Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,223 Адказу
|
337,736 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vrodezdes Гэта так, рулетка яна такая, калі палюбіць цябе, то навекі! Хаця можа такая “любоФ” ёсць і ў іншых гульнях хз…
@vrodezdes Ну так, гэта як бы з разраду анекдатычнага выпадку, але ўсё можа быць, гэта ж гульня! Дык чаму б і не)
@aleksandr1337133… Як гэта казіношнікі робяць для ўсіх загадка, але калі ты граеш у ПФ і бачыш гісторыю выпаўшых нумароў і свой прайгрыш(калі граеш адносна доўга…) І адразу правяраеш гісторыю… за “тым сталом”, але ў шэрагу іншых казіно і бачыш рэзкую адрозненне ад гісторыі ў ПФ, то разумееш, што цябе “маюць”…
@thee4 …У канцы канцоў твае лічбы сыгралі, але ў іншых казіно, апрача ПФ, а трансляцыя ідзе адна і з аднаго сервера!? Гэта проста ах… ах… Ах..тЪ, бо нічога не дакажаш(((
@thee4 ну ў такім выпадку «абман» з боку пасярэдніка ў выглядзе казіно, а не з боку правайдара. Я ж кажу менавіта пра правайдара, што не веру, што ён будзе займацца такой х**няй кшталту штосьці там мутіць. Правайдар атрымлівае $ незалежна ад выніку, ды ў гэтым выпадку рэпутацыя даражэй за грошы. Казіно многа розных, а вялікіх правайдараў не так шмат, як, скажам, Pragmatic). Казіно за – могуць круціць-верціць усім, але гэта ўжо іншая плынь)
@aleksandr1337133 Так ніхто і не задае правайдэру пытанняў, гульцу гэта недаступна зусім. А казіно карыстаецца гэтым і ў лепшым выпадку можа даць бонус з мінімальным вэйджарам(і то не адразу, калі іх абклалі скрыншотамі і відэазапісам. Гуляць у онлайн-казіно доўга становiЦ@ стрэмна. А так зайсці на пару-тройку спінаў, казіношная “сіся” не паспяе падрыхтаваЦ@ каб гуляць супраць гульца.
@thee4 ну тут ужо згодзен, ну гуляць трэба ў добрых казіно, я гуляю на джете і на джойказ, не гуляў адначасова на абодвух, але пасля таго як у адным сліваў ішоў у другі гуляць і па гісторыях далей не бачыў пытанняў, усё было аднолькава… ну не сутыкаўся я з такім проста як вы апісваеце з падстаўленнем ад казіно, хоць было шмат спрэчных момантаў але ва ўсіх казіно гісторыя была аднолькавая, мой дэп за месяц десьці 40к $, ды і гуляю даўно і стаўкі ў мяне па 5к $ на колер бываюць, так што нічога па гэтым поводу сказаць не магу, не заўважаў. Правайдэр дакладна муціць не будзе а казіно, ну тут трэба надзейнае выбіраць або адразу на 2-3х гуляць.
Урэшце нікому не перашкаджае сядзець і ставіць стаўкі адразу ў 2-3 казіно за адным сталом, калі не перавышаць ліміт стала, то пытанняў не будзе, гэта калі ставіць вялікія стаўкі, разбіваеш на кожны казік і ўсё
@aleksandr1337133 Для таго каб кантраляваць праблемны казік не абавязкова гуляць у некалькіх онлайн – казіно адначасова. Дастаткова ў адным гуляць, а ў некалькіх іншых адкрываць гэтыя сталы і перыядычна рабіць хоць бы скрыны… Калі адзін камп).
@thee4 так яно, але калі ўжо знайшлі проблемны казік, ужо позна будзе і грошы зліты, таму надзейней адразу 2 укладкі, убачыў што не так – пакінуў
@aleksandr1337133 лепш ужо не гуляць у праблемных проста)))
@didi88 у стейк-казіно лепш катаць лайв рулетку
Рэбята я ўвогуле не давяраю такім гульням, як лайв-рулетка.. Ну такое сабе, праўда
@eleanora галоўнае, калі выйграла ў рулетцы, то адразу выводзь.
@aleksandr1337133 Так жа адразу і не відаць, праблемны ён ці… Гэта (гл. гісторыю выпаўшых нумароў) я заўсёды рабіў для кантролю лайв-ігр, каб аргументавана размаўляць з падтрымкай і для напісання скаргаў карысная рэч. Іх трэба “лавіць” за руку адразу, інакш вывернуцца “гады”, а то будуць несці ўсюлякую “лабуду”)
@godweles888 Ну гэта правільна, толькі ў кожнага свой “максімум” выйгрышу… Для сябе вызначыў выйгрыш да 30% ад дэпа, нармальная рабочая тэма… І па часе не больш за 15 мін)
@eleanora Так, верыш ці не верыш, да казіно гэта не датычыцца, калі ўзнікаюць пытанні веры, то трэба ў царкву)
@thee4 тут справа не ў потолке выйгрышу. любую суму ў плюсе трэба выводзіць, бо па-любому залудзіш
@godweles888 Так тут кожны вырашае сам, калі і на якой плюсавай дэльце выходзіць, хоць часам карысна выйсці, застаючыся пры сваіх)
@thee4, мне здаецца ці гэта ўсё на ўзроўні тэорыі змовы))) стаж у лайв рулетках у мяне, канешне, не вялікі…
@steveo тут справа не ў тым як каму здаецца, ёсць факты і яны прама тут са скрыншотамі з “лявымі” адказамі падтрымкі, з жалібамі і адказамі прадстаўнікоў… Усё гэта прама тут на рэсурсе LCB.
калі анулююць выйгрышны спін, адмаўляюцца прыняць выйгрышную стаўку (хаця час на стаўку застаецца яшчэ некалькі сек), калі шарык скача як вар’яцкі, а калі трапляе ў патрэбную (правільную) ячэйку – потым выпрыгвае, як абпёкшыся (адкуль бярэцца гэтая кінетычная энергія на загасаючых “кроках” шарыка). Такога ўсяго шмат, і пра трансляцыю не кажу, як ідуць перашкоды ў мёртвай зоне кола, дзе шарык знікае з поля зроку… Хто гуляў у наземцы, той разумее, колькі абаротаў робіць шарык, а ў лайве гэта зусім па-іншаму. Бачыў, як за мультыплэйрным сталом дылеры мяняліся неяк неяк, прыкладна пасля 15 раўндаў, кожны трэці спін… Нават умудраліся за адным колам стаяць утрох, каб дзесяць разоў не падыходзіць… І гэта ўсё калі гульцу шанцуе, а казіно рознымі спосабамі ламала гульню шанцаваму гульцу.
Набалела, трэба гуляць уважліва і дробязі не прапускаць, у дробязях усё, Ё!
@thee4 у афлайне яны могуць дазволіць сабе круціць нармальна, у онлайне сам дылер казаў што гэта і лагічна ў прынцыпе – чым хутчэй шарык ўпадзе тым больш спінаў зробяць, больш спінаў – больш грошай, таму ім нельга моцна іх запускаць, 10 пракручванняў аптымальна, у афлайне па 20+ лётае шарык
@eleanora а што вы тады робіце на форуме пра казіно? Слотам больш давяраеце, чым лайву? Сумніўна.
@steveo менавіта, але гэтыя тэорыі з’яўляюцца праз няякасныя ўстановы (казіно), гуляйце ў правераных і будзе ўсё окей.
@thee4 у такім выпадку ад любові да нянавісці адзін спін 😁