Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,257 Адказаў
|
347,060 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@aleksandr1337133 Што да таксіста, быў у мяне выпадак яшчэ пры саветах, калі сустрэў дзяўчыну, якую вельмі даўно не бачыў, вырашыў дапамагчы дабрацца (больш за 10 КМ)… І сказаў таксісту не браць больш нікога, дам два лічыльнікі… Але ён парушыў дамову і па дарозе падбіраў іншых… А калі прыехалі, то даў яму ўдвая менш, упэўнены што правільна паступіў)
А цяпер пра гульцоў і пра гульню, людзі розныя: хто-то гуляе каб выйграць, хто-то каб выкласці “тоўсты” скрыншот, хто-то думае навучыцца гуляць, і г.д… Але ёсць і іншыя…
Я гуляю, імкнучыся атрымліваць радасць ад гульні, але гэта калі казіно гуляе адносна сумленна… Не скажу што мне напляваць на выйгрыш, не, канешне – выйграваць заўсёды прыемней)!
Хто жыццё зразумеў, той ужо нікуды не спяшаецца і не робіць дэп за дэпам, зліваючы ўсё ў НУЛЬ…)
@thee4 згодзен з табой, але вельмі цяжка, калі сліваешся, хочаш яшчэ дзе-то знайсці грошы на дэпазіт і паспрабаваць адыграцца
@godweles888 … Гэта так, але ў мяне гэтай праблемы пакуль не было)…
Заўсёды ёсць на гульню, бо стараюся гуляць па сацыяльных стаўках. хаця іншы раз магу і па 15 бакінскіх зарадзіць, калі ЧУЙКА нашаптала і бачу, як гуляе рулетка)
@thee4 я заўважыў галоўнае не гуляць кожны дзень, нават калі такая магчымасць ёсць. У выніку прагуляеш на дыстанцыі
@igor9555 … І гэта правільны вывад!
Калі гульня становіцца манатоннай, то потым утрымацца ад працягу зліўной гульні бывае вельмі складана…
@igor9555
@igor9555 вельмі складана менавіта ў лайв рулетцы ўстаяць і не зліцца. вельмі валацільная гульня