Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,222 Адказу
|
337,425 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vrodezdes Гэта пры саветах было ці… Калі пры… тады тое, здаецца, называлі “спрынт”… Памятаю яшчэ наперстачнікаў, там увогуле не было шансаў… З “найлепшага” ў гульнявой тэме таго часу была сустрэча і знаёмства з “каталай” у бальніцы (лады каля ляжак стаялі)…. Тады мы сыгралі ў дзве гульні – у яго “Очко” і ў маю “Преферанс”.., вынік нічыя… Больш не гулялі ў карты, толькі ў нарды. Шмат чаго пабачыў і карыснага ад яго даведаўся)
Мне, калі шчыра, увогуле такі фармат не заходзіць.
То ці я такі няўдачнік, то ці я хз што не так, але я там толькі ўсё зліваю.
Шось мне здаецца, такія рэчы трэба гуляць ўжывую, з тэлефона ці з кампа зусім не тое атрымліваецца
@thee4 з каталамі лепш гуляць – абуюць да ліпкасці
@annatar Калі гаворыш пра рулетку, там два падыходы, адзін па інтуіцыі і той недаўга (падыходзіць для слотаў), другі па гісторыі выпаўшых нумароў, а ВБ ужо ў большасці выпадкаў не працуе.
@sanyagrey Ну так, у наземцы гуляць будзе лепш, там і “атмасфЭра” іншая, і стаўкі даражэйшыя будуць. Але не ўсе маюць такую магчымасць, таму і пагуляем у онлайн-казіно…
@thee4 абсалютна згодзен вярнуць бы старыя часы 2009 8 год
@godweles888 Гэта так, але тады быў іншы выпадак… Памятаю, як ён прамаўляў, раздаючы карты ў тыпу “BJ”, бачу, ты добры чалавек – таму дам табе добрую карту, а сабе трохі лепшую). І ў яго было заўсёды або “20”, або “21”, выйграць было нерэальна. Але ў прэферансе там свае нюансы… )
@thee4 Life-рулетку я гуляю ўжо больш за 5 гадоў і ў мяне максімальны выйгрыш там быў каля 500 баксаў
@godweles888 Вывад? Лепш увогуле не гэмбліць))
@p-cuzmina у лайв-рулетку ўжо буду завязваць, бо нічога не дае
@godweles888 Можа, трэба гуляць не дзеля выйгрышу, проста для свайго “задавальнення”, паглядзім і выйгрышы прывязуцца)
Бо ж выйграваць заўсёды прыемней, у гэтым ніхто нават не спрачаецца…
@thee4 буду прабаваць гуляць для свайго задавальнення, і галоўнае – менш глядзець на свае мінулыя прайгрышы
@godweles888 Гэта вельмі тонкая мяжа, можа, тыпу, хочаЦ@ гуляць ці працягнуць пасля выйгрышу, але гэта не заўсёды ЧУЙКА… Можа проста розум мадэлюе сваё кіно, у якога будзе змрочны фінал) Таму перад гульнёй не варта думаць пра выйгрыш, гуляй і атрымлівай задавальненне ад гульні… А там, “як карта ляжа”)
@thee4 менавіта ЧУЙКА нас падводзіць і мы не можам спыніцца ў патрэбны момант
@thee4, чамусьці бываюць прамя сесіі, у якіх па чуйцы стрыкі робіш. Магія чуйкі)
@brabrobrob мяне чуйка часта падводзіць, асабліва ў рулетцы
@godweles888 так можа яе проста і няма :)))) той яе чуйкі няма, раз яна так падводзіць :))))
@godweles888 ЧУЙКА не можа “ліпіць гарбатога”, падсвядомасць ведае УСЁ!
Толькі наш рацыянальны розум можа стварыць ілюзію, якая падмяняе ЧУЙКУ, і мы на гэта часта “паводзімся”!
@thee4
Учора ў такое негульнявое лайно гуляў, проста цуды нейкія, 0 лэйтаў, 0 логікі, 0 скрыптаў – куды прыкладна можаш ведаць, куды трапіць, проста нуль супадзенняў, 700 баксаў, пажартаваў у фонд інвалідаў, арганізатараў казіно
@vrodezdes … Мабыць гэта хутчэй за ўсё пайшло ў фонд “сірот”…
У гэтыя “сытыя казіношныя морды”, “цяжкое спадчына царскага рэжыму”)…
@thee4
Ага, “ну ты, ахвяра аборту”
Усё як заўсёды, можа сапраўды адпачнеш на месяц, а там і зусім атрымаецца завязаць назаўсёды
@vrodezdes я з лайв-рулеткай вырашыў пакуль завязаць, можа на тры месяцы
@vrodezdes Што датычна “ахвяры аборту” – гэта спрэчнае пытанне)
А калі па тэме, то ведаеш, у мяне на памяці быў – і ён і зараз ёсць – добры сябар з нашых рулёвых, ён даволі паспяхова граў гадоў дзесяць таму… А потым пасля днюхі, калі зліў усё, што зарабіў, а потым у дагон яшчэ і ўсе свае “подарочные” ў онлайн-казіно праіграў, наогул забіў на гульню і больш не грае… Проста жыве і як бы працуе на фабрыцы «Филип Моррис»).
@thee4
А за тое псіхіка на месцы і няма гэтай фігні ў галаве)