Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,223 Адказу
|
337,633 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пытанне пра выйгрыш можна задаваць пра любы гэмблінг, які ты не асабліва кантралюеш)
@ropoduka галоўнае сябе кантраляваць і не загіравацца, а ў анлайн рулетку гэта вельмі лёгка зрабіць
@aleksandr1337133 Такую магію лікаў бачыць цяжка забыць… Асабліва калі заходзіш пасля выбросу, а тваё ліка, якое ты толькі што націскаў, сыграла… Проста слоў НЕМ@
@aleksandr1337133 Не, мабыць, не згодзен. Уласнымі вачыма бачыў правілы (і пра пяць абаротаў шарыка, і пра тое, што новы спін пачынаецца з апошняга выпадзенага нумара…) у наземным казіно, ды і мой добры таварыш быў дылерам… Так што гэта інфа правераная і яна рэальная.
@thee4 або калі ты ставіш на чырвонае, а выпадзе да 10 разоў чорнае або два Zero запар вось гэтая магія лікаў
@godweles888 Ды хіба толькі на роўныя шанцы… бываюць такія калізіі з лічбамі, проста наўмысна не прыдумаеш)
@thee4 у афлайн-рулетцы Я такога не бачыў, як у live, або падкручваюць, або як – не ведаю
@godweles888 У наземцы даўно не гуляў (яшчэ да забароны Юшчэнкі), максімум што бачыў пару раз “зайцоў”. А калі шарык вылятаў з кола, так глядзелі на дылера, гэта трэба было чуць…
@thee4 на ЖД вакзалах заўсёды было купа гэтых контор, дзе можна было круціць рулетку нават пасля 2009 года
@godweles888 Ці толькі на чыгуначных вакзалах? Яны былі нават на рынках, але гэта не мае нічога агульнага з нармальным казіно, гэта былі гульнявыя аўтаматы і нейкая “электронная” рулетка без дылера)
@thee4 так, я памятаю, сядзіш за камп’ютарам, быццам адчуванне Life рулетки, але на самой справе гэта быў нейкі падман
@godweles888 Так не толькі за кампам, гуляў на плоскай рулетцы пад “шклом”, але гэта не зусім тое)
Мабыць электронна-механічная была, зрабіў пару-тройку спінаў, узяў х3 і зразумеў, цяпер будзе жраці і пайшоў піць каву)
@thee4 таксама памятаю такую сітуацыю. Ах, былі часы 2009 год…
@godweles888 І не кажы, куды дзяваць тыя часы.
А можна было амаль спакойна пагуляць, ведаючы, што рулетка “незаряжаная”, і калі трохі “падняў”, спакойна выйшаў)
@thee4 у афлайне рулетку лягчэй было спыніцца
@godweles888 Магчыма быў далёка ад дома, гэта не тое што ў анлайне, як сліўся можаш яшчэ дэпнуць…
Але так ужо не раблю, увайшоў з пэўнай сумай, паглядзеў, як іграе… Калі “падліўся” да 50% – больш не гуляю, адклаў гульню на заўтра ці паслязаўтра)
@thee4 Проста калі пастаянна кожны дзень злівацца, то так ты проста адцягваеш нуль свайго балансу і ўсё
@godweles888 Мая кожны дзень не гуляе, можа пару разоў у месяц бывае і толькі разок… А пры прайгрышнай гульні магу і тры месяцы не гуляць)
Нішто не параўнаецца з эмоцыямі ад гульні ў рулетку ўжывую! Анлайн – гэта проста танны заменнік. 100 на шпіль, 15, 28 суседзі!!! Эх!))
@evgenere …Ну гэта і зразумела нават вожыку).
Бо калі хочаш атрымаць “эмацыю”, ты ж не глядзіш спектакль на экране, а ідзеш у тэатр…
Тое ж і тут, ты не проста глядзіш, а ўдзельнічаеш у “працэсе гульні”)
Судзячы па тым, што пачаў заўважаць, у лайт-рулетку змянілі выпадзенні, такое бывае, калі пару месяцаў па адной стратэгіі гуляеш, а потым усё ў молако. 2 тыдні ўжо, нават крыху больш проста слівы за слівамі, логікі нуль, іксовкі мізеры і калі не зайду, увесь час гавно сесія.
Рашыў пратэставаць новы бред ад Pragmatic Play, тыпу рулетка-Zeus. Такая дурніца, калі шчыра, увогуле ўся рулетка ў Pragmatic Play – нерэальны гуляючы скрыпт, хаця быццам у жывы, але гэта п***ц, а не рулетка. Уся гэтая фігня тыпу бонус-раунда, дзе адкрываецца звычайны Zeus і тое, што ён сабярэ – гэта ваш множнік. Бачыў два бонусы, у адзін трапіў, другі проста назіраў, так вось у адным 186x, у другім 223, гэты ўжо спаў. Але нерэальнасць гульні і выплата 1к20 – гэта скам, рэальны скам на грошы
Катэгарычна не раю гуляць. І так, гэта не выйгрыш, а проста трохі вярнуў сваё, да гэтага на 140$ гэта параша ў мяне забрала. 1 к 20 – гэта самы ніз, які можа быць у выплатах
@vrodezdes дзякуй, што папярэдзіў, я сам думаў круціць гэтую штуку
@godweles888
Лепш рызыкаваць і ісьці ў xxx lightning roulette ад таго ж Эволюшн, там иксы ад 100-2000х і такая ж выплата 1 к20, чым гэты скрыпт. Гуляць у прагамате ў плюс – гэта калі табе пашчасьціць трапіць у ўдалую сэсію гэтых иксаў або быць Ванной і ўгадываць кожнае лік, усё астатняе пры 1 к 20 – гэта мінус ваш баланс
@vrodezdes … Гэта так, бывае: сістэма падстроілася пад гульню і памяняла алгарытм выпадзення лікаў. Как гриЦ@ любіце сюрпрызы…