Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,235 Адказаў
|
342,007 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@aleksandr1337133 ну так, 5 – нормуль! Адзінае, я болей (8-10), бо калі я, напрыклад, закрываю 8, то там жа і 7, і 9, і 11 як бы 1 да 2 закрываюцца, пяцёрку я не напісаў, бо калі яшчэ і ў ўсе 4 бакі закрываць, то там і 8-10 мала атрымаецца. Ну а колер можна, калі пераважна ўсе лічбы аднаго колеру :)) хоць многія наадварот ставяць, напрыклад, лічбы чорныя, а гулец ставіць на чырвонае, або ён проста не думае, што робіць, або з разлікам хаця б нешта калі што… Я рэдка стаўлю на колеры, цотнае/няцотнае, 1-18, 19-36. Як і кажу, я лавлю серыю…. Гэтыя 1 да 1 як бы не ўпісваюцца ў маю стратэгію :))) ну гэта асабісты мой замах, так што чаму не…
Тэорыя верагоднасцей гульцу зусім бескарысная і нават шкодзіць, як і гісторыя выпадзенняў, бо блытае гульца. Табе здаецца, што шанец 1%, але на самой справе ён 47.5% )
Я стаўлю на 4 чорных, заўсёды на зеро! І на колер, чырвонае або чорнае, калі на чырвонае атрымліваюцца чорныя нумары – страхуюць, але калі я кідаю на чорнае і выпадзе яшчэ і чорнае, проста агонь)
Калі адчуваў, ўставіў і выпала 8) учора -100к улетела і потым з 2к раскруціўся да 100к назад, адрэналіну … Хаця па факце нічога не выйграў 😂
@aleksandr1337133 стратэгія ёсць амаль у кожнага чалавека, але пытанне – працае яна ці не:))))) у кагосьці проста стратэгія на стаўкі, куды і колькі, а ў кагосьці вылічаны мінімальны рызыка на аптымальную колькасць пракрутак, груба кажучы, мінімум рызыкі на максімум шанцу!
А так – шанец, толькі ён!
@aleksandr1337133 у мяне учора падобнае было, толькі паменш і ў слоты! Тaксама адбіў з плюсам, праўда!
@gans2115 такія «стратэгій» з мін рызыкай і мін шанцам працуюць адзін-два спіны, гэта як 30 лікаў закрыць) у плюсе будзеш? Будзеш, але раз-два. А стратэгія гэта як «улюбёныя лікі» – здаецца ёсць, а нібы і няма 😀
@aleksandr1337133 што ж не стратэгія!! Гэта таксама стратэгія.
Я заўважыў такую штуку, напэўна палова гульцоў пастаянна гуляюць на абставленай восьмёрцы! Цікава чаму! Чорных шмат, ды наўрад ці …:))))
@aleksandr1337133 так, у рулетцы, нават калі двое сутак 8-ка не выпадала, гэта зусім нічога не гарантуе! Кожны прокрут – гэта новы прокрут, што ні ад чаго не залежыць!
@aleksandr1337133 не, я трохі іншае меў на ўвазе, мінімальныя выдаткі пры максімуме верагоднага выйгрышу. КПД аптымальны. Я раней лічыў, цяпер ужо не ўспомню, здаецца 8,26 і 29 чорныя, у іх вакол па 4 чорных ну і г.д…. Там доўгая гісторыя. Ну гэта як вы і кажаце правільна, усё роўна ніякай гарантыі няма.
А калі ўсё амаль закрыць – які сэнс! Яшчэ і выпадзе незакрытая:))) А так так, сэнс такога выйгрышу! Гэта ваўэр адбіваць:))) 36 закрываць кожны раз і спадзявацца што нуль не выпадзе:)))
@gans2115 бачыў як у анлайне тып закрыў усе акрамя 36-га і яно выпала))) боль, боль
Заядлыя рулетчыкі, а мне больш падабаецца блек джэк)
@booosteeer а ў ім наогул надакучае. У анлайн-версіі сумна ў яго гуляць, у офлайн-казіно, нават калі з дылерам, таксама сумна, бо дылеру ў прынцыпе па..й, ён як робат 🤖, лічы тое ж самае, што онлайн.
Таму ў яго цікава гуляць толькі ў адным выпадку, у кампаніі з сябрамі, там і блеф, і махлярства :))) а ў гэтым самы смак; не выйграць, так злавіць таварыша на гэтым :)))
@booosteeer тады нават покер
@aleksandr1337133 А шо нармальны стыль, гуляючы ў лікі, страхуешся на дюжины, галоўнае, каб у радасць, а калі яшчэ і ў плюсе гуляеш, то увогуле “пакрасаце”)
@booosteeer ….Ну так, кожны свабодны ў сваім выбары!
Апошні раз граў у блэкджэк яшчэ ў той краіне, пры Саветах, і то з шулёрам… Тады дамовіліся: гуляць у дзве гульні, у яго “улюблёную” і ў маю… Як я зразумеў, у яго была тая (там не было шанцаў, калі ён на раздачы), а мая – пераферанс… Агульны лік аказаўся 1:1)
@aleksandr1337133 …Хіба гэта адзінкавы выпадак? Вось адносна нядаўна на форуме быў такі “тыльтовы” скрын, выпаў лік “21” з КУ на х500… (Не буду называць нік, з павагі і разумення).
Ну гэта проста ах… ах… тЪ і як з ім змагацца.
@aleksandr1337133 А ты рызыкоўны, так гуляць) Вось толькі шкада, што няма гісторыі выпаўшых нумароў – было б цікава паглядзець)
@aleksandr1337133 Думаю, не так усё адназначна, ёсць людзі, у якіх “шлях розуму”, а ёсць тыя, каму бліжэй “шлях інтуюцыі”.
І тое, і іншае мае месца быць, але я з другой катэгорыі, і твой погляд наконт Тэорыі верагоднасцей (ТВ) мне бліжэй)…
@aleksandr1337133 Дваццаць лікаў са страхоўкай на дюжыны для бонусных рулетак, усё роўна як для мяне шмат, асабліва ў тых, дзе не кожны спін выскакае бонус)… Але кожны вырашае для сябе сам, колькі і куды).
А для класічнай еўрапейкі, амэрыканкі або ля франсЭ паігрываю ад 3 да 11, і гэта макс, калі больш – не бачу сэнсу. Там хоць тры крокі ёсць)
@aleksandr1337133 Раней была працоўная тэма ВБ, якая дазваляла гуляць флЭтом і выйгрываць 7 ставак з 10 і то, калі рабіў вусныя стаўкі пасля кідка дылера. Хаця і ў лайв рулетцы яна была амаль так сама паспяховая, але потым… здарыўся “сусветны аблом”(. І застаецца гуляць па ЧУЙКЕ, хоць хтосьці верыць і ў іншыя “свае” паспяховыя “сістэмы”
@thee4 а што за «бонусныя рулеткі»? Каротка, калі можна.
@gans2115 Раней бачыў толькі электронныя рулеткі, яны такія ж, як звычайныя, але пры кожным спіне выпадкова падсвятляўся бонусны нумар з КУ ад х50 да х500). Потым з’явіліся лайв рулеткі з тоўстымі КУ, бачыў макс кэф 5ооо, хоць можа ёсць і больш). І там ужо бонусных лікаў стала больш, бывае, што яны выпадаюць кожны спін, а бывае, што бываюць правалы па 300 спінаў і больш без гэтых тоўстых бонусаў. Ёсць невялікія адрозненні і ў намінале звычайных ставак, бонусны выйгрыш працуе толькі калі стаўка была на лік.
@thee4 ну я кажу пра тое, што я проста стрым глядзеў, не пра ўжо сігарныя гульні, зразумела, што такіх сітуацый многа, я канкрэтна пра тое, што вачыма онлайн бачыў, на форуме даўно, але ў рульку ўжо 13 гадоў гоняю 😀
@thee4 кароткая гісторыя, толькі калі, у доўгую я нават не заглядаю