Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,222 Адказу
|
337,375 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vrodezdes Гэта так.., як цябе разумею.
Мы, канешне, усе разумныя заднім лікам, але трэба было проста зафіксаваць выйгрыш і зрабіць прыпынак (скажам на тыдзень)… А потым чакаць удалага серыі і працягнуць сваю мару.
PS. Заўважыў такі псіхалагічны момант, калі гульня ідзе і думаеш ну вось зараз… І тут прылятае думка можа хоць частку вывесці, але не – і працягваеш.., а потым усё ў нуль) і “кусаеш локці”.
@vrodezdes Памятаю, у такую серыю патрапіць – гэта проста “залатая” мара любога “рулёвага”… Там можна было расплаціцца за ўсіх “нашых”, якія “пацярпелі” ад…
@thee4 я ў ўдалую сесію трапляў 3 гады таму на Stake казіно – з 2 долараў да 5 12 даходзіў
@thee4
Точна, так, піздец поўны, нібыта і не вельмі лудзіў, але ўсё як заўжды, деп, додеп, ласт деп. У мяне, напэўна, не было гульні, каб зайшоў і выйграў адразу, заўсёды я заходжу – зліваюць 200-500-1000, потым на ластовыя вяртаюся і крыху ў плюсе, але, вядома, не заўсёды
@vrodezdes каб сысці хоць з невялікім плюсам – трэба мець сталёвыя нервы і яйкі.
@thee4
Вось пасля такіх серый лепш у гэты дзень ужо не заходзіць, далей пачынаецца шалёны жор
@thee4
Учора яшчэ калі заставалася пара соцень, выпадае лік 27, а ў мяне заўсёды ў галаве 3*9 – 27
І я заўсёды перакрываю гэтыя лікі і як думаеш, выпала, блядь, 9 на 500х, ну і канешне ў той момант я не стаўіў, затое 3 і 6 перакрыў па 6$.
То бок адной стаўкай мог і ў плюсе быць і прайгрыш вярнуць, вось пасля такіх яшчэ момантаў, разумеючы што гэтыя 500x чакаеш хрэн ведае колькі часу, а потым міма – у выніку адзін, гэта зліў. Ці тое што не мог зайсці на сайт, В@Н не працаваў, палову гадзіны мучаўся, потым заходжу, а былі такія элементарныя іксовкі, куды б дакладна паставіў. Учора ўсяму свету дзень – мне не пашанцавала
@godweles888
Лепш увогуле не заходзіць і заставацца пры сваіх – нервы цэлыя і псіхіка на месцы
@godweles888
Маё знаёмства, дакладней другое, было яшчэ на 1xbet, з 800 рублёў за 4 гадзіны амаль 20 штук зялёных падняў, вось тады гуляла, вось тады і ўцягнулася ў гэтае балота і гэтыя эмоцыі не перадаць, але было гэта, напэўна, гадоў 9-10 таму
@vrodezdes Ведаш, у мяне бывае так, калі нібы ўпіраюся ў “потолак” (па грашах гуляю і паўтараецца ці тая ж сума, ці вельмі блізкая), і тады эмпірычна даказаў сабе, што далей будзе толькі “зліў”. Таму, калі такое здараецца пасля трох разоў “паўтораў” (аднолькавых сум), з гульнёй завяршаю. І нервы цэлей, і грошы)
@thee4
Пару тыдняў не гуляў, нават адчуваў сябе добра, а сёння нібыта катком пераехалі
@vrodezdes а на якой суме ты спыніўся і колькі табе вывела гэта казіно? Мне без праблем 1хBet тады выводзілі без асаблівых складанасцей, калі толькі сам не зліў).
@vrodezdes Гэта так, калі прайгрыш у казіно, застаецца асадок і непрыемнае адчуванне. Хаця калі ўносіш дэпазіт, ёсць устаноўка, што гэту суму гатовы без праблем “страціць”, але не столькі сам факт прайгрышу ў гульні, колькі гэта цябе нібы “мучыць”…
@thee4
11700$ вывёў у суме, як цяпер памятаю, адразу папрасілі верифікацыю, прайшоў і потым у нас яшчэ Qiwi і WebMoney працавалі і туды пачаў выводзіць у рублях, канечне можна было хаця б 15к вывесці, але добра што хоць нешта. Тады быў шчаслівы як слон, адразу бабкі на шмоткі, паехаў адпачываць, але галоўнае на дачы дах памянялі, гараж зрабілі з татам, больш-менш з розумам траціў і на бацькоў, кароче ўсё пайшло ў гаспадарку. Канечне тады такіх тэлефонаў і ПК не было, а то абнавіўся б добра, але і так задаволены што не на дурніцу патраціў і відаць куды пайшлі грошы.
Але за ўсім гэтым за амаль 10 гадоў, ужо зліта не на адзін гараж і дачу, так што вось такая херня гэта ўсё
@thee4
Абуральна, што хацеў узяць камп, а цяпер лапу смактаю, блін, даўно хачу пазбавіцца ад гэтай гульні, але не адпускае, шукаю тыя эмоцыі або лёгкія грошы. А па факце гэта ж мае грошы, якія былі прайграныя. Вось рэальнасць: прайграў 2 к, ну назбіраю 500$ – зайду зноў, прайграю, потым можа цудам выйграю 1-2 к, можа 3 к і што ў выніку, свае ж грошы вярнуў за месяц-два прайгрышаў
Замкнёнае кола
@vrodezdes Мне такіх сум 1хBet не выводзіў, (так былі часы долар тады быў долар не тое што ЩаЗ) максімум сотку грашыма пры депе 20). З тых часоў трачу на сям’ю, сумы канешне не такія ўжо, але інтэрнэт, тэл, загранпаспарты, падарункі не на дні нараджэння – гэта з тых выйгрышных… А на гульню ў мяне застаецца ад 200 да максімум 500 амерыканскіх рублёў, калі атрымліваецца сыграць у плюс радуешся, а калі… то заўсёды ёсць адмазка гэта ж проста грошы). Пры депе 20$ спачатку “падняў” да 150 а потым прайграў і сябе як бы супакойваю, маўляў прайграў жа толькі 20-ку)
@vrodezdes Ну так, бо большасць гуляе дзеля гэтых эмоцый, пераходу з пагранічнага стану ў іншае… Пазбавіцца ад гульні складана, на мой погляд, яе можна толькі навучыцца кантраляваць, занатоўваючы выйгрышы і прайгрышы.
PS. Памятаю, раней існавала такое меркаванне: калі нарадзіўся злодзеем, будзеш злодзеем; нарадзіўся гульцом, будзеш гульцом…
@thee4
Малады, у цябе ёсць сям’я і менш гэтага спакусы і разуменне, адна справа калі адзін можаш на смажанай бульбе тыднямі, а іншая справа жонка, дзіця, проста скажуць ты што д**б**л
@vrodezdes 20 кускоў зялёных – гэта крута – ёсць людзі, якія нават не трымалі ў руках такія бабкі
@thee4
Памятаю ў дзяцінстве была сітуацыя, на Крещатике гэта было даўно, я малы і прадавалі білеткі, тыпу манеткай стэр і там або 5 грн, або 10, або 20 можна было выйграць, білет каштаваў 1 грн. Я падышоў да тацы і кажу – давай возьмем, мы купілі, я стэраю і нічога, кажу давай яшчэ, ён купляе мне яшчэ і зноў нічога, я зноў кажу давай яшчэ, і ніколі не забуду гэтыя словы: ты занадта азартны, гэта дрэнна і ў жыцці так будзе. Вось запомнілася на ўвесь век і разумею, што так і ёсць
@godweles888
Не, гэта ілюзія абману, потым пакінуў значна больш
@vrodezdes і што зліў у рулетцы больш за 20 000 баксаў?
@godweles888
Скажу табе так, за 10 гадоў праліў чортава шмат, асабліва за апошнія 3-4 гады, пад Новы год больш за 20, так – у рулетцы, у слоты гуляю рэдка
Чакаю сраны камбек хаця б на 10% ад прайгрышу, але гэта яшчэ мацней у балота цягне
@vrodezdes можа вазьмі крэдыт на 1 млн грн і пастаў на перамогу Жироны на заўтра – удвоішся?
@godweles888
Па тваіх адказах даўно зразумеў, што ты з прывітом, параду на сабе прымяні