Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,223 Адказу
|
337,736 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vrodezdes … Паглядзеў гэтую насмешку над рулеткай і вырашыў прайсці міма. Нават ні чорт ні ёкнула ўнутры, даўно такога не было)
@vrodezdes Згодзен, а яшчэ можна паглядзець Red Door Roulette. Там кожны спін выпадкова з’яўляецца мноства бонусных нумароў, да таго ж часта іх разыгрываюць).
@thee4
Гэта ўжо даўно, 2-3 месяцы, змяненне выпадзенняў і так заўсёды, проста бывае, што ты трапляеш і ёсць трошкі логікі, а бывае, што шарык з магнітам тупа ё**т усе твае стаўкі)
@thee4
Так няма, уляпілі бонус-раунд, які выпадае паўсюль, але не сыгрываецца, ладна б калі б 300х і вышэй выпадала, 100-200х для бонус-раунда і 1 да 20, слот, брытва без варыянтаў
@thee4
Так, там таксама нічога так, але там 1к 20, але ўсё роўна ад эволюшин і крыху больш рэальна, вядома, кола з колерам – лічы, што акрамя таго, што ўгадаў нумар з бонусам, трэба яшчэ і колер адгадаць, але на фоне прагмата розніца вялікая))
Провайдэр эволюшн цяпер ужо не той, што быў раней. Заносаў не лавіў даўно ў ім
@vrodezdes сам як-то бачыў КУ х50 і х100 і вельмі рэдка х200, а выйгрыш у лічбу абрэзалі па самыя “я”… Я прабачаюся… Мне часам здаецца што іх жлобства і на гэтым не спыніЦ@)
@vrodezdes Ну так, як казаў Ламаносаў, “Если в одном месте убудет, то в другом обязательно прибудет”.)
Увогуле, як альтэрнатыву ххх лайт рулетцы можна і паглядзець…
@godweles888
Не трапляеш у патрэбны час, як і я))
@thee4
Або трэба трапіць у патрэбны момант, што нерэальна))
@vrodezdes Гэта дак, ёсць грошы – заходзіш НЕМ@ гульні.
А як калі проста глядзіш за гульнёй і ў гісторыю зазірнуў, то, эх Ёпсель мопсель)
@thee4
У мяне ёсць правіла, перад депам заходжу паглядзець статыстыку, калі нядаўна было шмат іксоў, значыць лепш не заходзіць, а то будзеш аплачваць банкет. А калі не было, то проста візуальна думаю, куды б паставіў на 10 ставак, калі трапяю, тады роблю деп.
Хаця і тут усё падманліва, у асноўным слівы, але хоць нейкая стратэгія
@vrodezdes Так, у кожнага свае падыходы… Сам заходжу ў казіношны акк, выбіраю стол і гляджу, як гуляе рулетка (наступную гісторыю, спінаў дзесяць) і калі тэндэнцыя пралічваецца, пачынаю гуляць… І таксама не больш за 11 ставак, але лепш, канешне, менш, але гэта ўжо залежыць ад нюансаў і чуйкі)..
@thee4
Хаця часта гэта падманлівы рух, можа не ставіць і быць пустыя лічбы і ты заходзіш і усё роўна гэта пустая паласа) так што тупа чуйка і не больш за тое))
@vrodezdes Мая гуляе толькі на “гарачыя” лікі, а “халодныя” нават не разглядаю). Ну, а стаўкі па ЧУЙЦЕ… гэта і зразумела)
@vrodezdes тут справа не ў часе, а ўвогуле ў няўдачы
@godweles888 Так ёсць час, калі адкрываецца вакно магчымасцей, гэта і ёсць фартовы час для канкрэтнага чалавека.., а бывае, што яно зачыняецца)
@thee4 А табе шанцуе апошнім часам у лайврулетку? Мне ўжо прыкладна пару месяцаў не шанцуе?
@aleksandr1337133 рызыкоўны малады чалавек:))))) 👍👍👍👍
@gans2115 Ну хто не рызыкуе, той шампанскага не п’е
@godweles888 … Я ўжо як бы казаў, што лайф-рулетка для мяне нібы на заднім плане… Цяпер кручу слоты, часам магу і ў электронную рулетку зайсці…)
@luda010676мяне яксьці пашанцавала ў рулетку. Проста зайшоў, паставіў 200р на 0 і яно выпала) праз прыкладна 3 гадзіны так жа паставіў на 0 і таксама выйграў))) у перапынках паміж гульнёй у слоты злавіў 2 зэро))
@thee4 электронная рулетка гэта ўвогуле шляпа, там намахваюць яшчэ жорстчэй, чым у лайв-рулетку
@godweles888 Ну ты проста напрасна л’еш на намаляваную рулетку з КЧ, там хаця б стаўкі не абкідваюць і вынікі генеруюцца да 99 спінаў і можна рабіць зрушэнні кожны спін)
@thee4 можаш растлумачыць тут больш падрабязна?