Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,235 Адказаў
|
342,422 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Заўсёды думаю, быццам гэтая п**а грае супраць мяне. Скрын з ачком, дзе ў 21 500х выпала гэта, далёка не адзіны момант, калі закрываеш усе лікі акрамя аднаго і менавіта на гэты лік і выпадае. А яшчэ прыкол у тым, што ў ліках не ўсюды, натуральна, стаяць аднолькавыя сумы, так вось ёсць такая фігня, быццам выбірае самую галімую дробную стаўку і менавiта туды
Памятаю перад Новым годам свае гульні, ну там гуляў як сур’ёзны дзядзька з балансам пад 10к$, так вось, стаўка, як цяпер памятаю, 474$ і адкрытае зеро, як думаеце куды трапіла, так, вядома, б***ь у зеро. Але самы эпічны момант – калі стаўка была пад 1200$ зачыніў усё, але ў нумары 3 ў мяне стаяла ўсяго 3$ і як думаеце, канечне б***ь яно выпала ў гэтае гавно, дзе была самая дробная стаўка, і такіх выпадкаў не 10, а рэальна дохера, быццам я гуляю адзін супраць іх і куды не паставіш, нават перакрыўшы ўсё, выбірае тое гавно, дзе найбольш мінімальная выплата можа быць
@vrodezdes самае цікавае, што калі памятаю, гуляў, было тое ж самае. Падала менавіта на тыя лікі, дзе стаіць найменшая сума. Гэта спецыяльна зліваюць
@igor9555
Да п**дзец поўны і добра б яшчэ калі б качэлі 30/70, але калі я паўгода прайграю, потым пару месяцаў быццам у плюсе на пару штук, а потым зноў зліў і ў выніку заўсёды ў мінусе
@vrodezdes так ты там ніколі ў плюсе і не будзеш) гэта ўсё зліўная і мінусовая тэма. Гуляць трэба дзеля задавальнення, каб “пашчэкаціць” сабе нервы і атрымаць адрэналін.
@igor9555
Нічога сабе, а я дагэтуль думаў на пару кватэр зарабіць, а тут аказваецца проста пагуляць. Ну ты капітан відавочнасці.
@vrodezdes дааа, 20 гадоў граў і толькі цяпер Ігорян вочы мне адкрыў:)))) я таксама не ведаў:)))))
@vrodezdes Ды жа, сітуацыя… і як тут не паверыць у закон падласці…(((. А пасля гэтай патэнцыйнай стаўкі ўсё магло быць зусім па-іншаму…
@vrodezdes Такое адчуванне, шо казіно гуляецца з гульцом… І спачатку амаль “убівае” буйных гульцоў, а потым нібы дае яму апошні шанец і …. Нават не ведаю, як ты яшчэ трымаешся, жадаю табе здароўя і фарту, як і нам усім!
@vrodezdes Усё правільна кажаш, хоць і на эмоцыях відаць, што зноў перажываеш той момант казіношнай “няправоты”… Гэты крык душы павінен прачытаць кожны гульняр і зрабіць для сябе правільны вывад.
Ці ёсць тут хоць адзін, хто пераграў гэтага звера?
@igor9555 ці даюць выйграць спачатку невялікую суму, а потым усё роўна ідзе зліў
@booosteeer Калі пытанне пра рулетку з КЧ, то так, нават у гэтай тэме ёсць хроніка за тыдзень гульні… З 4 ед у крыпце да 230). А з гэтай “бонуснай” пакуль такіх поспехаў не было)
@thee4
Ладна, калі такія выпадкі паасобку за ўсе гады гульні, заўсёды знойдзецца момант, калі такая фігня, кожную 2-3 гульню назіраю такія рухі. Ох, а калі шарык выскачыў як папрыгун, гэта асобны від нервотрэпкі))
@thee4
Трымаюся, хутчэй на нервах і ў тумане, за**ла гэта ўсё ўжо вельмі і вельмі. Хацеў бы навекі забыць, але не адпускае
@thee4
Я вось прачытаў блоги тыпу, у якіх стаўка з разраду: мне ўспомнілася дзень нараджэння сябра і паставіў, яшчэ ўспомніў, што сёння такое-сякое лік і паставіў. Базара няма, пашанцавала, але вось гэтая х**ня проста – у сябра ДР 33 гады, я стаўлю на 33 і вось 33, бля, ну я ржаў
@booosteeer
Абыграць няма, ёсць: выйграў, вывёў, зноў заліў, прайграў, гульня будуецца на эмоцыях, не больш
@godweles888
У пачатку лістапада я патрапіў у гульнявую сесію, але гэта з разраду раз у год і палка страляе, з дэпа 600$ я вывёў 17 з капейкамі, тады гуляў на whale. Вось тады я патрапіў у вельмі ўдалую сесію. Але яе злавіць гэта як злавіць залаты сніч з Гарри Поттера, ахвхвхв
@vrodezdes хз, я ўсё ж не веру, што “на ляту” яны штосьці там робяць, я магу паверыць у тое, што кола трохі зношанае, і тое хутчэй не, чым так, паверхні розныя або шарык упругор, але каб яны падкручвалі – не) навошта ты тады гуляеш, калі ўпэўнены, што не выпадзе туды, дзе шмат ставяць?)
@vrodezdes ты толькі з іксам гуляеш у рулетку што ці? Х2 зрабіў, што яшчэ трэба то) Тэм больш на ліках, хз, я калі спусціўся ніжэй 30% ад зыходнага балансу стаўлю all in на колер, і трохі на лікі, калі выпадзе лік пры сваіх, калі колер – то частка балічка камбек, як на мой погляд пры сярэднім баліку лепш залятаць на колер і all in, шанцы 47.5 пры вялікіх стаўках мне здаюцца разумнейшымі чым на лікі або дзясяткі
@vrodezdes ну так калі ты на ліках яшчэ і з х граеш, то па логіцы так і павінна быць, вялікая валацільнасць. Калі проста на колер гуляць доўгія сесіі, то баланс не будзе так скакaць.
@booosteeer так, той, хто паставіў, выйграў і пайшоў да дома, а па дарозе яму цагліна на галаву ўпала.
@vrodezdes 17к $? Неплагодная сума, трэба проста траціць адразу і ўсё, я сам з гэтай фігняй змагаўся, я гуляў на вялікія сумы, выйграваў, але былі і моманты, калі за 30 хвілін слівалася больш за 20к $ і ў гэты момант ты разумееш, што ліміт стала 15к $, пераходзіць на іншы не хачу, і ставіш макс бет апошні, бо калі луз, то сэнсу ставіць больш няма, ібо трэба дадаваць потым 😃. Адзін раз толькі стаўка крайняя не сыграла, было балюча, абідна, доўга адбіваў, больш не хачу, завязваю, стаўлю Макс 4к $. На лікі амаль не гуляю, чыста страховка, хочацца проста за сталом пасядзець, колер адгадаць, чыста як манетку падкідваць, а цяпер дадому ўзяў рулетку, буду дома круціць, без кэша, бо калі 4к $ прайграваюцца, я сабе ставлю стоп, інакш тармазоў ужо не будзе і гэта надакучае, раю і вам завязаць гуляць на вялікія сумы
Адреналін такі, пры 4к $ ужо не так дзейнічае, як калі стаўка 15k $, і гэта сумна, быццам 4к сума даволі прыстойная, але адчуваеш гэта толькі калі яе прайграеш, а не калі яна ёсць)))
@vrodezdes Да і не кажы з гэтым цудоўна скачучым шаром, які тыпа “чиста выпадкова” сам выскоквае з ячэйкі, дзе стаўка, парушаючы ўсе законы фізікі)