Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,251 Адказ
|
344,673 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Здарова рулетачнікі, як поспехі ў нашай няпростай справе?
@thee4 Ахах у мяне ў жывых казіно быў бы страх, што калі спіймаю люты максвін, мяне адвядуць у нейкую каморку і зламаюць каленныя чашачкі бітай)))
@lexantim Гэта ж не лікія 90-я, калі за “сотку” бакінскіх…
Тады ты ўжо ўнутрана разумеў, калі пара сыходзіць, бачыўшы калючыя позіркі, але і тады абыходзілася без прэсу, а 10К грашыма не падымалі…
Хоць зразумела і вожыку, што “уласніку” не падабаЦ@ плюсавыя гульцы, якія ходзяць у казіно як “за зарплатай” )
Я таксама думаў, калі выйграю, дадому бабла не данясу. Эх, якія былі часы
@godweles888 Ніколі не заходзіў у падазроны казік, ды і хадзіў не адзін, а “калгасам”)… Адзін быў на колах, увогуле не п’ючы і развозіў, калі каму пашанцавала.
@igor9555 я думаю можна, што так, і выйграць з імі, але перайграваць таксама не варта, усё ж такі на двары 21 стагоддзе
@thee4 а што, ёсць якія-небудзь цікавыя гісторыі з тых часоў? А то я не застаў)
@thee4 я пры заносе – выклікаў таксі і бегам лятаў дамоў і чаёў касірцы даваў нядрэнна
@lexantim Калі цябе цікавяць гісторыі таго часу, паглядзі фільм Мусорщик… Там класна паказана адна сюжэтная лінія “путовага” гульца ў рулетку).
@godweles888… Надзеюся і за дылера не забыў, бо гэта ў большай ступені яго заслуга, чым на “абмене”).
@thee4 дылер таксама атрымліваў-калі я заносіў. але потым 2009 год і ўсё пакуль
@godweles888 А ты шчодры, калі выйграеш, напэўна і таксісту таксама “папала”…, даў падвойную плату).
У мяне, нажаль, не было такіх “тлустых” выйгрышаў, каб усіх дзякаваць…
@thee4 лепш пераплаціць, калі выйграў, усё роўна настане момант, калі прайграеш, а так счытай добрае дзеянне зрабіў пакуль ёсць грошы 😀
@aleksandr1337133 таксісту не заўсёды даваў двойную цану. проста пару рублёў дадаваў і ўсё
бывала пасля зліву ішоў пешшу каля 8 кіламетраў, галодны і хацелася піць)
@godweles888 вось гэтая гісторыя: сёння багаты, заўтра на нулі, канешне, ужо крыху раздражняе, але ў гэтым і сэнс казіно, атрымліваюцца адрэналіновыя горкі) затое 8 км пешшу добра запамінаюцца, гэта табе не двуххвілінны спін у рулетцы і ўсё)
у некаторых рулетках заўважыў надпіс на этапе загрузкі што выкарыстоўваецца генератар выпадковых лікаў і што вынікі папярэдне запісаныя на відэа, проста вырашыў паглядзець розных правайдэраў… вынік сумны – 4 разы запар выпала 5 ) пайшоў адтуль нафіг.
Гэта нейкая электронная была, напаўжывое, увогуле цяпер толькі з дылерамі граю – там усё роўна складаней запісаць
@thee4 Дзякуй за наводку, паглядзім)
@aleksandr1337133 Да што гэта за добрае дзеянне, гэта ж “блаж” ).
Добрае дзеянне – калі дапамог патрэбнаму, дзецям…
Хоць можа ў нас розныя ўяўленні пра добрае, напэўна мы розныя кніжкі чыталі)
@aleksandr1337133 проста калі выйграў, то ты кароль свету – а прайграў, думаеш, вось я дэбіл і г.д.
@thee4 Ну, зразумела, але лепш нават таксіста парадаваць блажом, чым проста зліць назад у казіно) Мы ж сюды не за выйгрышамі прыйшлі, а пагуляць, я думаю, тут кожны ў жыцці нешта выйграваў, але потым вяртаўся і зліваўся, інакш бы на гэтым форуме не сядзеў)
@godweles888 Але які потым прыліў, калі зрабіў камбек) Нібы ўсё зрабіў правільна … На самай справе ні фіга не правільна, трэба проста сябе ў руках трымаць і не зліваць больш, чым гатовы сабе дазволіць
@godweles888 мяне зэро падводзіць, калі я проста лячуся на лікі або колер, але на шчасце я заўсёды яго страхую ў такія моманты і пасля даводзіцца заканчваць гульнявую сесію…
@aleksandr1337133 я часта зэро ігнарую