогуць выйсці, але ад такога даўжніка карысці няма, так што знойдуць яму работку – якую, гэта ўжо пытанне)))
@godweles888 Ды не варта тут суіцыдальную тэму падымаць)…
В анлайне максімальна “зліваў” па 50 баксаў за раз, для мяне гэта зусім не крытычна… А далейшыя папаўненні, папаўненні папаўненняў – гэта не маё!
@aleksandr1337133 Дазволю не пагадзіцца, гадоў дзесяць таму можна было спакойна гуляць у анлайн-рулетку з дылерам, галоўнае знайсці “правільны” стол)… Дзе дылер будзе не бязрукім, а з разборлівым почыркам… Тады я гуляў, і нярэдка 7 з 10 былі мае… Максімальна ставіў да 11 лікаў, бывала і пяццю абыходзіўся… Мне запомніўся адзін дылер (хлопец), які амаль пастаянна меў стабільны почырк, як у адзін бок, так і ў другі (гэта для тых, хто ў тэме). А адхілення ад чаканага сектара ў яго або ўвогуле не было, або даходзіла да мінімуму – праз борт. Ну проста майстар рулетачнага жанру, бачыў яго за сталом усяго пару-тройку дзён)
@thee4 Як цяпер памятаю, тады і часу для ставак было дастаткова, каля (30 с), не тое што цяпер – амаль у абрэз. Ды і ракурс з відэакамеры адначасова захопліваў значна больш за палову кола. Пры гэтым адной і той жа камерай было відаць і кола, і дылера, і стол рулеткі… І не было несупадзенняў, тыпу на коле шарык у ячэйцы “8”, а ў гісторыі выпаўшых лікаў і на полі зусім іншая лічба.(
… А цяпер часта і густо паказваюць фрагменты, разбіваючы па частках адзіны гульнявы працэс ад запуску шарыка ў гульню і неадрыўна(без перашкод), як ён натуральным чынам аказваецца ў ячэйцы! А не шарахацца па коле, парушаючы законы фізікі… Бывае, глядзіш і дзіву даешся, калі разумееш, што ў яго ўжо амаль УСЁ, ён у патрэбнай ячэйцы, і тут “раптам адкуль ні вазьміся” у яго з’яўляецца дадатковая кінетычная энергія, і ён як ашпараны выскоквае з ячэйкі і працягвае скакаць ці бегаць па коле, як шалёны(((.
PS. Прам як у лохатронах 5 з 36, па відэатрансляцыі асобна паказаныя камісія і лохатрон, запуск шарыкаў у сферу, потым кручэнне, зноў агульны план і як шарык коціцца па жолабку да поўнага спынення… І гэта паўтараецца пасля кожнага шарыка, што выпаў. І ўсё гэта асобнымі часткамі, тыпу для зручнасці, камісія, сфера, з’яўленне шарыка, і ўсё гэта буйным планам з розных камер. Але самага галоўнага няма, няма празрыстасці, няма цэласнага ўспрымання гульнявога працэсу, значыць ёсць магчымасць махлярства)